v-ati face operatii estetice
daca buzunarul ar spune da? ![]()
Ma tot uit la o emisiune unde foarte multe doamne recurg la tot felul de operatii estetice.De la cele mai simple cum ar fi liposuctiunea pana la "sculptatul" facial.Brrrr...
Recunosc ca si mie mi-ar face placere o "ridicare" de sani si o "taiere" de burtica insa pe langa costurile unor asemenea operatii exista si durerea fizica care se spune ca nu e deloc de neglijat.Oare?
Voi v-ati supune la asa ceva?![]()
ange,mamica de 2 ori
Raspunsuri
Oana_B spune:
Si eu ma uit aici pe un canal E! la o emisiune Dr. 90210 multe fac operatii de fitze altele chiar au nevoie. Una si-a pus implant in barbie sa-i dea o figura mai cu prestanta ca asa zicea ea ca i-ar trebui in biznis, alta a vrut tummy tuck dupa ce-a nascut 3 copii, ma rog. Una fusese obeza si a tinut dieta si sport si acu' atarna pielea pe ea, i-au scos 5 kile de piele de pe burta,
gross nu zic mai departe...
N-as face. Doar daca Doamne fereste as avea vreun accident si-as fi desfigurata dar asa, nu-s perfecta dar ma simt destul de bine in pielea mea. Mai bine dieta si sport...cutit, nuh-huh.
Oana_B
NicoletaB spune:
nu n-as face
pe fiecare l-a lasat D-zeu intr-un anumit fel, depinzand de noi cat de frumosi vom fi sau nu in ochii celorlalti
ex. Barbara Streissand- frumoasa fizic? NU A avut relatii cu barbatii celebrii si frumosi? DA Personalitatea si caracterul ei si celelate calitati (voce) au facut mult mai mult decat ambalajul
ex. Pamela Anderson - frumusica cu ajutorul bisturiului, dar ar dori-o un barbat pt totdeauna? NU
As face operatii in cazul in care as suferi vreun accident si ar trebui sa reconstitui ce am avut
Raza de soare spune:
Nu ! Daca te referi la lipo, implanturi, etc. Da, daca, la fel cum a spus Nicoleta B, as avea, Doamne-fereste, vreun accident, gen arsuri grave.
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
puskin spune:
Buna,
As face numai daca as arata infricosator...sau daca as avea un accident...
Asa cum sunt acum, nu as face. Desi o liposuctie mi-ar rezolva problema cu kg in plus...dar prefer sport+dieta.
Ruxandra
anelize spune:
Da,eu mi-as face si maine o operatie de ridicare a sanilor so,poate,un abdomen plaaaaaat,dar MI-E FRICA DE MOR.
Daca as sti ca nu doar "chiar asa de tare".......dar am auzit ca doare....
carolinah spune:
Eu mi-am operat nasul acum cativa ani. Aveam nevoie de operatie de deviatie de sept si mi-a zis medicul "haideti, doamna, sa il mai si ajustam putin" si am zis OK. Si nu imi pare rau. Arata natural, nu "perfect" si nu m-a durut deloc. Singura grija pe care am avut-o a fost ca timp de vreo 2 luni sa nu stau la soare si sa nu ma lovesc la nas. In rest, totul OK.
Insa o operatie estetica majora nu mi-as face nici eu numai asa, de frumusete. Mi-as dori sa imi ridic sanii care dupa 2 copii alaptati arata cam rau, dar mi se pare prea riscant. Nemaivorbind ca barbatu-meu este absolut impotriva. Asa ca, mergem ami departe asa.....
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
clyo spune:
eu imi doresc tare mult o operatie de ridicare a sanilor, dar imi este tare frica.
cred ca intr-o zi chiar am s-o fac pentru ca ma simt complexata, sunt dependenta de un anumit tip de sutiene.
ana maria spune:
Doar daca as avea o problema care m-ar impiedica sa traiesc normal.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Mirela72 spune:
Dupa 50 de ani o sa-mi fac precis un lifting. Nu ma impac deloc cu ideea de a fi baba. O sa incerc sa ma imbrac tinereste toata viata mea, bineinteles, fara a cadea in ridicol.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica