TOATE femeile sunt inselate?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

teodora eu nu zic ca toate...dar marea majoritate...stiu ca nu e ceva care sa ma macine personal, nu mai am 20+ de ani, atunci imi puneau mai "adanc" si "filozofic" problema, acum sunt alte lucruri mai interesante in viatza decat sa-mi consum neuronii cu asa ceva...stiu prea bine ca si femeile frumoase, realizate, inteligente, sexy, chiar faimoase sunt inselate...pe timpuri(a se vedea in fragdea tinerete) imi chinuiam creierii cu intrebarea: dar oare ce a vazut la aia...bine, au fost putine rau cazurile, dar oricum??

acu ma lasa mai mult decat rece...daca sotul din dotare, as afla ca ma inseala, nu ca stau sa caut probele cu lumanarea, ca saracu pana acu nu mi-a dat ocazia sa ma indoiesc, dar daca ar face-o, eu cel putin stiu ca i-as spune: sanatate si la gara orevoar ca sa zic asa mai plastic, ma cunosc prea bine ca sa stau sa-mi consum existenta cu ceva atat de deprimant ca lucrul asta...stiu ca are balta peste si cum spunea mamica dulce as avea pentru ce sa traiesc, fii mea si zau de nu mi-as face de cap

casnicia e ca o companie, asa o vad eu, are perioade mai bune, are perioade mai rele, poate sa creasca fff frumos, dar in unele cazuri poate sa dea si faliment, acu cum ne-o fi norocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si daca toti inseala ce???
O sa stam cu frica in san asteptand ziua in care va veni plin de ruj pe camasa si mirosind a parfumul altei femei???
Se mai intampla...

Ideea este sa traiesti la maxim clipele astea in care el e numai al tau...si poate daca nu e stres sau banuiala si presiune...el nu va cauta in alta parte!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mi-ar placea sa cred ca nu. De fapt, sunt convinsa ca exista femei care nu sunt inselate. Cat de multe insa?.. nu stiu. Din pacate, in mai toate casniciile de peste 20 de ani pe care mi-a fost dat sa le cunosc mai indeaproape, a existat problema asta.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu cred ca NU.
indoielile nu-si au locul intr-o casnicie. decit sa-mi toc nervii gindidu-ma pe unde, cu cine umbla, mai bine ne bucuram cind suntem impreuna si traim intens fiecare moment.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

NU stiu daca toate femeile sunt inselate,pot sa bag insa mana in foc ,ca nu exista cuplu curat si nu cred ca a existat vreodata,daca nu-i femeia inselata ,atunci sigur e barbatul .
NU va grabiti sa ma contraziceti,viata o sa va arate ca nu vorbesc aiurea.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

mama , mama ,cit pesimism aici. eu nu-mi pot imagina ca sotul meu ar fi in stare sa ma insele. ma inebuneste numai ideea. dar de unde atita siguranta pe voi [ unele dintre voi] cind afirmati ca toti sunt la fel , . mai sunt pe lume si oameni integri si multumiti de viata de familie .Ideea asta pe care o dezbateti aici este identica cu ideea barbatilor cum ca toate femeile sunt c....! Credeti ca se poate generaliza ?

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Noi suntem un cuplu curat.
Ceea ce va doresc si voua.
N-o spun din naivitate, am si eu vreo 30 de primaveri, dar am certitudinea ca nu ma inseala. Si nici eu pe el.
Da, se uita pe voyeur's web si daca vede o tipa misto pe strada, mi-o arata si mie.
Secretul nostru? Suntem oameni cu frica de Dumnezeu. Poate ca nevasta sau barbatul n-o sa afle, dar Cineva sigur o sa stie si asta conteaza pentru noi. Eu ma respect prea mult si nu ma voi murdari inselandu-l, caci nu vad o aventura ca pe o distractie, ci ca pe o pata pe suflet. El gandeste la fel.
Poate n-o sa credeti, nu va obliga nimeni, dar oameni buni, curatenia exista. Nu va pierdeti "iluziile".

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

am ametit citindeu zic ca nu toti barbati sunt la fel
cel putin al meu sot este diferit de alti si alti diferit de al meu
....daca ma-si gandi ca ma inseala cred ca asi ajunge la balamuc insa bag mana in foc ca nu mar insela cel putin acum si daca no va face acum nu vad sa o faca mai tarziu
eu zic ca depinde foarte mult de cuplu ....
sunt multe femei patite si vor doar sa faca rau...daca ea nu e fericita nici tu sa nu fii fericita si vb lucruri pe care nu le stiu
nui putem pune pe toti barbati in aceiasi oala
eu chiar am incredere in sotul meu si nu-l bag in aceiasi oala

bafta si iubitiva mult

EMILY poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Noi suntem un cuplu curat.
Ceea ce va doresc si voua.
N-o spun din naivitate, am si eu vreo 30 de primaveri, dar am certitudinea ca nu ma inseala. Si nici eu pe el.
Da, se uita pe voyeur's web si daca vede o tipa misto pe strada, mi-o arata si mie.
Secretul nostru? Suntem oameni cu frica de Dumnezeu. Poate ca nevasta sau barbatul n-o sa afle, dar Cineva sigur o sa stie si asta conteaza pentru noi. Eu ma respect prea mult si nu ma voi murdari inselandu-l, caci nu vad o aventura ca pe o distractie, ci ca pe o pata pe suflet. El gandeste la fel.
Poate n-o sa credeti, nu va obliga nimeni, dar oameni buni, curatenia exista. Nu va pierdeti "iluziile".

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Absolut de acord!!!
Ai scris cam ceea ce as fi zis si eu, deci n-am ce modifica/completa, doar ca la mine e vorba de 31 de primaveri
DA, ac e marele secret, frica de Dumnezeu si totodata increderea in El a amindurora! Doamne ajuta la cit mai multe cupluri fericite!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Nu stiu sigur daca exista barbati fideli pana la capatul zilelor ,multi dintre ei se cred fideli cu toate ca inseala,pt ei , a face sex cu o alta femeie,nu inseamna a insela.Dar cine stie ,poate chiar exista.dar cred ca decat cei care au teama de Dumnezeu...eu totusi as vrea ca sotul meu sa nu ma insele pt ca ma iubeste,nu pt ca ii e teama de Dumnezeu.Eu una ,nu cunosc nici un cuplu,de nici o varsta in care ori sotul(prietenul) ,ori sotia(prietena),nu au inselat...nu vreau sa generalizez,dar asta este adevarul,pur si simplu nu cunosc.Ehhh in schimb am o droaie de prietene ,care ar baga mana in foc pt sotii lor ca sunt cumintei...dar nu vreau sa va spun cam xe le poate de fapt pielea...stiti cum e aia ,toti stiu ,mai putin cel inselat.Acum ce sa zic ...ca aia inseala si ca al meu nu??Ehhh fetelor eu am fost insealata inca din primele luni de relatie...pt ca al meu asa ii era obiceiul si pur si simplu trageau femeile de el,mi s-a demonstrat in fata ochilor,femei fara pic de scrupule,femei de 2 lei...eu una nu as trage de un barbat nici daca l-as iubi cu disperare...dupa cateva luni de relatie ,s-a potolit ,pt ca incepuse sa ma iubeasca...mai tarziu am aflat intamplator,reactia mea ,l-a pus mai mult cu botul pe labe,pt ca i-am vobit calm si i-am oferit intelegerea pe care stia foarte bine ca nu o merita...m-am purtat frumos pt ca asa am vrut sa ma razbun pe el,am vrut sa il doara si sa sufere,daca as fi facut scandal ,ar fi zis doar ca sunt o cata proasta...pe cand asa nu o sa si-o ierte niciodata.De atunci pana acum am 99 % argumente ca nu m-a mai insealat...dar 1% cateodata este deajuns.
Pt cineva care spunea ca stie tot ce face sotul cu banii..pai mai ,fratele meu nu cheltuie 1 leut cu femeile,in schimb ele vin numai cu cadouri unu si unul si mereu trag de el sa ii faca cinste si faze de genul asta,cand vin la el pt sex,mereu vin cu dulciuri ,bauturi si tot felul...nu e urat ca barbat ce-i drept ,dar nici fotomodel..acu la partea cuce poate in pat ,nu ma bag ca nu stiu.Asta se intampla si cu sotul meu inainte de a se cuminti.Deci nu te mai baza pe fluturasii de la salariu ca nu toate femeile cu care inseala barbatii trebuie sa o faca pe bani .Poate e chiar mai rau daca nu o fac pe bani masta ar putea sa insemne ca o fac pt sentimente .
I-am spus inca de la inceput sotului ca eu sunt genul de om care nu pot avea incredere in nimeni pe lumea asta ...asa ca sa nu pretinda ca rel. noastra sa se bazeze pe incredre,nu ii convine ,dar asta sunt eu si nimeni nu ma poate schimba...pur si simplu cuvantyl incredrere pt mine este egal cu zero si asta nu pt ca m-a inselat el ....asta este de cand ma stiu eu .Ahhh si am uitat sa va spun ca in per. in care m-a inselat si eu as fi bagat mana in foc ca e cumintel...dar de

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput