Bebelusi de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Asa, azi Ingrid a mancat 140 gr de nectarina.Asa cum zicea si Dede, cred ca conteasza f tare s-o nimeresc "cu foamea in gat"...ca altfel n-am nici o sansa.
Dede, cred ca 2-3 sapt o sa ne invatam reciproc si la programul asta..mai bine zis dupa ce bag si a 3-a masa...ca ai dreptate e altfel decat cu alaptatul.
Am vazut pozele...da ce oachesa e

Mitub,asa am sa fac..sar peste masa , imi notez ,fructul sau leguma..si incerc peste cateva zile.E f logic ce mi-ai spus..dar cred ca au si ei preferintele lor.

Simona (merci de sugestii), giana si cu mine... ce chestie sa ne cucereasca rusii astia in aceeazi zi, si de valentine's
Nu se poate da piureul de fructe sau d elegume cu altceva??? Ca mor cu linguritza..Ma gandeam sa renunt sa o mai invat cu bibe si sa incerc sa o invat cu canitza.E prea devreme?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ALEX [nem]
RARES-ANDREI [Lory2004]
RAZVAN MIHAIL [mika1]
IULIA ANASTASIA [Diana Mirela]
ALEXIA MARIA [rosi]
ANDREI-MARIO [andatudor]
PAULA-IOANA [Ella2000]

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Buna dimineata dragele!
KULTA-ce mai faceti,ne scrii ca te-am vazut parca online
Simona-si noi am tras rau cu dintii,dar nu am tot scris zilnic cum nu dormaeam noaptea ca era acelasi lucru de scris.Si in prima tura si acum in a 2 a.vad ca de vreo 3 zile s-a mai potolit noaptea,adica se trezeste numai de 3 ori pe noapte,nu din h in h sau de 3 ori /h.Sper sa o tina treaba cu trezitul mai rar.
Lia-cu voi ce e tot treziri multe noaptea,nu?
Am tras o plimbare ieri si am nimerit o pleashca.I-am luat fetei 16 borcanele Hipp&Heinz bio de 125,3 de 80g si 12 de 80gr cu 13 euro toate.Am prins o clearance pt ca se scot felurile astea si apar alte meniuri noi de la firmele respective.Si normal ca nu erau nici aproape de data de exp

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Alex! (nem)
La multi ani, Rares Andrei! (Lory2004)
La multi ani, Razvan Mihail! (mika1)
La multi ani, Alexia Maria! (rosi)
La multi ani, Andrei Mario! (andatudor)
La multi ani,Paula Ioana! (Ella2000)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

anis-asa era si la noi la inceput cand o prindeam de ii era foame cand nu.Uneori mai incercam peste 10 min sa vad daca i-a venit foamea.Dede m-a invatat asa si chiar mergea-nu de fiecare data,dar mergea.Ieri mi-a mancat la pranz un borcanel de papa
S-a iritat pe fatzuca si nu pot sa ii mai dau nimic nou.Cred ca e de la mure.Sa vad daca ii trece.Sper sa nu fie de la Bonnisan ca cred ca ii face bine.Bine ca ii dau si Calpol seara si vad ca e mai calma,nu se mai trezeste(aseara a fost prima data) la 30 min dupa ce a dormit tzipand rau de tot.Trebuia sa o iau in brate si sa o legan un pic.
Laura-mersic de sugestie cu Bonnisanul,asta ar fi a3a zi de B.Deja se calmase un pic cu o seara inainte de B,dar vad ca si asta o ajuta.Adica sper din tot sufletul ca o ajuta.CA am cam epuizat toate resursele.
E posibil sa imi aduca cineva din Ro Novocalmin,sunt supozitoare,nu?.Sa stiu daca i-am zis bine

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, bebelusa mea draga, sa fii cuminte, sanatoasa si vesela ca si pana acum!
Sa cresti mare si frumoasa!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Irina-venim-venim si ghici cat stam.Si de data asta stau la mami care e la 2 pasi de tine,la b2-uri.Si o sa ne plimbam mai des impreuna ca fetele sunt mai mari si ca suntme mai aproape.Asta daca mai vrei

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Fata mea vad ca imi doarme de o h deja.
Fetele care aveti pisici-btw-Oana si tu ai,ce e cu tine
Mama are 2 matzici nebune,nebune rau.Si scumpe foc,eu le iubesc tare ca le are dinainte sa plec eu in Irl,deci nu le maritam clar.
Cum e viata cu ele si cu bb?Normal ca pisele mamei sunt vaccinate,deparazitate si castrate.
Laura-ca veni vb de pise.Am vaut mes cu noile dimensiuni,bravo pt Rares si Bianca.Am vazut ca si motanul a luat bine luna asta
Am vazut ca si Diana avea intrebarea asta,dar ea a juns la hotararea sa o mai tina pe pisa ei away.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

La multi ani bebelusilor ce rotunjesc azi lunisoare!!!Sa cresteti mari si sanatosi!

Anis,dar de ce zici ca nu poti sa-i dai piureul cu lingurita?Il faci foarte moale?Eu de la inceput l-am facut mai gros pentru ca Dani era deja invatat sa pape din lingurita.Si nu am avut deloc probleme.In "Mama si copilul" zice ca doar daca mananca numai din bibe se va face subtire.Ii pun mai putin lichid.Supa i-o dau uneori in bibe sa bea dar nu prea-i place...
E ceva rau daca bebe nu vrea supa?Adica apa in care au fiert legumele pt piure??Sa insist?

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Giana-da-i cum crezi tu ca bb vrea mai bine.
Acum ca mi-ai adus aminte:despre mama si copulul si dr spock:e bine sa le cititi sa va faceti o parere,dar avand in vedere ca medicina a mai evoluat de cand sunt scrise,sa nu le luati drept Biblia cresterii bebelushului.Dr Spock a murit prin '47 sau ma rog anii 40.Si cartea lui e revizuita prin anii 60,dar nu la zi adica 2000.Iar mama si copilul prin 70 si revizuita si ea dar nu de curand.
Am vrut sa zic de multe ori treaba asta.
Sper sa luati totul ca o parere si nu ca

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput