TOATE femeile sunt inselate?
Raspunsuri - Pagina 8
RaluD spune:
Nu inteleg. Te-am jignit cu ceva, Elise? Sper ca nu...
Sper ca remarca ta este o gluma, pentru ca nu e prea placut sa auzi asa ceva referitor la convingerile tale religioase sau sa ti se spuna ca esti ipocrit. Nu as vrea sa cred ca simpatia mea pentru tine a fost "mis-directed".
Voyeur's Web este un site unde diversi neni sau tanti pun poze sexy cu ei, cu prietenele lor sau fotografii de pe plaja, etc. Unii chiar se mandresc: "uite, dom'le, ce bine arata nevasta mea dupa ce a facut 2 copii" - cu acordul femeii, evident, ca se vede din poza ca nu i-a tinut pistolul la tampla.
Nu e site de swingeri, nu e video-chat si, slava Domnului, nu colcaie de virusi si tojani. Cine e curios, sa intre si sa vada cu okii lui.
"Noi" nu cautam nimic acolo, sotul meu se mai uita la poze.
La cat timp liber am eu pe zi, abia intru pe desprecopii, dara-mi-te pe Voyeur's Web. Cred ca e o problema la fel de "mare" ca atunci cand ii fuge okiu' la fete pe plaja, acum topless se face peste tot.
Mesajul la care am raspuns definea un cuplu curat ca fiind un cuplu in care partenerii nu se inseala unul pe altul. Eu cred ca ne incadram.
Dupa cum am spus, nu sunt Alba ca Zapada si nici sotul meu nu e Fat Frumos din Lacrima. Nu suntem "lipsiti de pacate" si de aceea nici nu aruncam cu piatra.
Credeti sau nu credeti ce am spus, fiecare cu parerea lui. E absurd, ca sa nu spun caraghios, sa-i spui unei femei care are o casnicie fericita "lasa ca vei fi si tu inselata mai tarziu".
Nimeni nu stie unde te duce viata - nici eu, dar nici altii. Si, guess what, altii s-ar putea insela si eu nu. Exista si posibilitatea asta.
Poate ma supraapreciez, hi, hi, ar fi prima oara. ![]()
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Elise spune:
RaluD,
Cred ca nu vorbim de acelasi site.![]()
nu m-ai jignit cu nimic, am avut si eu o nedumerire.....
Elise
mira_m spune:
quote:
Originally posted by carmita_babyquote:
Originally posted by mira_m
Cei care cred ca partenerul nu i-ar putea insela niciodata ori sunt naivi ori se supraapreciaza!
Nu exista asa ceva! Amintiti-va despre cate lucruri ati spus ca nu le veti face ever si le-ati facut? Ma refer la vicii samd.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami& minunea mea
( mai 2004)
Ba uite ca exista! Sac!Si nu sunt nici naiva, nici nu ma supraapreciez.
Mello motanelul iubit
Sac! Nici pe mine nu m-a inselat, daca asta insinuai!
Mami
& minunea mea
( mai 2004)
Elise spune:
Eu, personal, n-as spune ca TOATE femeile sint inselate, sau ca depinde de ele sau de relatia lor cu barbatul.
Dar nici n-as baga mina in foc pentru vreun barbat anume ca nu a inselat sau nu va insela niciodata.
Si aici nu ma refer numai la al meu.
Ci la toti barbatii pe care ii cunosc.
Sa va povestesc o singura faza (mie mi s-a parut sinistra): una din firmele la care lucram a organizat un meeting cu angajatii din citeva tari, intr-o statiune.
Meetingul dura vreo 3 zile. Intr-una din seri, cred ca prima daca nu ma insel, dupa masa de seara am vrut sa ne luam colegii si sa iesim prin statiune.
Ei bine... TOTI barbatii, deci toti, vreo 200, erau plecat cu TOATE masinile firmei, unde credeti?
La fetiteee....
Si cum probabil nu erau suficiente fetitze in oraselul respectiv, au facut "o excursie" de vreo 80 km si s-au intors pe la 4 dimineata.
Detalii am aflat de la citiva dintre ei care erau mai slabi de inger si s-au indurat sa ne lamureasca unde draku au disparut atita timp.
Repet: TOTI barbatii au "aderat" la initiativa asta.
Nu mai era nici macar UNUL, exceptia care confirma regula, la hotel...
Evident, majoritatea aveau familii frumoase, normale.
Familii care stiau ca saracu' om e plecat in interes de serviciu.
In cazul asta, as putea spera ca al meu ar fi fost mai cu motz in frunte, dca se nimerea acolo?!
Elise
andanii spune:
quote:
Originally posted by Elise
Eu, personal, n-as spune ca TOATE femeile sint inselate, sau ca depinde de ele sau de relatia lor cu barbatul.
Dar nici n-as baga mina in foc pentru vreun barbat anume ca nu a inselat sau nu va insela niciodata.
Si aici nu ma refer numai la al meu.
Ci la toti barbatii pe care ii cunosc.
Sa va povestesc o singura faza (mie mi s-a parut sinistra): una din firmele la care lucram a organizat un meeting cu angajatii din citeva tari, intr-o statiune.
Meetingul dura vreo 3 zile. Intr-una din seri, cred ca prima daca nu ma insel, dupa masa de seara am vrut sa ne luam colegii si sa iesim prin statiune.
Ei bine... TOTI barbatii, deci toti, vreo 200, erau plecat cu TOATE masinile firmei, unde credeti?
La fetiteee....
Si cum probabil nu erau suficiente fetitze in oraselul respectiv, au facut "o excursie" de vreo 80 km si s-au intors pe la 4 dimineata.
Detalii am aflat de la citiva dintre ei care erau mai slabi de inger si s-au indurat sa ne lamureasca unde draku au disparut atita timp.
Repet: TOTI barbatii au "aderat" la initiativa asta.
Nu mai era nici macar UNUL, exceptia care confirma regula, la hotel...
Evident, majoritatea aveau familii frumoase, normale.
Familii care stiau ca saracu' om e plecat in interes de serviciu.
In cazul asta, as putea spera ca al meu ar fi fost mai cu motz in frunte, dca se nimerea acolo?!
Elise
aiureaaaaaaaaaaaaaaaaa

ANDANII

She spune:
quote:
Originally posted by Calin-Alin
Revin la subiect Teodora D
In general cuplu trebuie sa fie mereu creativ in momentele de extaz.
Efortul trebuie sa fie facut din ambele parti, nu neaparat de femei sau de barbat. Totul trebuie sa fie tacit sau vorbit.
Sint unele femei care vor ceva inaintea actului, dar nu incepe ea, ca ar fi mai prejos decit barbatul. Daca vreti ceva, cautati sa-l obtineti, nu bateti in retrageri, ca atunci ai friu liber la orice (la contactul in sine). Daca faceti mereu la fel, devine rutina, si nu lasati doar barbatul sa sara pe voi, sariti si voi pe el. Asa barbatul nu o mai vede pe alta, ci va visa la voi si va vrea sa ajunga mai repede acasa.
Daca mai vreti, dezvoltam subiectul.
calin-alin
Scuze ca iar nu ma pot abtine:)
daca te uiti vre-odata la un documentar pe discovery, la viata animalelor, vei intelege natura sexuala, indiferent ca este umana sau animala..femela se lasa aleasa, barbatul alege, si femeia (de regula) asteapta ca masculul sa-si arate interesul. (exceptii exista, stari si intimplari -situatii ocazionale).In mare, natura cam asa lucreaza.
la tine se pare ca latura feminina de care este mare nevoie in ziua de azi la un barbat, nimic de zis, e cam puternica.Ai grija sa nu dauneze.Ti-am mai spus eu undeva(si ca femeie, da-mi voie sa stiu mai bine):Fii atent sa pastrezi femeia de linga tine Femeie, nu o transforma in mascul ca tu vei pierde in timp..
mira_m spune:
quote:
Originally posted by Shequote:
Originally posted by Calin-Alin
Revin la subiect Teodora D
In general cuplu trebuie sa fie mereu creativ in momentele de extaz.
Efortul trebuie sa fie facut din ambele parti, nu neaparat de femei sau de barbat. Totul trebuie sa fie tacit sau vorbit.
Sint unele femei care vor ceva inaintea actului, dar nu incepe ea, ca ar fi mai prejos decit barbatul. Daca vreti ceva, cautati sa-l obtineti, nu bateti in retrageri, ca atunci ai friu liber la orice (la contactul in sine). Daca faceti mereu la fel, devine rutina, si nu lasati doar barbatul sa sara pe voi, sariti si voi pe el. Asa barbatul nu o mai vede pe alta, ci va visa la voi si va vrea sa ajunga mai repede acasa.
Daca mai vreti, dezvoltam subiectul.
calin-alin
Scuze ca iar nu ma pot abtine:)
daca te uiti vre-odata la un documentar pe discovery, la viata animalelor, vei intelege natura sexuala, indiferent ca este umana sau animala..femela se lasa aleasa, barbatul alege, si femeia (de regula) asteapta ca masculul sa-si arate interesul. (exceptii exista, stari si intimplari -situatii ocazionale).In mare, natura cam asa lucreaza.
la tine se pare ca latura feminina de care este mare nevoie in ziua de azi la un barbat, nimic de zis, e cam puternica.Ai grija sa nu dauneze.Ti-am mai spus eu undeva(si ca femeie, da-mi voie sa stiu mai bine):Fii atent sa pastrezi femeia de linga tine Femeie, nu o transforma in mascul ca tu vei pierde in timp..
si tot asa...

Mami
& minunea mea
( mai 2004)
She spune:
quote:
Originally posted by Elise
c'est...eu i-am zis ca o sa si-o ia!!
Elise
Pai daca te are pe tine cam trebuie sa le ia:)
Elise spune:
nu nu... n-avem legatura cu mine mesajul asta!!
cica era asa... for info si spre luminarea poporului!!

Elise