Vanatai!

Vanatai! | Autor: smillaraaq

Link direct la acest mesaj

La orice lovitura si orice cadere eu fac vanatai imense care imi trec cam in doua saptamani. De curand am cazut cu bratul in piciorul patului (de fier), iar vanataia mi s-a intins pe jumatate de brat. Practic se vedea cum a curs sangele pe sub piele si toata vanataia era o mare pata de sange scurs sub piele. Mi s-a spus ca am o problema cu coagularea sangelui, dar nu are rost sa-mi fac griji.

Acum m-am lovit un pic de masa si deja am vanataie.

Pe picioare ma trezesc mereu cu vanatai pe care nu stiu cand si cum le-am capatat.

Vi se intampla si voua? Stie cineva care-i explicatia pentru vanataile astea "din nimic"?

Come to the dark side: we have cookies!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Si eu la fel sunt. Habar n-am care e explicatia, dar barbatul meu mereu rade de mine si spune ca nu ma mai "lasa" la amant, ca prea e pasional!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

quote:
Originally posted by Mara76

Si eu la fel sunt. Habar n-am care e explicatia, dar barbatul meu mereu rade de mine si spune ca nu ma mai "lasa" la amant, ca prea e pasional!

super!

chiar acum am citit la subiectul despre masaj cum cineva scria ca nu se hotaraste, dupa prima intalnire cu maseuza, daca s-o mai cheme si a doua oara, pentru ca i-a lasat numai vanatai. Recunosc ca n-am fost niciodata la masaj, mi-am dorit demult sa ma duc, dar la aspectul asta chiar nu m-am gandit: ca m-ar putea umple de vanatai! Ca vorba ta, numai amantul si deja mi-s vanata , da' mai sa mai fac si masaj?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetelor, nu e de ris - mai bine va faceti o analiza la singe - am un prieten foarte bun care patea la fel cu vinataile si l-au descoperit cu trombocitoza - nr. foarte mic de trombocite, ceea ce nu e bine!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Eu cand ma lovesc mai tare si sunt sigura ca voi avea o vanataie de toata frumusetea fac asa: inmoi o bucatica de paine in otet si o pun pe locul lezat si nu se mai invineteste asa de tare sau chiar nu se invineteste deloc daca lovitura nu e asa de tare.
Oricum ce povestiti voi trebuie mers la ...dupa cum mai spunea cineva e vorba de trombocite...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

M-am uitat pe un site medical care sunt analizele uzuale si evident ca trombocitele nu sunt pe lista. Si cum nu mi-am mai facut analize de mai bine de un an, o sa cer si asta medicului. Saru-mana de informatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu la fel.
Mie mi s-a spus ca sunt datorate proastei circulatii a sangelui. Pe vremea cand schiam umblam cu tubul de Lasonil in buzunar..neplacuta situatie!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Persoanele care se invinetesc foarte usor sint suspecte de Hemofilie..

Sper sa nu fie cazul tau ca asta e boala periculoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

si eu sunt plina de vanatai pe picioare, nici nu remarc loviturile cauzatoare, atat sunt de usoare. e vorba de o fragilitate capilara. eu mi-am facut saptamana trecuta analize de sange, pt. o alta problema, si au iesit toate bine.
cat despre hemofilie- nici gand ,asta se diagnosticheaza in copilarie si o sangerare cat de usoara poate duce la deces, nu e cazul nostru, ce bine!

edit- tot din amintirile mele-hemofilia e o boala care se manifesta doar la baieti,femeile sunt doar purtatoare ale genei ce cauzeaza boala; suferea de ea alexei, fiul ultimului tar al rusiei si teama ca il poate pierde la cea mai mica lovitura a determinat-o pe tarina sa se apropie de rasputin, care stapanea un procedeu ce calma crizele micului print; asta ca o paranteza, sper ca nu v-am plictisit.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Fragilitate capilara mi s-a spus si mie, dar o sa fac si o analiza de trombocite, just in case

PS: Ce este Lasonil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

smillaraaq,gelul de arnica face minuni la vanatai. Eu am avut un accident de masina care s-a lasat cu vanatai pe ambele picioare, negre, mari si urate, dar mi-au disparut in vreo 3 saptamani dupa ce am folosit gelul de arnica.
Daca crezi ca ai probleme cu coagularea sangelui, poti sa-ti faci timpul Quick, timpul de coagulare si sangerare.

Mi-ka

Mergi la inceput