Impreuna, Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Radu, multumesc si eu pentru cuvintele frumoase Mai treci pe aici cand te lasa terorista

Cate o floare din partea mea fiecarei doamne deosebite de pe acest topic si un gand plin de caldura pentru primavara care va veni.

Ionela, multumim pentru informatii. Eu m-am gandit sa o dau pe Eva la step-by-step (impreuna cu ginerelul, asa-i Silvana?) Sa vedem ... Eu una imi doresc mai mult decat sistemul traditional.
Nu te ingrijora, sunt multe cazuri caer la inceput par placenta praevai si in timp se remediaza. Va fi bine. Sugestie: daca e baiat sa-i zici Razvan. Tare mult imi place numele asta (si suna bine cuplul Rares si Razvan) ... dar nu l-a vrut Calin ca altfel Lucas ar fi fost Razvi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Radu multumim pentru urari.

Multumesc fetelor pentru martisoarele virtuale oferite , macar atit ca tot nu am vazut unul adevarat! Asta e, dezavantajul ca esti de parte de tara si de traditii!

Da Doris batem recordul la chefuri!
Am si inceput azi!

Cum o sa plecam pe 8 martie spre Paris si apoi in 9 martie (adica exact de ziua lui Steph) spre Romania am decis cu prietenele sa ii serbam azi ziua. Cum nu e scoala era singura zi disponibila pina la plecarea noastra (in week-end fiecare avea ceva de facut)

Asa ca asa tam-nesam am hotarit aseara sa ne intilnim azi mamicile si copii.
Si sa vedeti azi pe mine agitatie ! Du-te fa cumparaturi cu fetele dupa tine, vino acasa pune tortul la cuptor, pleaca iar la magazin ca am uitat de capsuni si uite asa am terminat vasele de spalat chiar cind sunau la usa invitatii.
o prietena nu a venit cu cei 3 copii ai ei asa ca au fost doar 7 copii! Dar a fost arhisuficient sa faca un balamuc in casa!!

Simbata mai facem un chef intre adulti , poate o mai punem pe Steph sa sufle in lumanari mai odata si chefuim si pentru aniversarile noastre ca si asa o sa fim la 2500 km departare unul de altul in datele respective

Gata va pup si ma duc sa fac nani ca sunt frinta

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Cu intarziere va trimit si eu un martisor virtual si va doresc o primavara frumoasa. Ieri nu am avut chef sa vin la lucru, oricum am fi lucrat doar pana la 12, asa ca mi-am luat liber toata ziua.
Radu, multumim de martisor.
Roxi, felicitari pentru bb2 baietel.
Doris, e frumos ca ai avut parte de romantism ieri. Sotul meu a spalat vasele ieri "ca cadou" de 1 martie.
Cuscra Gabi, in septembrie trebuie sa mergem sa inscriem copii la scoala pentru ca e aglomeratie mare.
Dia_codat, te asteptam cu drag in Timisoara!
Danitim, sunt bune si tichetele, decat deloc.
Vali, ma bucur ca vi la intalnire.

Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Poze de la cheful de ieri

Aniversare Steph

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Dia, fain poze! Micuta ta seamana leit cu tine

Cuscra Silva, as vrea sa mergem si la o vizita acolo, sa vad si eu exact care e treaba cu sistemul asta al lor!

Zi si tu, de ce e berbatii astia asa de lenesi? Eu am crezut ca il sugrum azi dimi pe husband! Nu mai stiam in ce directie sa alerg sa mai fac cate ceva si el statea relaxat la tv, nu i-a trecut prin cap ca ar putea sa ma ajute

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele! Cam slaba activitate ... va reveniti dupa romantismul de ieri?

Gabi - multumesc ca mi-ai trecut spiridusul pe lista sarbatoritilor. Cu numele este insa o problema (glumesc). Eu m-a straduit sa-i aleg un nume frumos si mai putin comun iar acum fica-mea sustine ca o cheama ... bebe Tanzan (de la desenul animat cu Tarzan). Nu suporta sa fie strigata altfel, daca o intreaba cineva cum o cheama spune Tanzan si, in plus, buni nu mai e buni ci ... mutza (Maimutza) mare.
Dia - pai la voi luna martie e luna de chefuri. La multi ani si multa sanatate, sa fiti voiosi si fericiti.
Silva - bune si tichetele, bineinteles! Vreau sa ajung in Mall la magazinul Lush, eu sunt topita dupa chestiile de pus in apa de baie, masaj, etc si am inteles ca au lucruri faine pe acolo. Sper sa-mi ajunga bonurile...
Angy - mesaj receptionat. Luam cat de curand legatura...

Mai fetelor, eu tot o dau inainte cu necesitatea urgenta a unei cure de slabire si nimeni nu combate cu mine. Azi de dimineata cand sa ma imbrac am constatat ca nu mai intru intr-o gramada de toale faine plus complimentul unei colege care zicea ca dau bine pe sticla si sunt desteapta dar pacat ca vin din urma alea proaspete, tinerele si ZVELTE. Asa ca ... de azisunt in cantonament. Mi-am facut abonament la sala / are sauna inclusa / si la masaj. In plus ma documentez de zor pe net despre cure de slabire ... Am gasit ceva simpatic legat de zodii.

Ana - tu parca esti scorpion ca mine. Ia vezi ce zic astia SCORPION

Zonele cele mai expuse: abdomenul, stomacul.
Comportamentul alimentar:
Apartinand zodiei extremelor, puteti sa fiti la fel de bine asceti, dar si nebuni dupa bucatele gustoase. Decizia va apartine! Nu va lasati sfatuiti de nimeni in legatura cu felul cum va alimentati. Va place sa fiti slabi, dar cand aveti probleme sentimentale ori profesionale, tendinta de autodistrugere poate sa puna stapanire pe dvs. si sa va impinga la excese. In schimb, in ziua cand veti decide ca trebuie sa slabiti, nimic nu va va impiedica s-o faceti. Un motiv in plus pentru a elimina radical alimentele care ingrasa. Incet, incet, ele nu va vor mai tenta deloc.
Tipul de regim care va convine:
Interzis: In primul rand, vinul si alcoolul (daca va abtineti de la bauturile alcoolice o perioada suficienta de timp, in final va veti dezobisnui sa mai beti), mancarurile iuti, condimentate, care stimuleaza pofta de mancare, prajelile si painea alba.
Recomandat: Fiind carnivori prin excelenta, va fi greu sa renuntati la friptura. Atentie insa: nu mancati decat bucatile slabe, la gratar, si nu mai mult de trei ori pe saptamana. In restul timpului: peste, salate, fructe si, din cand in cand, fecule (orez, cartofi, paste fainoase).

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza!

S-a trezit si rata...ca azi a cam lenevit...
Dia, super pozele...
Sa-ti traiasca micutza!
Danitin, cat vrei sa slabesti?
Daca vrei repede, iti dau o cura care merge bine...
Daca vrei sanatos si in timp, eu asta o tin acum.
Am inceput de o saptamana, dar nu ma laud, ca nu stiu cat ma tine...
Eu slabesc in momentul in care renunt definitv la paine, paste si cartofi, dulciuri.
Asa ca, de ex:
Dimineata iaurt, sana, cascaval gol, o felie, un fruct.
Pranz:
Orice carne la gratar, fiarta + salata (verde, ridichi, rosii, castraveti ardei,)
Dupa masa daca imi chioraie matzele, iaurt de fructe, sau o banana, mar.
Seara, indicat ultima masa pe la 18, la mine pe la 20:
Salata, un castron mare, cu cascaval cubulete, sunca de praga cubulete si legume la greu.
Zilnic 2 l apa ( eu beau minerala ca plata nu pot...) in care am stors dimineata 3 lamai.
Recunosc ca eu beau inca pepsi, l-am redus dar de tot nu pot!
Ce sa fac, sunt dependenta!
Manechina nu voi mai ajunge in veci, dar deja ma simt mai bine dupa cateva kg date jos.
Asa ca eu una te sustin.
A... si mai iau ceva:
Lipostop de la naturiste( otet de mere cu bio-crom ) 3 /zi.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Dani, chestia cu zodia nu e chiar asa cum pare si anume: la obiceiurile alimentare nu conteaza atat zodia natala (care explica mai mult caracteristicile tale energetice), ci casa a 2-a si eventual ascendentul. La mine de ex. casa a 2-a este in Pesti, iar eu mooooor dupa peste si mai ales fructe de mare. Si fara multe lichide sunt ca si moarta.

POZE

Mergi la inceput

Bravo, Doris! Tine-o tot asa! Dar sa nu mananci fructe dupa masa, doar inainte cu vreo ora.

POZE

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70273" target="_blank">CAPITOLUL 39

POZE

Mergi la inceput