Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Bun gasit la toata lumea,sper ca ati petrecut bine ziua de ieri!BAFTA Nora la concurs iti tinem pumnii!Acum sa revenim la subiectul nostru!Si eu slabesc in continuare ,se simte la haine,dar nu ma cintaresc decit luni. Meniu pentru azi:D - fructe;P -legume cu ficat de pui si salata;S -salata cu pui la cuptor.O zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by allain

Bun gasit la toata lumea,sper ca ati petrecut bine ziua de ieri!BAFTA Nora la concurs iti tinem pumnii!Acum sa revenim la subiectul nostru!Si eu slabesc in continuare ,se simte la haine,dar nu ma cintaresc decit luni. Meniu pentru azi:D - fructe;P -legume cu ficat de pui si salata;S -salata cu pui la cuptor.O zi buna in continuare!

Merci, Allain
Si eu tocmai mi-am preparat si servesc salata mea de fructe si seminte. E delicioasa . De o saptamina fac asta si cred ca e cel mai potrivit lucru pentru micul dejun. E super. Azi am pus doar 2 mere, o para, un kiwi si seminte de floarea soarelui (miez), plus stafide. O impart in doua: 1/2 la 9, iar cealalta jumatate la 11. Nu stiu ce-o sa mai maninc in rest, 5 ore voi fi in tren...La ora asta habar n-am...Idei ? Mai ales ca e si miercuri (post)

O zi buna si de la mine !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

nora multa, multa bafta sa ai.
Noi toate iti tinem pumnii si ne gandim la tine.
Imi dau seama ca de fapt tocmai atunci ai emotii cand esti pregatita. Cand nu stii nimic nu ai emotii de loc. Cu siguranta va fii bine.

Drum bun sa ai si fara aventuri .
Succes!!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, aseara am fost la restaurant cu gasca (fara sot). Am avut noroc ca in meniu aveam 200gr. ficatei de pui la gratar + orez + salata de varza. Acestea s-au gasit si la restaurant. Am trisat cu un pahar de vin. Sper sa nu se fii pus pe mine . Oricum astazi fac zi de iaurt activia cu musli.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Eeeee cum a fost aseara fetelor?!?!?!?! ...
Gata mobilizarea ca a trecut sf. Valentin si trebuie sa dam jos tot surplusul de ieri...ca eu una mi-am facut destul de cap

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, nu va mai faceti griji pentru ieri.Am avut dezlegare de la Nora

Meniu:
D: paine prajita -5p
P: 2oua fierte -4p + spanac cu hrean si putin ulei -1p
C:pop-corn + un pahar vin -3p
Daca mi se face foame, voi incerca sa pap fructe sau o slata cu putin ulei -1p
Puncte pentru azi 14 + popcorn de diferenta pana la cele 21 permise.Le voi consuma pe toate pentru ca avem meciuri diseara.
HAI BAIETII!
Dati cu bice daca vreti.Merit.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Fetelor, nu va mai faceti griji pentru ieri.Am avut dezlegare de la Nora

Meniu:
D: paine prajita -5p
P: 2oua fierte -4p + spanac cu hrean si putin ulei -1p
C:pop-corn + un pahar vin -3p
Daca mi se face foame, voi incerca sa pap fructe sau o slata cu putin ulei -1p
Puncte pentru azi 14 + popcorn de diferenta pana la cele 21 permise.Le voi consuma pe toate pentru ca avem meciuri diseara.
HAI BAIETII!
Dati cu bice daca vreti.Merit.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Carmen, oricum tu ne-ai uimit mereu cu 1-2 kg "plecate"... in ultimul timp...Si o data pe an e ziua indragostitilor...iar tu fiind foarte , normal ca ai avut ...dezlegare

Nora

Mergi la inceput

Am intrat sa va spun la revedere ...ne reintilnim vineri sau simbata, mai sigur !

Sa fiti cuminti !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna dimineata fetelor, eu acum m-am trezit sunt putin somnoroasa am fost la servicide noapte ,imi savurez, va salutsi ma pregatesc din nou de srevici ca merg de la 15-23.
Ieri am avut o zi placuta,dar abia astept Dragobetele cand vom sarbatorii din nou nu? Apropo voi stiti cumva cand e sarbatoarea asta ?
Nora sunt sigura ca o sa treaca cu bine si de acest hop.
Karin draga daca ai nevoie da ajutor la rafaello da-mi un semnal,sunt bomboanele mele preferate .
Las ca luptam noi cumva si cu kg.m-am bucurat sa constat ca m-a mai lasat genunchiul dar ma ung in continuare cu crema.Azi la servici mi-am pus orez si pui plus castraveciori murati, am mancat de dimineata o felie paine cu sunca si cascaval puse la cuptor.
Mihaelaca parca suntnu reusesc sa-mi pun pozele pe gmail. le-am scanat si le-am stocat intr-un folder si nu reusesc nimic mai departe asa ca si.
Va si daca la noapte nu sunt prea obosita am sa va vizitez din nou.
O zi super va doresc plina de iubire.
SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Simonic imi pare rau dar le-am rezolvat pe toate, data viitoare macar ma voi gindi la tine..Ca sa ma recompensez cumva iti raspund eu la mesajul pentru poze, te duci pe pagina sus in stinga unde este meniu si acolo este o linie scrisa "Mesaje private" deschizi si o sa-ti apara in dreapta sus OPTIONS , deschizi si chestia aia si o sa-ti activezi mesaje private si iti voi trimite un mesaj cum mi-a trimis mie Nora. Biata de ea e pe drumuri acum, sa-i ajute sa se intoarca cu bine.

varga

Mergi la inceput