v-ati face operatii estetice

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

DAAAA!!!nu numai ca mi-as face,o sa imi fac!!!
daca nu se poate anul asta,cu siguranta la anul e pe lista de priritati un implant cu silicon si spun proritati pt ca am sanii mici si pt mine e un mare complex !!!si la durere nici nu ma gandesc...suport bine durerea,doare si dupa aia trece....asta e!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Eu nu mi-as face operatie estetica never ever.Mi-e frica de durere de mor.Eu mai am un pic si fac pe mine de durere si de frica la niste analize obisnuite,banale..daramite sa fac o operatie estetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu as face o liposuctie finutza sa dau pantecele jos in rest mi-s faina asa cum sunt
In rest,as investi banii respectivi in tzoale si stil,as iesi mult mai castigata.
pe de alta parte spun asa pentru ca nu sunt urata,nu am o anumita trasatura nasoala..atunci poate as gandi altfel.
S-a intamplat de cateava ori sa.mi sara in oki efectiv o fata draguta dar cu cate un nas de ala mare si cocarjat,in nici un caz cu prestanta ...probabil daca as fi in pielea ei m-as vinde pentru o operatie estetica.Sau cu buze de iepure sau pur si simplu inestetice Sau alte femei batute de soarta cu acnee din aia urata,care lasa cratere si cicatrici pe viata...sincer eu mi-as jupui pielea de pe fund sa o schimb cu aia distrusa de pe chip..Sau ma gandesc la prietena mea de suflet care este total plata la sani,chiar ea spune ca are doua bube..daca strange bani si vrea sa faca operatia..eu o inteleg,o cunosc,stiu cum lucreaza complexul asta.
Deci da,sunt de acord cu operatiile daca ajuta persoana respectiva sa se simta mai bine in pielea ei,mai fericita.Chiar daca nu e vorba de cazuri extreme,accidente etc.
Dar de sanchi asa ca e la moda sa ma sculptez ..nu,asta n-as face-o.

Pe de alta parte cred ca acum 100 de ani se purtau discutiile astea despre vopsitul parului si cine stie ,pana o sa fim noi babe cum o sa fie mentalitatea si tehnologia..si poate nu mai doare operatia

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cami mama, niste injectii cu botox pentru rezolvarea ridurilor mi-as mai face dar poate asta nu intra la "operatii" estetice. Sigur ca mi-ar placea sa-mi fac sanii mai ridicati, alta conformatie a soldurilor sau vreun lifting facial. Insa mi-au ramas in minte imaginile recuperarii dupa un lifting si nu as trece prin asa ceva. Nu neaparat de durere, dar si din motive religioase... n-as vrea sa schimb ceva ce Dumnezeu a ales, mai degraba "lucrez" asupra psihicului sa vedeti ce zambet frumos naste un suflet optimist... sigur asta nu functioneaza la alte parti ale corpului insa in plus mai exista si un risc in orice operatie pe care eu nu sunt gata deloc sa mi-l asum d.p.v. medical. daca "prind" tocmai nesansa aceea de 0,0000(1)% si patesc ceva?
Pup dulce toata lumea si sa incercam sa fim frumoase dinauntru!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

quote:
Originally posted by otis41

nu mi-as face operatii estetice, decat daca e nevoie in caz de desfigurare sau alte accidente grave.

subscriu

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai ,eu am vazut la o emisiune cum sa vaicareau alea dupa operatii...brrr.Groaznic!Poate daca nu vedeam nu-mi era asa frica,da' daca am vazut imi e tare frica.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

merci pt. raspunsuri.
am observat ca,cele pana in 30 de ani nu se gandesc la oper. estetice insa cela trecute...nu zic categoric "nu"

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Eu vreau operatie estetica....

Vreau sa-mi maresc inima sa pot cuprinde in ea toti oamenii, si Cerul si Pamantul sa poata cuprinde......

Dar, din pacate, nu s-a nascut acel chirurg care sa poata sa faca asemenea operatii.....

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

darael, wow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

da, o sa si fac face lift dupa 50 ani. In rest liposuction si ridicarea sinilor se pot rezolva prin dieta si sport. Ridurile insa nu.

Mergi la inceput