Impreuna, Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Doris - multumesc de alaturare in clubul celor care vor sa slabeasca. Mi se pare destul de drastic regimul tau. In general am constatat ca dimineata pot manca fara probleme in schimb mesele de seara se depun in totalitate. Cat despre salate .... nu-mi plac chiar de lor. Cu sucurile nu am probleme, nu-mi place nici Cola, nici Pepsi. In schimb in serile in care al meu sot isi ia cate o conserva cu bere tare mai poftesc. Deocamdata mi-am propus sa elimin painea / numai dimineata cate o felie prajita, la amiaza sa mananc carnea cu un iaurt, daca mi-e foame sa completez cu mere, seara sa nu mai mananc dupa ora 19.00 si sa merg la sala. Am nevoie de companie,. chiar si numai forumistica, pentru ca imi stimuleaza amibitia. Lipostop insa am sa iau

Gabi - eu nu prea reusesc sa-mi calculez ascendentul. Tot timpul uit daca m/am nascut la 15.00 / atunci sunt Berbec sau la 17.00 atunci sunt Geaman. Dar chestia de la Scorpion mi se potriveste, mai ales faza cu in momente grele se activeaza tendinta de autodistrugere. Cand sunt mai necajita sau am probleme atunci imi vine sa papa fara limite....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput