Raspunsuri - Pagina 2
alayna spune:
E dragut filmul Must Love Dogs .L-am vaut recent.La inceput mi s-a parut un pic plictisitor,dar a fost ok pana la urma.
Aseara am vazut Not Another Teen Movie,mi-a placut.Au fost cateva faze comice,rau de tot.
Pot sa va recomand o comedie politista Underclassman (2005)
Si daca va plac filmele cu negri,Soul Plane
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
denizel spune:
Lady killers
Some like it hot
Cele mai tari comedii din topul meu:)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
zfcristina spune:
HITCH-Consilier in amor cu Will Smith
THE PACIFIER cu Vin Diesel desi sotul zice ca e deja invechita ideea filmului cu un "nene musculos" in rol de baby sitter, mie mi-a placut .Si imi place Vin Diesel
THE LONGEST YARD cu Adam Sandler
www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
teutza spune:
wow am facut rost de totate filmele care sunt aici si..care mai sunt la filme bune si romantice...chiar am ce sa vizionez..desi timp nu prea am..dar totusi nu ma satur sa ma uit la comedii si filme romantice..sunt moartea mea...so go on cu lista
multumesc pentru raspunsuri
Oana spune:
Ultima comedie pe care am vazut-o: Monster in Law.
Altele: toata seria cu Naked Gun, Employee of the month, High fidelity, Pieces of April.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Oana spune:
Am vazut ieri si Eurotrip o comedie de vacanta. Am ras k lumea mi-a placut f. traznita. O recomand. In general imi plac filmele pe tema asta o vacanta in Europa sau altundeva, daca mai stiti filme cu subiecte asemanatoare...
poze
Ticker_Paul
alayna spune:
Si mie mi-a placut Eurotrip,chiar am recomandat aceasta comedie.daca vrei ceva asemanator,vezi Road Trip,am ras,de credeam ca mor.
Sau Going to Distance
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
jone spune:
m-aminspirat si eu de aici.
eu am vazut si revad de nu stiu cate ori seria cu TAXI - 1,2,3 franceza.varianta taxi american nu prea mi-a placut ca era copiat dupa taxi 1.
dar la cele 3 si eu ma intreb uneori de ce le revad.dar rad in continuare la fiecare vizionare.
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine!"
teutza spune:
quote:
Originally posted by Oana
Am vazut ieri si Eurotrip o comedie de vacanta. Am ras k lumea mi-a placut f. traznita. O recomand. In general imi plac filmele pe tema asta o vacanta in Europa sau altundeva, daca mai stiti filme cu subiecte asemanatoare...
poze
Ticker_Paul
uita-te la boat trip este mai haios decat road trip si eurotrip
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Oana
poze
Ticker_Paul
Shi mie mi-a placut mult Eurotrip!Sper sa ajung zilele astea sa vad shi Road trip.Stie cineva daca in Boat trip este vorba de 2 tipi care se duc pe un vas de croaziera unde sunt cazati numai gay?