Bebelusi de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Emaaimee, eu am trimis pisica in deplasare cand am nascut, pana atunci a stat cu noi. Eu am deschis subiectul acela pt. ca as fi vrut sa o iau inapoi, ca mi-e tare draga , dar nu stiu ce sa fac cu parul pe care, inevitabil, il mai lasa.
In rest, e deparazitata, vaccinata, sta numai in ap. de bloc, nu iese afara...problema e blana, ca bebe o sa mearga si pe jos...oricat o perii eu, tot lasa ceva.

Asa ca mai astept si eu sfaturi de la fete.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Giana chiar daca ii dai la biberon piureul poti s ail faci f gros ca si la lingurita si faci o super gaura la biberon. Noi asa facem ptr ca la lingurita il apuca joaca dupa 7 lingurite asa la biberon papa fara sa cracneasca 200-250

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Giana..ba din contra e gros, ca eu nici macar n-am zeama, fierbandu-le la aburi, ideea era ca dureaza ff mult Daca ma intrebi pe min eu nu i-as da zeama...poate faci cumva si iti iei un steamer...hai ca ma alergati..la act am batut moneda pe el

Emaaimee...sper s-o nimeresc de foame...da asa cum ziceam cred ca dupa ce ii bag si a 3-a masa ..dupa aia ne mai reglam.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cuscra fericie de tine ca vrea biberon.CA mi-ar conveni si mie asa..Chiar merge dat la biberon piureul gros.??.ca eu nu ii pun nici un pic de zeama...m-as mira...poate ma incumet sa incerc

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!! era de Sf. Maria.... in august cand mergeam sa o aduc pe lume pe printesa mea mica.... si azi e privata de prezenta mea... lucrez de cateva ore bune pentru un catalog ptr stand la expozitie! trebuie sa fac si banutzi sa le ofer tot ce pot fetelor...Albinutzza vad cum e... de o zi si o noapte ii dau doar sa pape ...in rest lucrez. Sunt alaturi de tine!

MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARILE SI GANDURILE VOASTRE BUNE!
va citesc dar nu pot sa raspund pana nu-mi finisez lucrarea!

Va salut

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Am primit pe mail ceva frumos si am zis sa vi-l dau si voua sa cititi!

Karen Wheeler – Supa de pui pentru suflet de femeie

Prietena mea e intr-o cursa contra cronometru cu timpul. Luam pranzul impreuna, cand isi aminteste, in treacat, ca ea si sotul ei se gandesc sa „intemeieze o familie”. Vrea sa spuna ca ceasul ei biologic a inceput numaratoare inversa, iar ea e obligata sa ia in consideratie perspectiva de a deveni mama.

„Studiem perspectiva”, spune ea, glumind pe jumatate. „Ce crezi? Sa fac un copil?”

„Iti va schimba viata”, raspund prudent, incercand sa pastrez un ton neutru.

„Stiu”, zice ea. „Adio sculat tarziu sambata, adio vacante neprevazute...”

Dar eu nu asta am vrut sa spun. Ma uit la prietena mea, incercand sa ma hotarasc ce sa-i spun.

As vrea sa stie ceva ce n-o sa afle nicicum la lectiile despre nastere. As vrea sa-i spun ca ranile fizice provocate de sarcina se vindeca, dar ca rolul de mama ii va lasa o rana afectiva vesnic deschisa, ca va deveni pe vecie vulnerabila.

Ma gandesc s-o previn ca nu va mai citi niciodata un ziar fara sa se intrebe : „Ce s-ar fi intamplat daca acela ar fi fost copilul meu?”. Ca fiecare accident aviatic, fiecare incendiu o va haitui. Ca, atunci cand se va uita la televizor, la copiii care mor de foame, se va intreba daca exista ceva mai groaznic decat sa-ti privesti copilul murind.

Ma uit la unghiile ei manichiurate cu grija si la costumul elegant cu care e imbracata si ma gandesc ca oricat de sofisticata e, calitatea de mama o va reduce la postura de ursoaica ce-si ocroteste puiul. Ca un strigat intempestiv de „Mami!” o va face sa scape pe jos cel mai grozav sufleu sau cel mai pretios cristal fara sa ezite un moment.

Simt ca ar trebui s-o avertizez ca, oricati ani a investit in cariera, din punct de vedere profesional va fi tulburata de calitatea de mama. Ar putea angaja pe cineva sa aiba grija de copil, dar intr-o zi va participa la o intalnire de afaceri importanta si se va gandi cat de dulce miroase bebelusul. Va trebui sa foloseasca fiecare gram de disciplina interioara ca sa nu alerge acasa doar ca sa se asigure ca totul este in regula cu copilul ei.

As vrea ca prietena mea sa afle ca deciziile zilnice nu vor mai face parte din rutina. Ca dorinta unui baietel de cinci ani de a folosi mai degraba, la McDonald’s de exemplu, toaleta barbatilor decat pe cea a femeilor, se va transforma intr-o adevarata dilema. Ca exact acolo in mijlocul zgomotului de tavi si a tipetelor de copii, problema identitatii de sex si a independentei vor fi cantarite in balanta alaturi de posibilitatea ca un psihopat sa stea la panda in toaleta. Oricat de plina de hotarare va fi la serviciu, ca mama se va gandi intotdeauna de doua ori.

Uitandu-ma la atragatoarea mea prietena, as vrea sa o asigur ca va scapa de surplusul de greutate luat in timpul sarcinii, dar ca niciodata nu se va mai simti ca inainte. Ca viata ei, atat de importanta acum, va fi mai putin pretioasa dupa ce se va naste copilul. Ca si-ar da-o intr-o clipa ca sa-si salveze vlastarul, dar si ca va incepe sa doreasca o viata mai lunga, nu ca sa-si indeplineasca propriile visuri, ci ca sa-si vada copilul realizandu-le pe ale sale.

As vrea sa afle ca o cicatrice de la operatia de cezariana sau urmele intinderii pielii vor deveni semne de onoare.

Relatia prietenei mele cu sotul ei se va schimba, dar nu asa cum crede ea. As dori sa inteleaga ca poti iubi mult mai mult un barbat care are grija sa pudreze copilul cu talc si care nu ezita niciodata sa se joace cu fiul sau cu fiica lui. Cred ca trebuie sa stie ca se va indragosti de sotul ei din nou din motive pe care acum le considera total lipsite de romantism.

As vrea sa sesizeze cat de legata va fi de toate femeile care, de-a lungul secolelor au incercat cu disperare sa puna capat razboaielor, prejudecatilor si sofatului in stare de ebrietate.

Sper ca va intelege de ce sunt in stare sa discut rational despre cele mai multe chestiuni, dar devin pe moment nebuna cand discut despre amenintarea razboiului nuclear la adresa viitorului copiilor mei.

As vrea sa-i descriu prietenei mele fericirea nespusa cand iti vezi copilul invatand sa loveasca mingea. As vrea sa o pot face sa auda rasul gîngăvit al unui copil care atinge pentru prima oara blana unui caine. As vrea sa guste bucuria atat de reala, ca doare.

Privirea intrebatoare a prietenei mele ma face sa imi dau seama ca am lacrimi in ochi. „N-ai sa regreti nicodata”, ii spun in cele din urma. Apoi, intind mana peste masa, ii strang mana prietenei mele si fac o rugaciune pentru ea si pentru mine si pentru toate muritoarele care dau din intamplare peste aceasta cea mai sfanta dintre chemari.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

sarbatoritilor de azi! Sa fie sanatosi si sa-si bucure parintii!

Emaaimee, si eu am pisica dar chiar ca nu stiu cum o sa fac cu parul cand o s-o ia Teo la plimbare. Am zis c-o tund la vara dar tot lasa par. Singura solutie e sa curat dupa aia prin casa zilnic. Oricum, la noi in camera nu are acces sub nici o forma. E totusi bine ca e alba si se vede parul. Pe pisica maica-mii am maritat-o in Bucovina. Era de rasa comuna si nu se vedea deloc parul. Pisica mea e obisnuita sa doarma cu noi si de cand a venit Teo pe lume e tare trista in privinta asta. O mai apuca zgariatul la usa in mijlocul noptii. Ies si vorbesc cu ea si o trimit la culcare.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!! Sa creasca mari si cuminti!

Emaaimee, la noi pisica umbla cam pe unde vrea ea, adica inclusiv in dormitorul unde stau copii de obicei. Numai in patutul lor nu se urca. Ce sa-ti spun, eu sunt poate un pic inconstienta, dar nu ma lamentez asa tare ca ei intra in contact cu pisica. E gri motanul meu si parul se vede si nu prea. Nu il las sa se aseze pe lucrurile lor, cand ii pun pe cei mici pe jos sa se joace, le pun o patura si o paturica de-a lor deasupra, ii las sa o mangaie (a se citi sa o traga de urechi, de coada si de unde mai prind) numai cand sunt eu langa ei si imediat cum termina activitatea le curat bine manile de par. Si motanul nostru era invatat sa doarma cu noi, dar de mult timp sotul meu doarme in sufragerie si motanul e cu el toata noaptea, nu imi mai zgarie la usa dormitorului (plangea si el pe la usa intr-o vreme). Si al meu e castrat si vaccinat, nu iese din casa si nu intra in contact cu alte animale. Am mai multe poze cu cei mici si pisica, incerc sa imi fac timp sa fac un album, sa ii vedeti "la lucru". Oricum, sunt fascinati de motan ... De multe ori se intamplat ca Rares aporape sa adoarma si sa scoata matza un "miau" stins si gata... se si aburca sa se ridice in fund sa o vada.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Acusor,multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

sarbatoritilor zilei!

Acusor, f frumos, multumim pt textul postat.

Dede, vazut pozele cu blondutii tai, sunt dragalasi foarte iar Meda e ochioasa si frumusica foc si seamana cu tine- asa mi se pare.

noi tot stirbe si ne-articulate, exersam la greu chestia cu statul in 4 labute, ii place la nebunie noua ei realizare, dintr-o miscare s-a ridicat in miini si are genunchii strinsi si se bitiie fata-spate si tzipa sa se uite ma-sa la ea ce face. cu mincarea tot greu ne descurcam, dar e vesela si o las tot cu laptic si cu un borcanel de papa pe zi, ca nu pot sa o fortez.

M

Mergi la inceput