TOATE femeile sunt inselate?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

stiti cum e treaba cu generalizarea asta ca toti barbatii inseala ..... uite asa "sa moara si capra vecinului daca a mea a murit"
fetelor nu e frumos si nu e cinstit sa imprastiati aici chestii generale si sa convingeti fetele care sunt iubite de soti si neinselate ca nu se poate dom'le o sa te insele si pe tine odata ,, nu se poate , nu exista .... pai de ce le incarcati negativ pe fetele astea "naive spunea cineva mai sus" si de ce nu le lasati sa viseze frumos si sa isi traiasca viata fara suspiciuni bagate de voi din top

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu cu inima pe inima va pot spune ca al meu om nu ma va insela si nici nu ma inseala. Imi dau seama dupa cum ma priveste in fiecare zi, de 13 ani de zile de cand suntem impreuna. Imi dau seama ca nu ma inseala dupa cat ma doreste, dupa cate tel zilnice im da,(asta cand suntt la munca), imi dau seama. Ma iubeste numai pe mine. Si anul acesta ne casatorim.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadaf spune:

Buna seara care crede in sotul ei si nu toti barbati insala.Ofersi fii prietena ,amanta dar in limita bunului simt,veti fii cu totu diferit nu-i scoateti ochi si va va iubi pana la sfarsitu vieti.Multa fericire va urez si mult norok.,imtelegandul pe el, va-ti fii fericite,eu sant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Elise

eu nu vad de ce inselatul e musai fizic.
pentru mine, e mai mult sufletesc, emotional, decit fizic.

daca intr-o noapte ar simti nevoia sa se "descarce" si ar parca langa sosea, probabil nu m-as simti atit de umilita cum as fi in cazul in care ar avea o relatie - fie ea si platonica, in cazul in care ar fi indragostit.

Elise

Intru totul de acord, Elise, frumos punctat, eu as mai adauga ca pina si in acest caz ( ca e indragostit) l-as intelege si nu l-as invinui, as plinge pina mi-ar seca inima dar nu l-as invinui. I se poate intimpla oricui, la un moment dat...Viata e complexa.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Intr-adevar, femeile care cred ca nu exista barbat care sa nu insele, sunt femeile care au trecut prin astfel de experiente, cum este si cazul meu. Mi s-a intamplat de 2 ori si de fiecare data m-am intrebat de ce mi se intampla mie, unde oare am gresit? Si atunci am ajuns si eu la concluzia ca mai devreme sau mai tarziu fiecare barbat ajunge sa isi insele partenera, mai ales ca am constatat asta la barbati pe care-i credeam integri, cu familii foarte fericite, intr-un cuvant, persoane de la care nu ma asteptam.
Asta pana l-am cunoscut pe Mihai, viitorul meu sot, care m-a convins ca nu asa stau lucrurile si ca, depinde numai de noi ca asta sa nu se intample. Trebuie sa avem grija sa nu intervina monotonia, ptr ca aici cred ca apar infidelitatile, sa fim mereu alaturi unul de celalalt, sa ne pese in permanenta de ce se intampla cu noi si cu cel de langa noi.

Te iubesc, Motocelul meu dulce!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

INTREBARE:

Fostul meu, dupa ce ne-am despartit, s-a casatorit in scurt timp. Noi doi am avut o relatie speciala. Atat cat a fost. Ne-am despartit pentru ca nu am putut trece peste faptul ca m-a inselat – cu actuala sotie. Deci, eu am plecat, ea a ramas.

De cand s-a casatorit nu a contenit sa imi scrie, sa imi spuna tot ce simte/face, sa imi povesteasca tot ce se intampla intre ei. Ba, ne-am si intalnit de cateva ori. La dorinta lui. O data l-am gasit chiar la usa la mine acasa. Si este INSURAT! Evident ca nu s-a intamplat nimic intre noi. Dar cateodata imi vine sa trimit sotiei lui toata colectia de mailuri pe care o am de la el.

Voi ce ziceti, faptul ca nu s-a putut « rupe » de mine inseamna ca o inseala pe sotia lui sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Intrebare: Cum se numeste femeia care stie cu siguranta, in orice moment, unde ii este si ce-i face sotul?
Raspuns: Se numeste VADUVA!

Mergi la inceput

LIBELULA, eu cred ca, in primul rand, s-a inselat pe el insusi cand s-a recasatorit, din moment ce si in prezent mai saliveaza dupa tine.
Zici ca l-ai gasit la usa ta. L-ai primit? Si daca da, de ce ai facut-o?
Cum motiveaza el faptul ca s-a recasatorit? Oare a vrut sa arate sau sa-si arate ca inselatul chiar a meritat si ca trebuie finalizat printr-o casatorie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor,apropo de inselat
de la un timp intre mine si sotul meu nu mai exista comunicare, el si-a schimbat serviciu , este stresat,mai tacut si am zis sa-l las in pace sa-si revina si pe urma am sa port o discutie mai serioasa.
el are program pana la 16.00,eu pana la 19.00 si in acest interval nu se duce acasa sa stea cu copilul, nu stiu pe unde umbla ca-mi tot spune ca se duce la soacra-mea, desi nu cred , ca nu se prea inteleg,ma rog ,nu am insistat,nu sunt genul care-si verifica sotul,nici nu ma gandesc,am spus ca daca e sa aflui ceva, am sa iau o hotarare atunci.
dar aseara........suna mobilul lui.el era in dormitor cu baiatu la meci ,eu in bucatarie.cand ma uit scria "numar privat" si pentru ca el nu venea sa raspunda, am raspuns si surpriza: la telefon era o domnisoara ca a mutit can m-a auzit si cu tremur in glas l-a cerut pe sotul meu ,fara sa se recomande sau sa spuna macar buna seara.
l-am dat la telefon si convorbirea a fost cam asa: da,spune-mi,bine,vorbim pa.
cand l-am interbat cine era,mi-a spus , culmea, ca e o persoana pe care o cunosc si eu si daca era ea, nu avea nici un motiv sa nu vcorbeasca cu mine, dupa care m-a intrebat cu ce drept ii raspund la telefon si sa nu mai raspund de azi inainte.
ei , ce sa cred?

oana si matei(12 NOV.2003)
http://photos.yahoo.com/oana_r_76

Mergi la inceput

Oana r, mie mi se pare culmea tupeului, dupa ce ca a fost prins cu mata-n sac, sa mai faca si pe durul.Doar n-ai de gand sa te multumesti cu explicatia lui si sa te conformezi, asa incat pe viitor sa nu mai "gresesti", raspunzand la telefonul lui?
Eventual, nu asteapta si scuze?
Daca a invocat ca este o cunostinta comuna, de ce nu verifici, ca sa stii cum stau lucrurile cu adevarat? Macar sa fi fost el cinstit, dar judecand dupa modul in care a reactionat, nu prea cred.Sunt patita rau de tot, si eu am stat cu ochii larg inchisi,ignorand astfel de intamplari, si cand i-am deschis, era prea tarziu.

Mergi la inceput