...d'ale calculatorului...
Raspunsuri - Pagina 3
Veve spune:
Dap!facut nijte update-uri saptamana trecuta;cred ca di la alea mi se trage!Am bagat IE-ul asta beta,sa vedem ce poate.Deocamdata nu se mai blocheaza
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
dante01 spune:
folosirea indelungata a IE da oaresce dependeta, nici eu nu prea am vrut sa schimb browserul la inceput, apoi am uitat cu totul de IE...
curioasa treaba cu CDurile...
dar cele care sunt copiate zici ca merg, nu?...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Veve spune:
Dap!alea copiate merg fara probleme.
Ma joc si eu cu mozilla de aseara;e ok,cu cateva exceptii....(btw,cand postez nu pot colora textul selectandu-l ca pe IE si nici daca pun intai tagurile nu merge calumea de ex pun [ b][ /b] si mut cursorul intre ele sa introduc alt tag,insa mi-l introduce tot dupa [/ b].....is coerenta rau)
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
zana spune:
quote:
Originally posted by Veve
Iar euu!
2.Nu pot viziona pe pc cd-uri originale;cu orice program le-as deschide,imi da eroarea aia care zice ca windowsul are o problema,tre' sa inchida programul si s-o raportez...
Hai sa-mi dau si eu cu parerea in numarul 2, dezactiveaza sistemul de raportare din Windows ca poate il dai gata.
Control Panel/ System/ tabul Advanced si aici butonul Error Reporting
Disable error reporting sau poti alege sa anunte doar erorile grave
„Notify me when serious errors occur”
Pentru CD originale poate trebuie setat ceva in Autoplay.
Si daca tot nu vrea, arunca Windowsul pe geam .
„Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes”.
Albert Einstein