Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineata si bun gasit!

hai sa va zic ce mi-a facut fiimea.sambata i-am zis sotului ca in noaptea aia e randul lui sa aiba grija de fata,in sensul ca tr sa o ia din patut at cand plangea si sa mi-o aduca in pat sa-i dau tzitzi.dar surpriza,fata a dormit si nu s-a trezit decat la 4.am uitat sa va zic ca in seara aia i-am dat 15 pic de bonnisan(cred ca inca are colici).
aseara amtras o sperietura!!!!i-am dat sa suga si a adormit fara sa ragaie(scuzati expresia)dupa vreo 15 min.a tusit si s-a inecat.a luat-o sotul din patut,a batut-o pe spate,ea nimic.m-am speriat si am luat-o eu,am zgaltait-o de vreo 3 ori am batut-o tare pe sapate si intr-un final a ragait.noroc ca nu dormeam cand s-a i tamplat.
copiii vostri ragaie asa greu?ca fata mea daca adoarme nu-i nici chip sa ragaie.
am uitat sa va zic ca s-a rostogolit si ea ,intr-un sf.cred ca e msai puturoasa.
cred ca ii iese si al 2 lea dintisor,p ca iar a inceput sa suga degetul,face kk apo,nu are pofta de mancare...
maryilie lui andrei in cat timp i-au iesit dintisorii.adica sa se vadsa at cand zambeste?
am incercat sa-i fac poza,dar ce sta?zici ca a baut red bull asa se agita

va pup.tr sa plec

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

In sfarsit reusesc si eu sa intru dupa week-end-ul asta urat si stresant.
La multi ani bebelinilor care fac azi lunita!!!!
multumim fetelor care s-au gandit la noi.
Acum sa va spun despre noi.dupa ce vineri a fost nasol, cu kk. sambata am gasit-o pe dr si ne-a pus sa facem dieta hidrica, adica fara lapte sau alte alimente ,si am inceput cu mucilagiu de orez, supa de morcov, ceai de menta.Sa vedeti spaima pe mine ca am schimbat 11 pampersi in 10h dupa care s-a oprit si ieri nu a facut niciun (noua scriere romana)kk.in schimb avea bietul niste gaze de nu puteai sta pe langa el.Azi am inceput sa-i dau lapte si branzica si a intrat in normal.Dar am tras zilele astea.eu cand il vad bolnavior sufar foarte tare, sunt disperata, plang, nu dorm noaptea.Mama imi spune ca sunt paranoica mai ales ca el nu dadea semne de boala si radea si povestea, dar eu imi imaginam ce este mai rau.Ma bucur ca am scapat.Dr ne-a chemat la cabinet, dar e cam frig si sotu-i la scarbici si cred ca numai maine ajungem, desi nu m-as mai duce, nu de alta dar asta ira ii inventeaza vreo boala.
Sanatate multa la toti bebeii, Tonia te inteleg perfect si pe toate mamicile care averti puisorii bolnaviori.
Cat despre CIC bineinteles ca nu a venit, iar vecinele mele au primit deja banii.Asta e.Miercuri iese si al meu sot mai repede din firma si merge la DM sa vada ce si cum.Imi dau seama ca se simte ca nu e decat un salar in casa.daca mai am timp ma mai bag si eu in seama, acum va las.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

CGE,

si eu i-am dat 15 pic de Bonissan e mai calm.
de cate ori adoarme si Stefi la titi si nu stiu daca ragaie singur.
noaptea papa titi langa mine si nu il ridic deloc, doarme mai departe.

Vero

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari

La multi ani bebelusilor care azi isi implinesc lunita

Acum despre noi :fetelor nu stiu ce are fiumeu ca azi de dimineata in continu vrea sa doarma ,mai ca nici papa nu ii trebuie
Eu ii pun in fiecare zi ser fiziologic in nas si nu avem nici o problema
Ioana frumusica foc Miruna ,dar ce par mare are?,apropo eu gasesc ca seamna si cu tine nu numai cu taicasu

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am vazut pozele cu Miruna ..ca par lung are..cred ca e fetita cu cel mai lung par din grup .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Dupa nu stiu cate telefoane o sa primesc banii in martie.Cei de la firma au trimis anexa prin fax si sper sa se rezolve.Cum ziceati voi:offffffff Romanica?Asa ca fetelor care nu ati primit indem. pana acum si ati trimis la timp dosarul sunati la Directia de munca si intrebatidaca dosarul e in ordine ca sa nu aveti surpize neplacute ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim de laude si pentru ca v-ati uitat la noi.

LiaMia, florile sint de la Toys R Us, Austria, 2 euro bucata, imi pare rau ca nu a luat mai multe sotul.

Masa a fost un esc total. I-am pus babetica cu mineci, si numai la ea s-a uitat. A fost pur si simplu fascinata, cu nici o jucrie nu s-a mai purtat asa. Si eu desteapta, in loc sa-i dau jos imediat bluza aia, am lasat-o pina mi-au mai ramas doar citeva lingurite de suc. O sa o mai imbrac cu bluza-babetica, sa se obisnuiasca.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Aura asteptam poze cu baietelul tau.

L-am prins pe baiatul eu studiind materialele despre diversificare si agenda in care-mi notez ce pap in fiecare zi si la ce ora 1,2,3, 4, 5,6.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Godzila patul pliant nu are saltea,trebuie sa-i cumperi separat.Nu are o suprafata dreapta si se simt toate alea.
Da vreau sa ma inscriu ,dar nu stiu unde.
Diafera eu mai am 9 fiole de Gluconat de calciu si nu am ce sa fac cu ele.Daca vrei spune-mi cum pot sa ti le trimit sau cum sa facem sa poti intra in posesia lor?

Mergi la inceput

Godzila ne bucuram ca sunteti mai bine.Eu daca adoarme nu o trezesc pt. baie se amana pt. mai tarziu sau a doua zi,dar asta se intampla la noi f. rar.
Diafera am uitat sa-ti spun ca fiolele sunt de 10 ml si poti sa-i dai de doua ori din ele.

Mergi la inceput