...d'ale calculatorului...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am si eu o intrebare, sau o cerere de sfat, poate parea cam puerila dar e deranjant: Mi se sterg literele de pe tastatura, altfel in stare foarte buna. Suntem in casa 3 care folosim calculatorul, unii dintre noi nu ne-am format atat de bine scrisul sa nu mai avem nevoie de litere.
A mai patit cineva asa ceva? exista vreo solutie mai ieftina in afara de schimbarea tastaturii?
Trebuie sa mentionez ca tastatura e neagra, cred ca asta e defectul, pt ca am un alt calculator de.... aproape 10 ani, care are o mie de probleme dar nu si pe asta.

Si pe langa acelasi subiect: pt a folosi o tastatura fara fir, optica, cum s-o numi, si mouse idem, e nevoie de ceva adaptari la calculator? Are el "antena" pt a receptiona comenzile prin unde sau cum or fi?

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

la treaba cu stersul literelor de pe tastatura nu am solutie...
referitor la a doua intrebare, e clar nevoie de un "adaptor" la pc ca sa poti folosi wireless mouse si keyboard...
dar in pricipiu, astea vin in pachetul cu tastatura/mouse-ul wireles...
sau ar trebui sa gasesti si asa, cu totul...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Multumesc, tocmai am auzit o parere proasta depre tastatura si mouse wireles, cica nu ar functiona perfect si fara probleme ca unele cu fir. Asa ca nu am alt motiv sa schimb tastatura in afara de stergerea literelor.
Poate totusi cineva a mai patit si a gasit o solutie. Am o tastatura buna, de firma, fara cusur, mi-ar parea rau sa trebuiasca schimbata pt un motiv atat de banal.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Am o problema, poate cineva s-a mai confruntat cu asa ceva: mi-am instalat mozilla (la serviciu) dar nu merge...L-am dat jos de pe site-ul lor, i-am facut shortcut si nimic....Aveti idee ce poate fi?
Multumesc mult, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by dana d

Multumesc, tocmai am auzit o parere proasta depre tastatura si mouse wireles, cica nu ar functiona perfect si fara probleme ca unele cu fir. Asa ca nu am alt motiv sa schimb tastatura in afara de stergerea literelor.
Poate totusi cineva a mai patit si a gasit o solutie. Am o tastatura buna, de firma, fara cusur, mi-ar parea rau sa trebuiasca schimbata pt un motiv atat de banal.

pozele noastre

eu am tastatura si mouse fara fir si ... totul ok! e drept ca, asa cum cred ca stii, au baterii si din cand in cand trebuie schimbate, dar in rest ... nici o problema. si, da, in pachetul lor au deja adaptorul/antena care trebuie puse la comp. pt. a fi functionabile.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si eu am tastatura si mouse wireless si merg perfect, de fapt acum mai folosesc doar mouse-ul ca am strambat mufa care intra in usb-ul de tastatura si n-o mai pot folosi si tre' sa schimb postul cu totul, dar altfel eu sunt supermultumita de ele, mai ales de mouse ca nu mi se mai incurca firul pe dedesubt:))
Si acum la tastatura pe care o folosesc mi s-a sters litera C da' no biggie ca stiu ce-i acolo:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Iar euu!
1.De cateva zile mi se blocheaza ferestrele de IE din senin;in task imi zice "not responding".Ce sa fie,ce sa fie?
2.Nu pot viziona pe pc cd-uri originale;cu orice program le-as deschide,imi da eroarea aia care zice ca windowsul are o problema,tre' sa inchida programul si s-o raportez...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by Veve

Iar euu!
1.De cateva zile mi se blocheaza ferestrele de IE din senin;in task imi zice "not responding".Ce sa fie,ce sa fie?
2.Nu pot viziona pe pc cd-uri originale;cu orice program le-as deschide,imi da eroarea aia care zice ca windowsul are o problema,tre' sa inchida programul si s-o raportez...

1. nu poti sa sti ce face IE cand il apuca ce-l apuca...face asa la orice pagina, cand ai mai multe deschise, sau la anumite pagini?
ce IE ai? vezi ca a aparut de ceva vreme IE 7, e un beta la 0.5346.5... il gasesti la microsoft, adica aici: http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx
dar cel mai easy, safe sau cum vrei tu sa-i zici, pune opera sau mozilla si ai scapat de grija IE. Il folosesti doar cand faci windows update...
la a doua problema, nu stiu ce sa zic...
cu ce incerci sa le deschizi?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Opera,mozilla?Suna ingrozitor!!![alacaresiroadeunghiile]Stiu de ele,nu le-am folosit never-ever,is asa obijnuita cu exploreru'...cred ca e 6.0.
Cd-urile-ncerc sa le deschid cu tot ce am in pc:win media player,realplayer,winamp,MPlayer,winDVD.La toate se-ntampla aceeasi chestie.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nici IE7 nu mi se pare mai breaz, am pus google toolbar si daca dau search ceva de acolo mi se blocheaza. Uof cand o scoate si MS ceva bun din start dom'le ca au o armata de creiere pe acolo da' parca tot in ciuda le contruiesc

Nu mi-a placut Mozilla la inceput da' acu numa' pe asta il folosesc.

Facusi ceva updates la windows? Updates si criticals si din alelalte optionale.

Oana_B

Mergi la inceput