Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mi-au sosit si mie banii de indemnizatie (pe ianuarie, ca aia de anul trecut inca nimik). Dar sunt la oficiul postal iar la mine in posta n-am gasit nici un aviz . Le-am sunat pe functionare, de abia mi-au spus si comentau intre ele: "amu le-apuca si pe astea" (ref la mamici). Trebuie schimbat tot personalul Postei Romane.

Miflore si eu mi-as lua un storcator separat, ca prin robot nu poti face cantitate prea mare si tot trebuie scos ce ramane. Dar nu stiu de care sa imi iau. ca ma batea gandul sa iau ala de la tv (juice maker-ul lui Jack)

Maine am chemat-o pe socrela incoace. Sa nu stau chiar singura si fara sa ma pot duce nici unde

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Norina... sper ca esti normala. Ca si eu am scapat la 2 sacouri+ 4 perechi pantaloni+3 bluze.

Cat despre cereale. eu ii dau de la Herro orez+porumb. Avantajos e ca se pot face cu lapte vrei - praf, titi - sau se pot pune in fructe, branzica,iaurt. De-asta nici nu ma chinui cu stiu eu ce biscuiti de ras.

Locca, la alergie, da pe patute cu triamcinolon. Testul cutanat se face asa: se zgarie pielea de pe antebrat si se pune pe zgarietura substanta posibil alergenica. Stai nu stiu cat pe la spital si daca faci reactie - esti alergic, daca nu - nu. De obicei se fac multe zgarieturi si se pun diverse... nu stiu daca si la bb-i merg cu atat de multe de-odata, dar e destul de neplacut testul.

sanatate,
anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Anya, dar si pentruu alte alergii tot asa se face?
Eu de exemplu am de cateva luni, cam de cand eram insarcinata, rinita alergica. Asta cum se testeaza? Tot timpul am nasul infundat, curge, dimineata stranut de nu ma mai opresc. As vrea sa stiu de la ce poate fi, ca sa scap de ea. Si sa o feresc si pe fii-mea, ca daca e din casa de la mine, poate face si ea. Asta vara a coincis cu perioada cand am vopsit tocaria de la balcon. Si atunci am zie eu ca am stat in curent si am racit. Dar de atunci nu mi-a mai trecut.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Locca da eu pap multe produse lactate, dar nu lapte, am inteles ca prin fermentare se mai transforma lactoza in nu stiu ce samd, nu stiu exact sa spun ,asta am retinut din ce am mai citit.
Sper totusi sa ma fi stresat degeaba si bb sa nu aiba nimik, dar nu cred, orikum nu risc prea curand cu laptele praf normal.

Norina bravo tie, mie sa imi fie rushine ca de toti banii ii iau lu fiimiu si mie nik nu ma indur cica, auzi toanta de mine si doar am zis sa nu mai fiu asa si sa am mai multa grija de mine.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Miflore felicitari pentru achizitii! Storcatorul e super.
Norina si Anya as face si eu cumparaturi pentru mine, dar tot sper sa ajung la greutatea de dinainte de nastere. Mai am 2 kg in plus. Iar in timpul tratamentului pentru IVF am mai pus 5 kg, deci ar fi cam 7 in plus. Sa vedem daca voi mai putea tine inca o cura si apoi ma pun pe cumparaturi.
Ioana multa bafta!
Codruta ma bucur ca Petra e bine!
Ioanei mele tot ii curge nasul si nu poate respira, dar nu mai chem zuzele de doctore ca iar imi dau antibiotic si ma sperie. Sper sa nu faca febra ca daca face atunci am sa le sun.
Stiti cumva daca ne intoarcem la munca, iar apoi vrem sa intram din nou in CIC se mai poate?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumesc pentru urari!

nicole, eu stiu ca avem voie sa ne fiztiim CIC/munca oricit; doar sa-l tzina nervii pe angajator.
norina, profita si tu cit nu stiu cupilu ca ii cheltuiesti banii pe cosmetice pt tine.

Cu bona, inca nu ma pronunt. Face treaba incontinuu, dar cu fata nu prea sta; o mai las asa saptamina asta, sa destzeleneasca casa, apoi o trimit sa stea cu doar Miruna.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, pai nu i-ai spus tu ca o vrei doar menajera?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Godzila bine ca nu a iesit nimik la copro
Karmenutza s-ar putea sa ai dreptate.
alinam mi-a cumparat sotul alte cereale,dupa ce l-am inebunit ca sa fie fara gluten,fara zahar si cu lapte a luat Bebelac orez cu banana cu lapte si o cutie fara lapte(ii bag si in supa ca sa fie un pic mai groasa sa o poata manca mai bine) si vad ca nu s-a mai inrosit la fata ,dar nici nu a mancat mult din ele(cred ca nu-i place gustul de bananne,celelalte erau fara fructe).Eu nu sunt prea incantata de Bebelac,imi pareau mai de calitate Milupa.
Anya Herro sunt si cu lapte?Unde se gasesc de cumparat?
Norina te felicit pt. achizitii si... lasa draga ca trebuie sa ne gandim si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

o iojkuopkjnhuu,lk jkmjkjhgtfffo.
/
/
ioonpjnomp,n , i io ovmo i o,.c,c mf
Ne cerem scuze, asta e din partea lui Iaris pt toti bebeii.Nu stiu ce a vrut sa le spuna.Daca ati sti ce mult ii plce tastatura.Norina, bravo tie, eu mai astept ca poate poate devin normala, ca acum sunt obeza.Nu cred ca se gasesc haine pe masura mea.Dar si cand ma scap.....somebody stop me.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alinam, si noi folosim tot Nan H.A. si nu are probleme cu constipatia, il folosim p-astade la inceput. Ma apuca groaza cand citesc ce scrie Ina, la noi H.A. 2 nu se gaseste, eu nu am alta solutie decat sa trec pe Nan2 simplu, cu riscul sa imi faca vreo alergie...
Alinam, ce vroiam sa zic, esti sigura ca are intoleranta la lactoza? Ca totusi H.A. e o formula ce contine lactoza, e adevarat, proteinele din lapte sunt hidrolizate enzimatic, mie mi-au zis ca asta le face mai putin alergene pentru bebei. Dar exista Nan fara lactoza la farmacii, aceea este formula fara lactoza, nu H.A.

Cat despre Hero, Anya, contin zahar? Te-ai uitat pe cutie? Ca Jadi a avut de la ei si aveau zahar...Daca nu au, fug si eu sa cumpar, ca Alex s-a plictisit deja de orez simplu si altceva pentru 4 luni nu am gasit...din pacate.

Mergi la inceput