Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Mihaela iti place ce raspuns i-am dat lui simonic cu pozele?Sunt pe jumatate neam de ungur, apoi din mesajul ala chiar se vede, sper sa inteleaga ceva.
Carmen pe mine una ma impresionezi , nu-mi spui te rog si mie unde ai gasit tu reteta asta de slabire sa ma documentez si eu ca imi amintesc ca ai postat mai demult subiectul dar cum sunt blonda uit cam repede. Bravo tie ca esti asa de harnicuta , ai meritat o valentine's day cit mai plina

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Super raspunsul Karin

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Karin dupa cate stiu eu Carmen se ghideaza dupa www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9711" target="_blank">Weight Watchers

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

simomic dragobetele este pe 24.Nora multa bafta la Examen si sa vi bucuroasa

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

Karin, noi avem de recuperat
gata cu bunatatile (si eu m-am rasfatat ieri cu ciocolata si biscuiti), dar azi a fost zi de fructe
nu mai vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Asa si eu Adi, pentru vinul de ieri, azi m-am chinuit si am mancat numai iaurt. Dar sper sa se vada si asta la cantar.

Monica

Mergi la inceput

Gata si eu de maine trec pe iaurt ca nu se mai poate asa...si azi mi-am cam facut de cap ....le merit din plin...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna dragutelor, Karin si Mihaela va multumesc mult de ajutor acum sunt prea obosita sa mai si incerc ceva dar maine sper sa reusesc.
Abia astept atunci Dragobetele mai ales ca o sa fim amandoi in concediu .....atunci sa vezi. Nu ma supar ptr. rafaello dar nu ma uita data viitoare.
Il invidiez pe Sorin fara eforturi dietetice mari a dat jos intr-o sapt. 4kg poti sa mai spui ceva, ar trebui sa-l inscriu pe el aici.
Glumesc va pup noapte buna si pe maine.

SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele imi beau cafeaua si m-am gindit sa mai intru un pic pe aici.Cine ii mai simte lipsa norei? eu una da,dar se intoarce ea si sper sa se intoarca victorioasa de la examen

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata, la o .
Nora, Karin, multumesc pentru apreciere, dar nu uitati ca am avut saptamani de stationare.
Karin, eu am tinut in noiembrie daneza.Apoi am tinut tot ceva de genul danezei, dar am inlocuit vita cu piept de pui, am mancat mai multa paine prajita...Un meniu pe schema danezei + multe lichide, putin alcool, dulciuri aproape deloc, fara nimic intre mese...Toate produsele punctate dupa WW si...cam asta e!
Bineinteles, ca ieri nu am mancat ce am spus.La pranz am fost la mama si am papat putina ciorbita si paste italiene fierte aldente cu putin cascaval.Seara acasa am mancat popcorn la meciuri si n-am mai baut vinul.M-am infruptat doar cu pupicuri dulci de la Edi.
Nora, succes la Constanta.
Ma duc sa-mi punctez meniul si revin cu detalii.O zi buna!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput