comedii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by jone

m-aminspirat si eu de aici.
eu am vazut si revad de nu stiu cate ori seria cu TAXI - 1,2,3 franceza.varianta taxi american nu prea mi-a placut ca era copiat dupa taxi 1.
dar la cele 3 si eu ma intreb uneori de ce le revad.dar rad in continuare la fiecare vizionare.

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine!"

Mie nu mi-a placut Taxi...nici macar una dintre parti...de aceea se si zice ca .......gusturile nu se discuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

AM vazut de curind the wedding crashers. Am ris cu lacrimi. De asemeni My Big Fat Greek Wedding si Connie and Carla (astea is vechi de citiva ani) dar de asemeni ris cu lacrimi.O comedie romantica bunutza si noua (desi cliche si plotul subtirel) este Last Vacation cu Queen Latifa. Mi-a placut cum arata Karlovi vary, hotelul si felurile de mincare. Si e o ironie fina la adresa americanilor care sint f. snobi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by catalynaa

Stie cineva daca in Boat trip este vorba de 2 tipi care se duc pe un vas de croaziera unde sunt cazati numai gay?

Da,2 tipi se nimeresc pe in vas de homo.L=am vazut si mi-a placut.

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by catalynaa

Mie nu mi-a placut Taxi...nici macar una dintre parti...de aceea se si zice ca .......gusturile nu se discuta!

Perfect de acord cu tine,gusturile nu de discuta.Nici mie nu mi-a placut nici o parte,nici sa nu aud.Si cand stiu cati prieteni a incervat sa ma convinga sa ma uit,aooleuu,si ce multe tentative am avut si...nimik

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut aseara "Meet the Fockers" comedie cu Robert de Niro, Ben Stiler, Barbra Streisand. A fost bun dar am auzit ca este o continuare a lui "Meet the parents" de fapt pe care eu nu l-am vazut. Trebuie sa-l vad si pe ala ca le-am cam inversat...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pantera Roz
Este nou aparut in varianta cu .... (am uitat cum il cheama pe actor - revin cu numele).

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Astept si eu sa vad Pink Panther(Pantera Roz) in varianta noua cu steve martin si jean reno. Am vazut promo-ul si pare simpatic..In rest, in mare parte cele mentionate deja.

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu a spus nimeni de www.imdb.com/title/tt0207201/" target="_blank">ce-si doresc femeile?"

Eu recmand seria de filme animate : toy story, ice age, monster's inc. Bat orice film. Merge si combinatia animatie+film din stuart little.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question.
The problem with happiness is that you don't know when you have it.
You remember it.
Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut Groundhog Day (Ziua Cartitei) cu Bill Murray si Andie Mc Dowell, se incadreaza tot la comedii..

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teutza spune:

am vazut big mama's house cu martin lawrance care e super eroul meu in comedii...super merita vazut! alte filme cu el mai stiti ?sau cu jim carry ? desi am vazut ceva filme cu cei doi...totusi mai vreau

Mergi la inceput