Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108
Raspunsuri - Pagina 2

motzunica spune:
Iepurila, mama ce valori, bune de pus la rama!!!
Acum musai vine si bb!
Madana, multumim ca te-ai gandit si la noi!
Anutza, tinem pumnii sa fie cu ochisori!
ManuC, bine ai venit!
Amely, Liana
Mishulina, ce mai faci puiule?
Eu cred ca m-am ales iar cu un chist ca ma doare burta aproape toata ziua

Liana30 spune:
hai mey motzule..ca nu o fi drku chiar asa negruuuu..
asi gataaaa..ma energizaaaaa
"Nimic nu-i imposibil!"

motzunica spune:
Fetele m-am hotarat ca de la urmatorul CM sa trec pe anticonceptionale, daca abia in vara pot sa trec la inseminari macar imi mai tin puutin in frau endometrioza. Ce AC imi recomandati? Care credeti ca sunt mai bune?

Liana30 spune:
motzule atunci multa baftaaaaa
io nu's ce sa zic ca io nu am luat da lasa ca te lumineaza fetele..
"Nimic nu-i imposibil!"

simonette spune:
Dragele mele...dupa o absenta lunga si motivata [din pacate nu va pot spune motivul], apar si eu sa va salut si sa va spun ca imi lipsiti tare mult! Sper ca nu m-ati uitat de tot
Va pe toate cu dor! Sper ca in curand sa fiu din nou prezenta printre voi!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

KITTA spune:
Rami73eu eram pe CM stimulat cu Ovamit 1 pastila/zi - 5 zile. Da' tot e bine ca am raspuns la stimulare ca alte fete nu raspund. Referitor la dozarile hormonale, cica e mai bine din sange.
Asi si eu sunt chimista, da' chiar ca nus tiu daca hartia de Ph functioneaza in toate mediile.....
Bubulino tinem de manuta impreuna cum ai zis luna asta...
Va pup!

ionica spune:
Dragele mele (viitoare mamici) foste colege de suferinta!
Am venit sa va urez un de ZIUA INDRAGOSTITILOR multa pofta de viata si de dragoste am sa ma rog la SFANTUL VALENTIN sa va aduca un puiut micut micut cat de curand la toate:
Ma gandesc des la voi si chiar va citesc dar inca am un nod in gat de frica sa scriu vesti pozitive despre mine:
deocamdata puiutul meu creste bine fara nici o problema am ajuns in saptamana a noua si vrem sa continuam asa.
Acum in acest moment sunt la Firenze ,va citesc de la hotel( am facut 15 ore de zbor cu avionul pana aici si voi face inca 15 miercuri cand ma voi intoarce in costa rica.
Stiu ca am facut o nebunie dar sa stiti ca mi-am regasit credinta in Dumnezeu si-l voi lasa pe el sa decida daca v-a trebui.
Va iubesc mult curajoaselor ,dsa va iubiti mai mult sotii maine poate cine stie!!!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

lauravoinicu spune:
Salutare! ......Va urmaresc de mult timp , dar eu scriu mai rar , in schimb citesc tot ce scrieti , Stiu ca sunteti cel mai pricepute de aceea va rog sa ma ajutat si pe mine .
Luna viitoare o sa incep prima stimulare ovariana cu megonom .Dr. mi-a spus ca o sa fac 2 injecti pe zi timp de 4 zile dupa care : monitorizare . Ma scuzati dar eu sunt incepatoare in ceea priveste stimularea .......fiind in amenoree la cate zile de la injectii se incepe monitorizarea? Nu de alta , dar ar trebui sa-mi fac programare din timp la cabinet.
Va rog sa ma indrumati si pe mine ca nu ma descurc cu chesti de genul asta din cauza amenoreei......
Laura

galinarodica spune:
Buna fetelor. Pai bine mey sa ajungeti voi pe pagina a 2 a, se poate?
Eu acum intru mai rar pe aici ca de nu prea e timp...da sunt alaturi de voi ca de obicei.
Liutzul Bignar unde estiiiiiiiiiiiiiiii? Hai mai da si tu un tar pe aici ca ne e dor de tine. Am vorbit si cu Liana si cu Simonete macar pe PM intra ca avem noutati. Te pup si iti tin pumnii sa fie bine. Si daca nu apri o sa vezi tu ce surpriza iti facem noi.

Madana spune:
Heyyyy endometristelor, ce mai faceti? Va iubiti cu ai vostri sotiori? Bravoooooo.
GalinaRodica dulce. ce mai faci tu mamica scumpa? Serbanica ce nazdravanii mai face?
Ionica pe burtica. Sa inteleg ca ai luat bb-lul la plimbarica asa de devreme? mai bine ai incerca sa te odihnesti in perioada asta, ok? Sper sa ai o sarcina usoara.
Simo in sfarshit fata draga, ai aparut. Incepusem sa ne facem griji serioase pentru tine. Sper ca esti ok, si ca oricete-a retinut departe de noi sa se fi rezolvat, sau sa merite . Ne pregatesti cumva o surpriza?
Marrina draga mea esti o scumpa de nota 11. M-ai facut sa .
dulce.
Liana
Fetelor, nu ca vreau sa fur replica cuiva dar "Iubitiva mult" si in special azi. Va pup dulce.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"