Baia de "frumusete"!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu vara imi fac provizii de petale de trandafiri, pe care le oparesc si le pun cada , mai pun si ulei de trandafiri si ma rasfat acolo..

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Incearca un masaj pe tot corpul cu zat de cafea. Apoi un dus pe cinste. Ramane o piele de invidiat, ca de bebe.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele!
lapte (asa mult, chiar ca mi-e mila de cei ce n-au), miere, ulei de masline
petale de trandafir uscate
Eu folosesc uleiuri de la body shop sau o data la 2 saptamani dupa o baie cu spuma, ma frec energic cu faina de porumb, pe tot corpul si apoi fac dus. Ma tratez cu ulei de bebe, din acela care se aplica pe pielea uda. Super catifelata ramane pielea, da o sa incerc si tratamentele voastre.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de aime
cred ca mai toate faceti baie cu ceva....
Ce e acel ceva? In afara de gelul de dus cumparat sau spumant de baie.

Sotul meu ! In afara de spumant... Pai toate spuneti ulei, lapte, alea-alea, dar nici una nu zice ca in cada ar fi si sotul... Zau asa, ce farmec au toate astea, daca esti singura in cada ?

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Raza soarelui bine spus, frumoasa si iubita...da se vede treaba ca esti noua in domeniu...casniciei ...asta era in tinerete , acu cu bebe care misuna peste tot...il ploconesti pe tati sa stea cu el, pret de vreo 2 ore asa...si faci si tu o baie, linistita, te ungi, te creia o pauzasti...asta daca nu da peste tine si in baie si isi mai infinge si el degetelele scumpe in spuma...da' o sa vezi tu, ca si asta are farmecul ei

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor va multumesc din inima ptr. acest subiect
tocmai acum am maaari probleme cu pielicica, sau cum vine vorba ceea "vai de pielicica mea", parca sunt o reptila in devanire, uscata, uscata, uscata!!!; nu mai stiu cu ce-mi pot da, am incercat cu fel si fel de creme, de-ale lor de-aici, si nimic nu are efect; pe fata imi este si teama sa zambesc, caci am senzatia ca-mi crapa pielea, pe maini nici nu vreau sa ma uit la ele saracele, ca-mi vine sa jelesc, parca asi fi bunica cand avea 80ani; pana anul asta n-am patit asa ceva; este adevarat ca anul asta a fost si mai frig aici in zona in care locuiesc si ffff. mult vant, deci o atmosfera ffffff. uscata; eu si piuca cea mica suferim de pieli uscate, tata-su si puia cea mare n-au probleme; deci craluca ce sa fac si cum sa fac, sa frec uleiul de masline fiert intai pe aburi si apoi frecat cu sare, si sa ma dau pe intreg corpul si pe fata??????; este bun?????
daca nu iti este cu suparare raspunde-mi si mie, re rog!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Mey cucuieto te-am prins .
Pai, eu in locul tau nu m-as mai freca si cu sare, ci m-as da numai cu ulei de masline, cum spunea Fulguleatza mai sus, el hidrateaza si inmoaie in acelasi timp.
Hai ca ma mai documentez si mai vin cu idei, numa bune de pus in practica

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

aime esti o dulcica; te roooog frumooooooos sa mai cauti cate ceva despre acest tratament cu sare/fara sare, ce-o fi/ cum o fi, numai sa-mi vindec nitelus pielicica; pe fata mai acum vre-o saptamana era teroare; imi venea sa urluuuu de usturimi/parca iesiau flacari din pielicica mea, de-mi puneam comprese cu apa rece ca sa ma calmeze/ eram rosie precum racusorul si plus de asta pielea imi era aspra, de parca eram in curs de naparlire; am folosit de vre-o 3-4 ori ulei de masline dar parca mai rau eram; oare de ce???; oare n-o fi fost bun???; apoi am folosit nush ce licori de pe-aici si un piculet mi-au mai trecut crizele de usturime, dar inca imi este teama sa ma privesc in oglinda, dar te roooog daca poti sa gasesti ceva leacuri sa ma anunti

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ionela Roxana, tocmai ce fusei la dermatolog, ca am si eu niste probleme cu pielea(uff) si am aflat ca am dermatita atopica, si ca e pe fondul unei pieli foarte uscate si mai ales.. agravata de caldura uscata din camera mea.
Eu am probleme numai iarna, cand ma fac ca un elefantel . Plus ca imi provoaca si mancarimi.. bla bla.. etc etc..

Mi-a recomandat sa fac bai caldute in care sa dizolv amidon alimentar, sau zeama de la tarate de grau fierte.. Si sa gasesc o crema fara parfumuri si alte adaosuri mirosinde (care imi fac parul maciuca de nervi)...

Asa ca am gasit crema copiilor pentru funduleturi oparite, care are in compozitie vit. A+D si dau in fiecare seara...

Mi-a mai spus sa folosesc in camera un umidificator..

Vezi si tu ce ti se potriveste si incearca... creme/ amidon/tarate... daca le gasesti la tine in Japonika

Mergi la inceput

Ionela uite ca am cazut exact pe ce spune adriana, amidonul si taratea fac minuni. Eu cand era Vlad mic-mic ii faceam asa o "potiune": fierbeam o mana de tarate in 3 l apa, vreo ora si tot completam apa evaporata, apoi puneam si vreo 3-4 linguri de flori de musetel (calmante si dezinfectante) si o lingura serioasa de pelin, maruntit (de la plafar).Dupa ce facea musiu baie ma spalam si eu pe fata, pe brate cu apa aia, aveam o piele . Vezi poate gasesti pe acolo, daca nu spune-le alor tai poate-ti trimit cu vreun pachet. Si amidonul face bine.

Mergi la inceput