TOATE femeile sunt inselate?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

noi, cand ne/am casatorit ne/am pus reciproc conditia sa nu ne inselam (pe langa altele...) ca de aia ne/am casatorit...altfel puteam avea o relatie deschisa...

dc as descoperi ca ma inseala l/as parasi instant...si el la fel...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crixy spune:

avem dreptul sa visam, nu?
dar din pacate e doar un vis.... toti barbatii calca stramb.(nerusinatii :(( )

crixy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nu dati cu roshii, insa eu cred ca n-ar trebui sa ne luam numai de ei... stiu multe cazuri in care a fost invers, femeia a "calcat stramb".
Parerea mea este ca daca omul are acasa tot ce-i trebuie nu umbla brambura.
Cu iubi meu nu s-a pus problema asta, eu zic ca avem o relatie implinita si fericita, sunt convinsa ca m-ar rani foarte tare daca as afla ca a fost cu alta femeie, insa eu am incredere ca nu se va intampla asa ceva. Oricum, eu am fost cinstita de la inceput, i-am spus ca sunt posesiva si ca nu-mi place sa impart ce-i al meu, ca pana la urma toti suntem asa, cui ii place sa imparta. (Recunosc ca i-am spus ca i-o feliutze daca aflu de asa ceva - normal ca n-as fi in stare, glumeam si noi, insa stie cat de mult il iubesc si cred ca-i face placere cand ma vede putin geloasa).
Trebuie sa spun ca pentru mine inselatul inseamna ca a ajuns in pat cu altcineva, nu ca au stat de vorba sau i-a dus o floare.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu sunt de parere ca barbatii inseala prin natura lor...dar Doamne fereste de ce poate o femeie...asa ca... nu se stie! Eu sunt casatorita de 2 ani stau cu sotul meu tot timpul lucram impreuna mergem peste tot impreuna...nici la piata nu cred ca am fost de 3 ori singura pana acum sau invers, asa ca nu vad cum sa ma fi inselat pana acum! Peste cativa ani nu stiu ce va fi dar ca orice femeie cred ca sotul meu este exceptia de la regula !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Dar daca de exemplu sotul vorbeste cu o tipa pe messenger si o vede pe web cam si de cate ori intri tu in camera inchide conversatia si nu iti spune, nu e tot inselat? eu zic ca da. Si da, le cred pe fetele care nu vor sa stie asta. E un chin groaznic!!!!! Nu mai esti om! noi am discutat vreo trei zile pe tema asta si cand a vazut cat sufar, a zis ca never-ever nu o va face; dar eu il completam: "sau o vei face, dar eu n-o sa stiu". si barbatul meu este genul pentru care bagi mana in foc!!! Asa ca nu bagati mana in foc pentru nimeni, nici macar pentru voi!!! Viata ne pune in niste situatii...de neimaginat! Si cred ca trebuie si mai mult inca generalizat: da, toti oamenii inseala, si barbati, si femei, daca au ocazia si sunt omul potrivit la locul potrivit. Nici macar nu are legatura cu celelalt partener, de acasa. are legatura cu a vedea cum e si cu altul/alta, a simti fiorii aia de la inceput de indragosteala. Si inca o chestie: poti sa il tii si in lesa scurta, la prima ocazie o va lua la sanatoasa, asa cum fac si cateii aia din parc atunci cand ii eliberezi. Nu cred ca asta e o solutie. poate ca trebuie sa discutati serios atunci cand "simtiti" ca e pe duca. Pentru ca veti simti, va asigur!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Spinos subiect v-ati ales...........dar asa din ce-am citit eu printre rindurile voastre, cel mai des am vazut - mai ales la doamne - ca aproape fiecare sunteti de acord ca daca tot o va face , macar sa nu aflati voi.Mie imi suna putin ciudat chestia asta, desi nu sunt deloc o feminista: cam seamana a umiliresau a compromis, adica daca n-oi fi eu suficient de buna, sa mearga si la alta, dar sa se intoarca tot la mine ca doar ii cresc copii si-i calc camasile sa arate bine baiatul, nu?
Serios vorbind nu prea cred ca ar trebui sa "garantam 100%" nici pentru unu; incerc sa exemplific : noi suntem o gasca destul de unita inca din liceu si ne intelegem perfect toti, fiecare dintre noi au si copii, dar la un chef mai mare daca una din fete e mai dezinvolta sau cu o fusta mai sexi, urgent le sclipesc ochii baietilor si credeti-ma ca deja cunosc privirea. A doua zi cica berea a fost de vina , dar e indoielnica scuza.
Noi suntem casatoriti de cinci ani, ne iubim foarte mult si ne completam -zic eu - din toate punctele de vedere dar sunt convinsa ca nu ma va insela numai pentru ca a fost crescut intr-o familie foarte "catolica" cu principii sanatoase. Si stie sigur ca l-as parasi a doua zi cind as afla.

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu nu vad de ce inselatul e musai fizic.
pentru mine, e mai mult sufletesc, emotional, decit fizic.

daca intr-o noapte ar simti nevoia sa se "descarce" si ar parca langa sosea, probabil nu m-as simti atit de umilita cum as fi in cazul in care ar avea o relatie - fie ea si platonica, in cazul in care ar fi indragostit.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Hai ca-i buna... ca poanta

Nu cred ca toate femeile sunt, mai devreme sau mai tarziu, inselate. E o prostie. Sigur ca viata iti poate rezerva surprize neplacute dar nu putem generaliza. Si daca s-ar intampla, as vrea sa stiu imediat, nu sunt adepta ideii "ce nu stii nu-ti face rau". Ai trai in minciuna.

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Din fericire cred ca inselatul emotional dupa cum spunea Elise este aproape inexistent la un barbat casatorit si care comunica deschis cu sotia in toate aspectele. Inclin sa cred ca pentru acestia inselatul este doar fizic. Iar despre ce scria Rory76, mai degraba cred ca o femeie ar putea sa-si gaseasca refugiul intr-o relatie pe Internet, probabil ca un barbat nu ar avea rabdare pentru asa ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Jocelyn si Myhaella, sunt de acord cu voi. Nu-i bine sa traiesti in minciuna si nici nu cred ca barbatii au rabdare pentru o relatie pe Internet, din punctul meu de vedere sunt foarte "fizici", eu il vad pe al meu (e drept ca sunt topita dupa el si asa l-am invatat) ca parca e mort daca nu-s gramada pe el. Daca sunt putin mai obosita sau n-am dispozitie, gata, el se alarmeaza deja ca ceva nu-i in regula.
Noi am discutat despre asta, am fost de comun acord ca inselatul nu e o solutie, ca relatia noastra n-ar mai fi niciodata la fel daca ar mai interveni cineva si ne-am promis solemn ca daca vom avea probleme vom incerca sa le discutam deschis si sa le rezolvam, n-o sa le tinem in noi sa le lasam sa se acumuleze pana explodeaza.
Apoi, la fel de adevarat: nimic nu se poate generaliza.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput