v-ati face operatii estetice
Raspunsuri - Pagina 2
Babisa spune:
Daca m-ar tine buzunarul ...de ce nu ?
Mi-as mai ridica sanii care s-au lasat dupa alaptat,mi-as dori sa am ochii putin mai alungiti,cu toate ca ii am destul de migdalati ,parca imi place mai mult cum imi sta atunci cand am parul strans bine sus in coama .daca s putea sa acopar toate portiunile unde am vergeturi. Lifting nu am unde sa fac,sunt grasunica peste tot ,iar daca slabesc nu o sa arat diform incat sa am nevoie de aceasta operatie.Altceva ,nu prea am ce schimba pt ca trasaturile se potrivesc intre ele easa cum sunt...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca
roxana1974 spune:
negresit mi-as face daca as sta asa de bine financiar...insa NU marire de sani cu silicoane, asta cred ca doare cel mai tare, iar durerea ma ingrozeste.
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
crini spune:
Banuiesc ca tu nu te referi la situatiile extreme in care cineva ramane desfigurat in urma unui accident.
Intr-o situatie normala, in care arat obisnuit, nu mi-as face o operatie estetica.
Consider operatia un risc si nu inteleg de ce sa risc daca nu e necesar.
otis41 spune:
nu mi-as face operatii estetice, decat daca e nevoie in caz de desfigurare sau alte accidente grave.
ange spune:
quote:
Originally posted by crini
Banuiesc ca tu nu te referi la situatiile extreme in care cineva ramane desfigurat in urma unui accident.
Intr-o situatie normala, in care arat obisnuit, nu mi-as face o operatie estetica.
Consider operatia un risc si nu inteleg de ce sa risc daca nu e necesar.
Mami de fetita (1999)si baietel (2004)
mai,nu am spus nimic de situatii extreme!!!Doamne fereste de asa ceva.
Eram curioasa sa aflu daca voi va ganditi la op.est..Daca v-ati face in cazul in care o astfel de operatie nu ar costa o avere...
Si daca banii nu ar fi o problema,durerea ar "conta"?
ange,mamica de 2 ori
mihaela amalia spune:
Si pe mine ma "rodeau" astfel de ganduri pana sa vad emisiuni pa Discovery cu astfel de operatii...Dupa ce am vazut cum decurg oeratiile, dar mai ales durerea de dupa
...mi-a trecut repede
si chiar am reusit sa ajung sa ma cosider o femeie normala, din punct de vedere fizic, dar cu mici defecte pe ici pe colo, ca de' sunt si eu mama, iar sarcina te mai "deformeaza" cate putin (cu exceptii bineinteles, nu se poate vorbi la modul general)
Eu una nu suport durerea si din aceasta cauza, am ales sa fac cezariana in locul unei nasteri naturale.
Oricum daca as fi intr-o situatie extrema de care vorbeati....cu siguranta ca as recurge la astfel de operatii...dar numai pentru "mofturi", nu!!!
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Eu vreau o burtica mai mica, adica sa dispara asta care o am, dar... mai bine pedalez la bicicleta, ca mi-a ajuns operatzia cind am nascut-o pe Isabella. Cit priveste operatiile estetice, nu vreaaaauuu, las sa treaca virsta peste fatza mea si sa se aseze ridurile, ce daca imbatrinesc, mama mea e frumoasa chiar daca are 70 de ani.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
gegea spune:
Nu as recurge la operatii estetice decat in cazuri extreme, dar tu nu faci referire la ele. Raspunsul e clar nu... Am vazut multe documentare, multe studii de caz si de fiecare data ma ingrozeam si nu-mi ramanea decat sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat posibilitatea sa ma nasc sanatoasa si fara lipsuri/defecte fizice. Asa sunt de la mama-natura, de ce sa ma incapatanez sa sufar doar pentru a ajusta vreo trasatura fizica? Nu, niciodata.
ingerash spune:
eu acum zic ccc ca nu mi-as face, chit ca sunt cateva lucruri care nu imi plac la mine - tot ale mele sunt ![]()
dar cine stie ce o sa am in cap peste cativa ani? oricum eu sper sa raman la ideile de acum.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
diadaniela spune:
Cami,eu mi-as face si maine ,dar imi e frica de durere.Mi-as ridica sanii.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana