TOATE femeile sunt inselate?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetelor nu putem sa generalizam...depinde de firea fiecaruia.Eu nu cred ca toti barbatii inseala...asa putem spune si de femei...de ce nu?!?Uite eu am o amica (mai mare decat mineare in jur la 60 de ani)si stiti ce mi-a spus ?ca fiecare femeie isi inseala sotul macar o data in viata...nu mi-a venit sa cred...am intrebat-o...inseamna ca si tu ai gresit? raspunsul a fost afirmativ(si are o casnicie PERFECTA)se intelege f bine cu sotul, are o familie freumoasa, implinita...si totusi ea a fost cea care a gresit...
Cred ca oricine ar putea sa faca asa ceva dar nu toti suntem capabili de a face.
De bagat mana in foc nu o bag ptr nimeni...cred ca depinde fooooarte mult si de caracterul fiecaruia, si de ce sa nu recunoastem de cele mai multe ori femeile sunt cele care aleg...nu cred ca barbatii vostri au forta pe cineva...deci femeia e cea care decide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Asta cu toti barbatii isi inseala sotiile mi se pare la fel de inteligenta ca alte remarci de genul "toti nemtii sint muncitori". "toti rusii sint betivi", "toti tiganii sint nespalati", "toti romanii sint hoti" si "toate blondele sint proaste". Cum poate un om istet sa generalizeze si sa cada in asemenea platitudini, zau daca inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Noi suntem un cuplu curat.
Ceea ce va doresc si voua.
N-o spun din naivitate, am si eu vreo 30 de primaveri, dar am certitudinea ca nu ma inseala. Si nici eu pe el.
Da, se uita pe voyeur's web si daca vede o tipa misto pe strada, mi-o arata si mie.
Secretul nostru? Suntem oameni cu frica de Dumnezeu. Poate ca nevasta sau barbatul n-o sa afle, dar Cineva sigur o sa stie si asta conteaza pentru noi. Eu ma respect prea mult si nu ma voi murdari inselandu-l, caci nu vad o aventura ca pe o distractie, ci ca pe o pata pe suflet. El gandeste la fel.
Poate n-o sa credeti, nu va obliga nimeni, dar oameni buni, curatenia exista. Nu va pierdeti "iluziile".

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Nici eu nu o puteam spune mai bine.Nu am 30 ,fac 28 anul asta asa ca sunt pe aproape.Naiva ....in nici un caz.
Suntem de 10 ani impreuna avem doi copii minunati si ne iubim mult mai mult decat o faceam la inceputul relatiei.

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

heheheheheheheh of doamne ce aiurea sa bagi toti barbatii in aceeasi oala, de ce sa fie toti la fel , si de ce sa nu fie si femeile toate la fel, ce femei care inseala nu sunt ???????????????? numai barbatii inseala ???? NU CRED

sa traiesti cu teama asta in san cum e ???? sa il tot banuiti de infidelitate ??? cum va petreceti zilele ????? nu va termina psihic sa va tot ganditi LA .... of daca se indragosteste de tipa aia, daca o sa ma insele peste 2 ani , daca nu o sa ma mai iubeasca pentru ca m-am ingrasat, pentru ca am imbatranit .... cum e feteleor sa traiti cu frica asta zi de zi ??????????????????????

nu inteleg de ce nu acceptati ca pot fi si barbati perfecti asa cum sustineti ca femeile sunt perfecte

daca au un camin fericit o nevasta, casa frumoasa facuta impreuna, un copil minunat ... vacante de neuitat cu familia ... de ce sa caute in alta parte ..... eu pur si simplu nu pricep ... nu inteleg .... ca sa isi complice existenta .... sa se ascunda , sa isi justifice lipsa, sa inventeze minciuni ... nu cred ... nu cred ca fiecare barbat are un caracter urat si nu fiecare barbat poate sa minta si sa inventeze, ci pur si simplu aia care inseala sunt indemnati sa faca asta , nu sunt impliniti acasa, ceva le lipseste si acel ceva il cauta in alta parte.

PUTETI SA DATI CU PIETRE CAT VRETI ... asta e parerea mea

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Femeile care sunt sau au fost inselate cred asta.

Poate nu ar trebui generalizat. Sau macar ar trebui lasate celelalte femei, care inca n-au trecut prin asa ceva si poate nu vor trece niciodata, sa fie fericite cu jumatatile lor!!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Babisa, aia e, nici eu n-am inteles la inceput.
Sotul meu mi-a marturisit ca ma iubeste mult de tot, dar mi-a zis clar ca de inselat nu ma inseala ca sa fie curat sufletul lui, nu pentru mine.
Foarte multi barbati care inseala isi iubesc sotia, dar cauta o ALTA femeie. Nu mai frumoasa, nu mai desteapta, ALTA. Insa nu si-ar parasi sotia nicidecum. Cred ca ati auzit de multe cazuri din astea si aici depinde de ce este dispusa sotia sa accepte, pentru ca pot fi fericiti impreuna si asa...
Daca nu ai principii puternice in sensul asta, pana la urma obosesti sa traiesti curat pentru altul.
Ma bucur mult pentru fetele care au casnicii frumoase si le doresc sa fie in continuare fericite, ceea ce imi doresc si mie si fetelor care, desi au fost inselate, merita sa fie fericite.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Nu cred ca toti barbatii inseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysuk spune:

Toate femeile nu se pun in aceeasi oala, si la fel si barbatii.Fiecare are caracterul,personalitatea,educatia lui/ei.Daca un barbat VREA sa insele,o va face.Daca e slab de inima,tot o va face,nerezistand tentatiei,chiar daca are acasa iubirea vietii lui.Daca se poate abtine,si trece dragostea ce o are,pe primul loc,atunci e barbat cu adevarat.Cert e ca daca as fi casatorita,si am fi de multi ani impreuna,l-as face eu sa nu aiba nici o dorinta ascunsa...asupra unei alte aventuri.De ce nu ar avea o aventura cu mine?Stiu ca pare atat de simplu ce zic,dar de ce sa complicam lucrurile mai mult decat sunt?Ne complicam,ne facem ganduri negre si ajungem chiar la nebuni.Si ca sa iau orice posibilitate in calcul,daca m-ar insela sotul meu,as avea si copii cu el,o familie fericita pana cand aflu...pt mine ar conta mult conjuctura in care aflu,si de la cine.Daca m-ar iubi cu adevarat,s-ar cai,si mi-ar zice,mi-as da seama ca a fost o aventura de o noapte,si nu as da cei mai frumosi si multi ani din casatoria noastra,plus niste suflete curate de copii,pe o noapte de aventura a lui.Sper sa n-am parte sa fiu inselata,si nici una din voi,fetelor,sa nu traiti vreodata momentele astea. Va pup,aveti grija de voi,si tineti cald patul si caminul vostru, alaturi de iubitul vostru sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa generalizam.Depinde foarte mult de caracterul pe care il are fiecare(femeie sau barbat)...
Sunt barbati care pur si simplu inseala din obisnuinta,sunt altii care inseala 1-2 ori in viata,dar exista si barbati care nu o fac.Si asa cum sunt barbatii...sunt si femeile..ca doar toti suntem facuti din acelasi aluat.Sau ma insel?
Dar mie una mi se pare cinstit ca in momentul in care nu te mai multumeste relatia pe care o ai sa poti sa spui "stop"-"atat"-"nu mai vreau" si abia dupa aia sa treci la un nou capitol din viata ta!
Nu vreau sa judec pe nimeni,dar din pacate sunt si barbati si femei care isi risca relatia de cele mai multe ori pentru one/night/stand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

nu toti inseala, ci majoritatea, fie ca iese cu baietzii, fie ca.. asa sa skimbe peisaju', oricum dintre cei care nu inseala face parte sotul meu(de fiecare data- pana la proba contrarie)
era o zicala (nu ca as fi de acord cu ea da' merge aici) 'barbatu-i barbat si femeia-i curva'

vorba mamicai dulci- dati cu rosii

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput