Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108
Raspunsuri - Pagina 3

bubulina1 spune:
Hello, va urez un HAPPY VALENTINE DAY la toate endometristele! Sa aveti parte de cele mai frumoase clipe alaturi de sotii vostri
Madana, ce-ti mai face bunica?
Ionica, sa-ti traiasca samburelul, sa fiti sanatosi si sa petreceti cele mai frumoase clipe in Firenze!
Va pup pe toate!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

iepurila spune:
Fie ca dragostea sa fie prezenta mereu in sufletelele voastre.
Am fost aseara la Dr. S-a uitat pe rezultatele spermogramei si nu a avut nimic de comentat. A intrebat doar atat: "Ce ai facut?" Raspuns corect: "Mi-am dat demisia" Deci intr-adevar stress-ul e dusmanul cel mai mare.
In concluzie sotului nu i-a recomandat nimic, doar i-a adus la cunostinta zilele fertile (12-18, din doi in doi).
Iar mie mi-a dat 2 pastilute de Dostinex, cate jumatate pastiluta la 2 zile incepand cu ziua 2 sau 3.
Voi ati luat dostinex? Are ceva efecte? Dar efecte adverse?
Mi-a fost prescris pt ca prolactina mea e aproape de limita maxima.
Va pupu
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Amely spune:
La multi ani, indragostitelor!
Simo, bine ai revenit, ti-am simtit lipsa! acum sper ca nu mai pleci nicaieri, da? tin pumnii sa iasa totul asa cum iti doresti
Galinarodica, iteleg ca Serbanica iti ocupa tot timpul, dar mai povesteste-ne si noua ce faceti, cum va petreceti timpul impreuna, nu fii "egoista"!
Lauravoinicu, bine ai venit! Ma insel sau tu te-ai operat recent de laparoscopie? Oricum, multa bafta si sa ajungi curand la mamici!
Madanutzo, tu cu ce te mai lauzi?
Oana, tu ai mai trecut o data cu eleganta peste o situatie mult mai dificila... trebuie sa te gandesti la un lucru: uneori suntem atat de obosite in lupta asta de a deveni mame, pe plan fizic si psihic, incat uitam de unde am plecat si unde vrem sa ajungem. Este greu... si e bine sa ne facem noi viata mai usoara. Eu personal nu intru pe forum pentru a gasi (sau a astepta) "fapte bune", ci pentru a COMUNICA cu oameni care imi inteleg durerea mai bine decat oricine altcineva, pentru ca suntem toate in aceeasi barca. Iar pentru mine o vorba potrivita de la tine poate insemna uneori mai mult decat o mie de fapte bune din lumea asta larga... Stiu, sunt subiectiva si egoista, si imi cer iertare, dar asta simt... Si mai simt ca daca renunti sa mai scrii aici este o mare pierdere pentru toata lumea. Sigur ca tu esti cea care hotaraste, dar e pacat sa tii in tine ceea ce ai vrea de fapt (si merita) sa dai din tot sufletul celor din jur... Si oricare ti-ar fi decizia, tot imi esti draga.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Iepuricule, succes cu tratamentul, din cate am inteles, dostinex-ul nu are rectii adverse prea importante, si este foarte eficient. Eu am luat Mastodynon pt. prolactina, fiindca valorile nu au iesit depasite cu foarte mult la analiza, si am zis sa incerc mai intai ceva mai "usor"... Trebuie sa refac si eu analiza prolactinei, cat de curand, sa vad cum stau. tin pumnii sa prinda un bebic luna asta, ca valori bune ai!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Cristinna spune:
Va doresc la toate un Happy Valentine's Day.
Eu ziua 5 a cm...si cam atat deocamdata.
Va pe toate
Cristinna

M Oana spune:
Madana iti multumesc din suflet pentru toate e-mail-urile, le-am deschis pe toate , mi-au bucurat inima, iar cel cu bebicii de acum cateva minute chiar m-a dat pe spate........
Amely stiu ca lucrurile nu sunt minunate si frumoase intotdeauna si poate viata nu ar mai avea acelasi farmec fara un norisor pe cer din cand in cand.
La subiectul CE IRONIE incepusem gandurile mele facand trimitere la intelepciune. Atunci cand alegem calea unui avort, daca nu dam dovada de intelepciune, putem primi de la viata niste lectii extrem de dure........
Intelepciunea este necesara in toate. Indiferent ce problema avem de judecat ar fi minunat sa o studiem extrem de atent si apoi sa tragem concluziile.
Cu siguranta ca voi pune in balanta gustul amar al zilelor trecute cu bucuria de a va impartasi experientele mele in drumul de a deveni mama, iar intelepciunea ma va indruma........

simonette spune:
La multi ani de ziua indragostitilor!!!!! Sa aveti parte de cele mai frumoase surprize!!!!
Madana multumesc...vad ca nu m-ai uitat! Ceea ce ma tine departe de voi, merita intr-adevar!!!!!! Nu sunt insarcinata...daca asta se intelege! Imi displace ca nu pot sa dezvalui acum ce si cum....nu ma provocati!...curand!
Sunt alaturi de voi toate desi nu am timp sa citesc tot!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

Madana spune:
Bubulina gospodina bunicutza mea e mai bine. Se misca cat de cat prin casa si piciorusele s-au mai desumflat. Matusa mea ii da medicamentele in ceai, pentru ca bunicutza mea e deja ca un copil si nu mai vrea sa ia medicamente. Dar deocamdata e mai bine. Multumesc mult de intrebare
Amely cu ce ma laud? Trec printr-o perioada foarte agitata dar totusi am ceva satisfactii. M-am acomodat destul de bine la servici si am inceput sa fiu destul de apreciata. Mi-am schimbat pieptanatura acum doua saptamana, si de atunci primesc numai complimente cu privire la noul meu look. Am reusit sa ajung si la cosmetica si m-am rasfatat putin . Cat despre proiectul
pot sa spun ca lucram intens si cu maaaare placere
.
Iepurila cred ca tratamentul prescris de dr. trebuie urmat intocmai. Sunt sigura ca in curand o sa ne dai vestea cea mare.
Pup toate fetele cucuietele iubaretele
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

simonette spune:
Amely Nici pana acum nu am fost plecata!
Am uiatat sa va spun ca nu mai fumez de doua saptamani!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

Amely spune:
Madanooo, vaz ca tocmai cu steluta uitasi se "te lauzi"! felicitari, sper sa te vad in curand si cu titulatura "Madanutza-mamicutza" sau ceva asemanator
Pupici tuturor!
Pozici cu noi