v-ati face operatii estetice
Raspunsuri - Pagina 12
valentinag spune:
Daaaa,as face daca mi-as permite!Mi-as micsora si ridica sanii!
Nepotzica
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
anky spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Daaaa,as face daca mi-as permite!Mi-as micsora si ridica sanii!
Nepotzica
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Daaa,si eu as face un lifting de sini sa arat ca la 18 ani

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Fabya
rachel owen sa stii ca marirea de sâni nu e o operatie grea si la ora actuala exista implanturi cu o valabiltate pe viata cu care poti sa si alaptezi un bebelus asta in cazul celor care v-or sa devina mamici
Eu abia astept pina maine
Pai maine ce e? Iti pui silicoane? Daca da te rog mult sa vi cu detalii si amanunate. Plizzzzzzzzzzzz.

marybell spune:
da, mi-as face si eu, insa numai in caz de Doamne fereste la nevoie. si spun asta nu fiindca am o parere buna despre felul in care arat, din contra...pur si simplu mi-e frica. ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
kitzy spune:
Si eu mi-as pune silicoane, dar am o groaza de cutit de mor si dupa aia mai e durerea si of!
Daca va puneti careva, dati amanunte cu preturi, impresii....
Fabya spune:
kitzy daca nu ma insel tu esti din Cluj si acolo chiar ca ai medici buni stiu sigur si e la 2000€ ceea ce nu e mult ,iti spun informatie direct de la sursa cu....![]()
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
olim spune:
eu mi-am facut o mamoplastie de reductie la Cluj la doctorul Mugea in 2002 si am fost si sunt foarte multumita.Acum am ramas insarcinata dar daca totul este bine, dupa ce termin de alaptat la al doilea copil, ca doi vreau daca se poate si DD ajuta
, repet operatia.
Am dat 2000 de euro, dar a fost cea mai buna investitia, chiar si decat cele imobniliare pe care le-am facut ulteior, si care au fost super-profitabile.
Nu exista sutiene si nici sport care sa iti ridice sanii dupa alaptare sau daca is lasati de la natura.Si oriciti bani dai pe sutiene,cand le dai jos te confrunti cu realitatea dureroasa.E ACELASI LUCRU CU MACHIATUL, ORICAT DE BINE AI FACE-O DIMINEATA CAND TE PRIVESTI IN OGLINDA TE CONFRUNTI CU ADEVARUL REAL, NU CU CEL ACOPERIT DE CREME, FONDURI DE TEN ETC.
+11
Laura T spune:
Fabya, ai facut sau nu implantul? Ma intereseaza si pe mine detalii....
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
kitzy spune:
Fabia din cate mi-am dat eu seama, ti-ai facut implant?
Spune-mi si mie cum a fost operatie, dupa operatie, impresii...stii tu...
andreea81 spune:
Aaaaaaa, pai chiar k vrem detalii...nu k nu mi-ar fi frica sau k as avea bani...k nevoie am!![]()
~Este mai importanta; pacea decât dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atât de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o începem.