TOATE femeile sunt inselate?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Yesssssss, toti barbatii insala,
toate femeile ieste curve
si toti copiii sunt obraznici
si toti cainii care nu latra - musca.

...si daca aflu ca m-a inselat,
prima data il insel si eu - ca sa fi echitabil, domne', doar traim intr-o societate egala in drepturi,
dupa care ne apucam impreuna de discutii, psy, terapie familiala in grup, eventual avocati.

ps.am uitat sa va intreb daca sunteti fan Romica Puceanu si de ce!

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by Ira

Yesssssss, toti barbatii insala,
toate femeile ieste curve
si toti copiii sunt obraznici
si toti cainii care nu latra - musca.

...si daca aflu ca m-a inselat,
prima data il insel si eu - ca sa fi echitabil, domne', doar traim intr-o societate egala in drepturi,
dupa care ne apucam impreuna de discutii, psy, terapie familiala in grup, eventual avocati.

ps.am uitat sa va intreb daca sunteti fan Romica Puceanu si de ce!

Sofie :)

Am varsat si sucul pe mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Probabil ca dupa cateva experiente de genul asta, chiar incepi sa generalizezi si sa zici ca toti barbatii sunt la fel. Insa nu sunt de acord! Ca drept exemplu am acasa un sot care nu m-ar insela niciodata. Asta o spun atat eu cat si toata lumea care il cunoaste. Recunosc ca sunt o norocoasa!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by carmita_baby

Probabil ca dupa cateva experiente de genul asta, chiar incepi sa generalizezi si sa zici ca toti barbatii sunt la fel. Insa nu sunt de acord! Ca drept exemplu am acasa un sot care nu m-ar insela niciodata. Asta o spun atat eu cat si toata lumea care il cunoaste. Recunosc ca sunt o norocoasa!

Mello motanelul iubit

subscriu, tare imi place cum ai scris

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Depinde de fiecare in parte...si poate exista foarte multe cazuri in care sotii isi iseala sotiile dar asta nu inseamna sa generalizam, pentru ca nu toti barbatii sunt la fel!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Noi suntem un cuplu curat.
Ceea ce va doresc si voua.
N-o spun din naivitate, am si eu vreo 30 de primaveri, dar am certitudinea ca nu ma inseala. Si nici eu pe el.
Da, se uita pe voyeur's web si daca vede o tipa misto pe strada, mi-o arata si mie.
Secretul nostru? Suntem oameni cu frica de Dumnezeu. Poate ca nevasta sau barbatul n-o sa afle, dar Cineva sigur o sa stie si asta conteaza pentru noi. Eu ma respect prea mult si nu ma voi murdari inselandu-l, caci nu vad o aventura ca pe o distractie, ci ca pe o pata pe suflet. El gandeste la fel.
Poate n-o sa credeti, nu va obliga nimeni, dar oameni buni, curatenia exista. Nu va pierdeti "iluziile".

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Subscriu, perfect de acord. Si noi suntem la fel.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by bAly

quote:
Originally posted by RaluD

Noi suntem un cuplu curat.
Ceea ce va doresc si voua.
N-o spun din naivitate, am si eu vreo 30 de primaveri, dar am certitudinea ca nu ma inseala. Si nici eu pe el.
Da, se uita pe voyeur's web si daca vede o tipa misto pe strada, mi-o arata si mie.
Secretul nostru? Suntem oameni cu frica de Dumnezeu. Poate ca nevasta sau barbatul n-o sa afle, dar Cineva sigur o sa stie si asta conteaza pentru noi. Eu ma respect prea mult si nu ma voi murdari inselandu-l, caci nu vad o aventura ca pe o distractie, ci ca pe o pata pe suflet. El gandeste la fel.
Poate n-o sa credeti, nu va obliga nimeni, dar oameni buni, curatenia exista. Nu va pierdeti "iluziile".

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Subscriu, perfect de acord. Si noi suntem la fel.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Si daca sinteti "un cuplu curat" si "cu frica lui Dumnezeu", ce cautati pe voyeur web?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Cei care cred ca partenerul nu i-ar putea insela niciodata ori sunt naivi ori se supraapreciaza!
Nu exista asa ceva! Amintiti-va despre cate lucruri ati spus ca nu le veti face ever si le-ati facut? Ma refer la vicii samd.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

Revin la subiect Teodora D

In general cuplu trebuie sa fie mereu creativ in momentele de extaz.
Efortul trebuie sa fie facut din ambele parti, nu neaparat de femei sau de barbat. Totul trebuie sa fie tacit sau vorbit.
Sint unele femei care vor ceva inaintea actului, dar nu incepe ea, ca ar fi mai prejos decit barbatul. Daca vreti ceva, cautati sa-l obtineti, nu bateti in retrageri, ca atunci ai friu liber la orice (la contactul in sine). Daca faceti mereu la fel, devine rutina, si nu lasati doar barbatul sa sara pe voi, sariti si voi pe el. Asa barbatul nu o mai vede pe alta, ci va visa la voi si va vrea sa ajunga mai repede acasa.
Daca mai vreti, dezvoltam subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Cei care cred ca partenerul nu i-ar putea insela niciodata ori sunt naivi ori se supraapreciaza!
Nu exista asa ceva! Amintiti-va despre cate lucruri ati spus ca nu le veti face ever si le-ati facut? Ma refer la vicii samd.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Ba uite ca exista! Sac! Si nu sunt nici naiva, nici nu ma supraapreciez.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput