TOATE femeile sunt inselate?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

nu am mai vorbit demult cu prietena asta a noastra, a divortat de sotul ei si s-au separat de grup si nu mai am numarul de telefon, dar din cate stiu, el il avea , am sa verific cand ajung acasa.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://photos.yahoo.com/oana_r_76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

atunci sotul meu este o bomboana...inca...ca atat ii trebuie...dar sa ai incredere in Dumnezeu...si daca inca va iubiti roaga-te pentru familia ta...poti sa aprinzi un pic si lumanarile de la nunta...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Imi pare rau, Oana.
Te inseala.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Sa nu va suparati pe mine... da' as avea si eu o īntrebare... poate ca cineva are si raspuns... Atunci cānd īnca locuiam īn Romania auzeam de atātea familii care divorteaza pt ca el sau ea au luat pe alte drumuri... spre alte... paturi... De cānd sunt īn Canada nu am mai auzit de familii de romāni destramate din cauza perechii care īnsala... pt ca fiecare dintre ei este atāt de preocpat sa-si gaseasca servici si sa-si mentina locul de monca ca... nu cred ca-l mai duce mintea la... altceva... In general remarc ca emigrarea īntareste trainicia unei familii... Normal ca mai sunt si exceptii - dar, īn general, toate familiile care au venit aici (mai ales cei cu copii) sunt atāt de "focusate" (scuzati-ma ca nu gasesc alt termen) pe job si realizarea profesionala a lor cāt si a copiilor ca nici nu le trece prin cap sa-si īnsele partenerul...
Multumesc lui Dumnezeu ca am un sot minunat pe care-l iubesc si care ma iubeste! Divortul este o trauma... ca si moartea cuiva drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Imi pare tare rau Oana, din pacate asta e tehnica lor, sar cu gura sa nu mai spunem noi nimic, este o tactica binecunoscuta.
Hai mai Sali, mi se pare normal ca atunci cand o relatie este construita pe incredere sa stai linistita.
Si eu sunt patita, de fapt, cred ca toate femeile trecem prin asa ceva. Acum depinde ce intelegi tu prin patita rau de tot.

Nana Motoc

Mergi la inceput