Bebelusi de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

acusor-f frumos .Mi-au dat lacrimile

quote:
Ma uit la unghiile ei manichiurate cu grija si la costumul elegant cu care e imbracata si ma gandesc ca oricat de sofisticata e, calitatea de mama o va reduce la postura de ursoaica ce-si ocroteste puiul. Ca un strigat intempestiv de „Mami!” o va face sa scape pe jos cel mai grozav sufleu sau cel mai pretios cristal fara sa ezite un moment.

Cat despre pisici ma mai gandesc ce o sa facem
mamini-si noi tot asa greu papam.Numai ieri si azi vad ca imi papa bine la pranz.
Fata mea a papat un borcan de 125 iar la pranzI-am amestecat jum de borcanel de pasta de pui(40gr) cu un borcanel de 80 gr de dovleac si a linsSi a mai tras si un picut de san completareNu imi vine sa cred

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mersic de raspunsuri in leg cu
Am vb cu ai mei la tel si ei zic ca nu mananca pui din cauza gripei aviare.Asa rau e la Cta?Tocmai cand ziceam ca ii dau si eu fetei 2 zile pe sapt cate un jum de ou si restul pui.O sa vad daca ii place peste dupa ce ii trece iritatia.
Voi mai dati pui si prod de pui la ?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetelor vreau sa plecam sapt viitoare la munte, pt sambata si duminika in zona Bran-Moeciu. Stiti vreo pensiune mai buna, ca doar merem cu Lucutza si vreau ceva bun si frumos, si sa se pape si bine. Mona, parca tu ai fost, dar nu mai stiu unde?! Puteti sa ma ajutati?!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Atat am crescut pana acum

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:

Eu ii dau si carnita de pui si ou, din comert. La inceput m-am temut. I-am bagat mai devreme carnita de vita. Apoi am inceput cu puiul. Eu zic ca sunt controlate si sper sa fie bine.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

quote:

Eu ii dau si carnita de pui si ou, din comert. La inceput m-am temut. I-am bagat mai devreme carnita de vita. Apoi am inceput cu puiul. Eu zic ca sunt controlate si sper sa fie bine.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Si eu le dau oua si carne de pui din comert (de la Agricola Bacau de obicei iau) si nu m-am temut niciodata. Stiu ca sunt controlate bine si, in plus, daca e bine fiarta carnea nu e nici o problema.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vali, pupam pe Davidutza atat de incercat zilele astea. Vroiam sa te intreb cum e la noul loc de munca. A meritat, din ce ai vazut pana acum, sa faci schimbarea?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

merge cuscra si inca cum cu un gauroi la tetina pe masura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

A mancat 165 de gr dovlecel cu gulie si cateva felii de cartof.Clar ii place tare mult dovlecelul (eu si sotul nu mancam de ani de zile,nu ne place).
VAd ca vb de pisici, da ce ziceti de mine cu 3 catelusi bichoni,a?? Da nu-mi fac nici o grija,cu parul si altea alea, au ei limitat accesul, da la vara cand o merge o sa bage ea altele de pe jos ,de afar, de mai stii unde...asa ca stau relaxata.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

, aici am stat noi www.pensiuneaandrei.ro. Conditii excelente, dar rezerva camera din timp(cere camera 8).

Acusor, multumim.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza, stai sa caut nr, am fost acum 3 ani la Bran, la o pensiune f frumoasa ,cu caprioare si loc de joaca pt copii..f frumos.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput