pilula de ras...-zilnica
ma angajez sa pun aici cate o gluma pe zi (poate ma ajuta si angelp) si facem un thread minunat cu bancuri sa mai descretim fruntile forumistilor...
azi e luni, cea mai grea zi a saptamanii...
asadar, NjOy!
http://www.zenadsl5692.zen.co.uk/WeAreSinking.swf
musai cu sunet...
si din pacate doar pt cei ce inteleg ceva ingles...
sau jerman...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
Raspunsuri
Natasa spune:
Haios, l-am primit si eu pe e-mail :).
Pe asta o stiti?
O tipa casatorita pleaca singura in vacanta in Caraibe. Acolo, distractie, plaja si un amant negru, frumos si bine facut. Dupa 2 saptamini, in ultima seara petrecuta impreuna, tipa ii spune:
-Auzi, de ce nu-mi vrei sa-mi spui cum te cheama? ne stim de doua sapt si nu vrei sa-mi spui.
-Pentru ca o sa rizi daca iti spun!
Ea ii promite ca nu va ride, el ii spune ca il cheama Zapada, iar ea, lesina de ris.
-Vezi, ti-am zis eu ca o sa rizi de numele meu!
-Nu rid de numele tau, rid de ce fata o sa faca barbatu' meu cind o sa ajung acasa si o sa-i spun ca am avut in fiecare zi zapada de 30 cm.
dante01 spune:
ok, l-ati mutat aici...
nu-i bai...
asa de inceput, mai luati un hap (de ras)...
Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelasi compartiment, erau o doamna mai in virsta cu fiica ei, linga tinara fata statea un domn mai in virsta, in partea opusa stateau doi tineri, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tinarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o "cirpitura" de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gindea:
Doamna in virsta: "Timpitul asta de bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea l-a "pocnit".
Domnul in virsta: "Timpitii astia tinerii au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura."
Olteanu: "Zapacitul asta de ardelean a incercat sa sarute fata, ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una."
Ardeleanu: "Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai trag o palma olteanului asta, ca asa ma inerveza "moca" lui, de numa!"
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
voinea spune:
Five Germans in an Audi Quattro arrive at the Italian border.
The Italian Customs Officer stops them and tells them:
-"It's a illegala to put a cinque people in a Quattro."
-"Vot do you mean it's illegal?" asks the German driver.
-"Quattro meansa four" replies the Italian official.
-"Quattro is just ze name of ze automobile!" the German says
unbelievingly. "Look at ze dam papers: ze car is designed to karry 5 persons."
- "You canta puta thata one on me!" replies the Italian customs
officer. "Quattro meansa four. You have five-a people in a car and
you are breaking the law."
- "I vant to speak to someone viz more intelligence zupervisor over !"
- "Sorry. He can'ta come righta know . He'sa busy witha 2 guys in a Fiat Uno.
Adina si dragalasii ei
voinea spune:
Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: "Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?" Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: "Nu te enerva, tu urmezi."
Adina si dragalasii ei
dante01 spune:
pentru maine dimineata...
De ce mimeaza femeile cateodata orgasmul?
Pentru ca si barbatii mimeaza preludiul!
Care e diferenta dintre erotic si pervers?
Erotic e cand folosesti pana sau fulgul.
Pervers e cand folosesti toata gaina!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">INFO_ CORNER,GASITI_DE_TOATE
angelp spune:
Stii sigur ca esti roman daca:
* tot ce maninci are gust de cea si usturoi
* incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu
* stai linga cele mai mari doua valize din aeroport
* ajungi la petreceri cu una, doua ore intirziere si ti se re normal
* du ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti
* rintii tai nu arunca niciodata nimic si, daca reusesti sa arunci ceva la gunoi, are in mod misterios inapoi
* ai perdele de dantela
* ai fata de masa din macrame
* ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta
* mama ta iti spune ca esti slab, chiar daca ai 110 kg
* mama recicleaza hare de plastic, farfurii din carton si pungile de la sandwichuri, slindu-le
* folosesti sacosele primite la cumraturi, pe post de pungi de gunoi
* raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla
* cind gatesti, nu folosesti ustensile de cintarit
* nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport
* suni interurban numai du ora 8 PM
* rintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii
* rintii nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatatit si, cind suna in strainatate, urla la telefon
* ai cuverturi uzate pe canapea ca sa nu se murdareasca tapiteria
* nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta
* ai vazut mintul din interiorul unui WC din tren, in mers
* copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in septembrie, desi sint 25 de grade afara
* porti lton din septembrie pina in mai
* daca vezi pe cineva in ntaloni scurti in decembrie, zici ca e nebun, desi sint 20 de grade afara
* crezi ca "urda", "mamaliga", "rizer", "telemea" sint feluri internationale de mincare
* cind vin straini la tine in vizita, te distrezi dindu-le cea mai tare tuica din casa... si cind reusesc sa bea un har le mai torni
* cind ai musafiri si ii intrebi daca mai servesc si ei spun ca "NU", la tine inseamna ca "DA"
angelp spune:
Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei.
daca te pocneste ea, e autoarare.
daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist.
daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancita.
daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina.
daca te roaga ea, iti face o favoare.
daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. daca nu, esti homo.
daca-i oferi flori, urmaresti ceva. daca nu, esti molau (te gandesti prea mult).
daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. daca nu, esti lipsit de ambitie.
daca o doare capul, e obosita. daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. daca nu, ai pe altcineva.
Barbatii mor mai repede decat femeile. Si-o doresc ei!
dante01 spune:
hai sa ne rezumam la unul sau maxim doua hapuri din astea pe zi...
acum, o rugaminte...multe din hapurile astea, sunt made in UK, IE, USA, asa ca sunt in ingles si nu au prospect in romaneste...
stiu ce zice regulamentu', dar daca le traduc, pe lanca ca imi ia ceva timp, cu siguranta isi vor pierde din savoare ca sa zic asa...
asa ca daca nu supar pe prea multi, eu o sa pun si in inglez...
hapu' de maine dimineata deci...
A 12-year-old Scotch
walks into a bar and orders a 12-year-old scotch. The bartender, believing that the will not be able to tell the difference, pours him a shot of the cheap 3-year-old house scotch that has been poured into an empty bottle of the good stuff.
The man takes a sip and spits the scotch out on the bar and screams at the bartender. "This is the cheapest 3-year-old scotch you can buy. I'm not paying for it. Now, give me a good 12-year-old scotch."
The bartender, now feeling a bit of a challenge, pours him a scotch of much better quality, 6-year-old scotch. The man takes a sip and spits it out on the bar. "This is only 6-year-old scotch. I won't pay for this, and I insist on, a good, 12-year-old scotch."
The bartender finally relents and serves the man his best quality, 12-year-old scotch.
An old drunk from the end of the bar, who has witnessed the entire episode, walks down to the finicky scotch drinker and sets a glass down in front of him and asks, "What do you think of this?"
The scotch expert takes a sip, and in disgust, violently spits out the liquid yelling "Why, this tastes like piss,"
The old drunk replies, "That's right, now tell me how old I am."
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">KNOW HOW/INFO CORNER,GASITI DE TOATE
dante01 spune:
s-a facut de miezul noptii in .ro...
asadar:
People on America’s Most Wanted arn’t running from the law, they’re running from Chuck Norris
When Chuck Norris and Superman have sex, guess which one’s the bitch?
At the end of each week, Chuck Norris murders a dozen white people just to prove he isn’t a racist
Chuck Norris once kicked a horse in the chin. Its decendants are known today as Giraffes
Jesus is the only person in history who was not killed by Chuck Norris; when Chuck Norris kills someone, they stay dead
No one shot 50 cent 9 times. 50 cent shot himself 9 times because Chuck Norris told him to do
Chuck Norris doesn't need a Halloween costume. You WILL give him candy
God wanted 10 days to create the world. Chuck Norris gave him 6
There is no theory of evolution, just a list of creatures Chuck Norris allows to live
Chuck Norris ordered a Big Mac at KFC, and got one
Macgyver can build an airplane out of gum and paper clips, but Chuck Norris can kill him and take it
Chuck Norris doesn't read books. He stares them down until he gets the information he wants
Chuck Norris is currently suing NBC, claiming Law and Order are trademarked names for his left and right legs
si un link in romaneste...
http://www.erdeeshlink.iad.ro/
un banc prea bun ca sa il las pe mine...
A Helpful Man
A man is driving down the road and notices a car in the ditch. He doesn't usually help many people so he drives on by. Then he notices that a pretty woman is the driver so he goes back to help.
As he is hooking his truck to her car he says, "You know, you are the first pregnant woman I've ever helped out of a ditch."
"But I'm not pregnant," she says.
"Well, you're not out of the ditch yet," he says.
NjoY!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">KNOW HOW/INFO CORNER,GASITI DE TOATE
dante01 spune:
leac la aviara...
http://img132.imageshack.us/my.php?image=leacaviara4eu.jpg
www.autoshow.ro/forum/viewthread.php?action=attachment&tid=5644&pid=243519" target="_blank">macrou dezmatat