Fetelor, cred ca mai toate faceti baie cu ceva....
Ce e acel ceva? In afara de gelul de dus cumparat sau spumant de baie.
Plante, uleiuri ...
Astept opinii!
aime
pai eu pun sare de mare si cateodata lamai.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
am mai scris si la jurnal de rasfat ( ce subiect frumos!!..): 12 litri de lapte si un borcan de miere
. mai adug si ierburi sau ulei de lavanda, ocazional..
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
sare de baie parca se cheama, cu miros de lavanda
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
quote:
Originally posted by daniela_b
am mai scris si la jurnal de rasfat ( ce subiect frumos!!..): 12 litri de lapte si un borcan de miere. mai adug si ierburi sau ulei de lavanda, ocazional..
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
eu ma masez cu ulei de masline inainte de a face dus, apoi ma clatesc doar cu apica (fara sapun sau altceva) si ramane pielea asa de catifelata si nu foarte unsuroasa...![]()
congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz,ulei de masline dela pt. prajit cartofii?!![]()
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
inainte de baie / dus: ulei de masline frecat cu sare, pana devine ca o pasta; piele de bebelus timp de o saptamana GARANTAT
serios? am auzit ca e bun si daca iti masezi seara fata in loc de crema de seara.