Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Nora sa imi mai trimiti odata username si parola la contul de pe gmail ca una din doua nu mi se potriveste, cred ca gresesc eu pe undeva.Ca eu pana acuma intram direct in cont cand acesam pagina, dar am avut niste probleme cu calc si nu ma mai logheaza direct
Apropo BAFTA MULTA LA EXAMENE... pentru tine sa iti mearga numai bine...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mihaela, ti-am dat PM.
Merci de urari

Fetele care nu au dat raportul...au de gind sa o mai faca sau....

Nora

Mergi la inceput

Am avut si eu mici excese azi: la peste am baut 1/2 de pahar de vin alb si am mincat de la Andrei putina ciocolata...
Doar e sarbatoare, nu ?

Sunt foarte obosita. Nu mi-am pregatit nimic pentru plecarea de maine. Urmeaza. Ufff...de-abia astept sa treaca si perioada aceasta.

Nora

Mergi la inceput

Iubirea este greu de definit insa usor de recunoscut. Cu cat dai mai mult cu atat mai mult ai. Cu cat mai putin ceri de la iubire cu atat mai mult vei avea. Cu cat vei pune mai putine conditii iubirii tale cu atat mai multa va veni si mai multa intelegere vei avea.

Iubirea poate face puternica si pozitiva diferenta a orice este acum prezentul. Si iubirea poate lucra cu magia ei in orice “colt” al vietii tale. Da iubire altuia si vei crea o conectie care va va armoniza pe amandoi. Iubeste lumea din jurul tau si va deveni mai frumoasa din aceasta cauza.

Iubeste ceea ce faci si vei deveni considerabil mai
eficient. Adauga iubire la stiinta si vei avea intelepciune. Iubeste viata insasi si intotdeauna vei gasi cai sa dai intelesul real fiecarei clipe.

Ralph Marston

Happy Valentine`s Day !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Nora iti doresc drum bun si din suflet magindesc sa ai multa bafta.Ca daca o sa fii numai pe jumatate de eficienta , clar aia din comisie o sa pice pe spate.Vai fetelor da ce dezmat aici...rusinica voua....si sa va pice bine.
Carmen draga daca dieta daneza contine o cutie de rafaello pe linga morcovi eu clar pe aia o tin, ca sotul meu scump mi-a adus o cutie de bombonele de astea delicioase si s-a dus naibii cura mea. O sa iau bice de la voi de nu le-oi putea duce..
Oricum imi sunteti dragi toate.

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

O seara placuta fetelor in continuare
Nora inca odata multa bafta, iti tin pumnii

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by karin10

Carmen draga daca dieta daneza contine o cutie de rafaello pe linga morcovi eu clar pe aia o tin, ca sotul meu scump mi-a adus o cutie de bombonele de astea delicioase si s-a dus naibii cura mea. O sa iau bice de la voi de nu le-oi putea duce..
Oricum imi sunteti dragi toate.

varga

...e buna si dieta asta...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor.

Am ajuns acasa,am intrat sa va pup,sa va doresc Happy Valentines Day.
Nora te rog sa ma ierti ca nu am dat raportul.Am slabit circa 500 gr.Dar nu am cantar si nu stiu sigur.Nici nu voi mai avea cantar insa voi face ceva ca lunea sa iti pot da raportul.Nu te-am uitat...in curand am sa iti trimit ce am vorbit.Nu voi intra foarte des si va rog sa ma scuzati dar aici merge internetul f prost si astept cate 10 minute sa se incarce pagina.
O sa mai intru va pup

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

Buna fetelor.

Am ajuns acasa,am intrat sa va pup,sa va doresc Happy Valentines Day.
Nora te rog sa ma ierti ca nu am dat raportul.Am slabit circa 500 gr.Dar nu am cantar si nu stiu sigur.Nici nu voi mai avea cantar insa voi face ceva ca lunea sa iti pot da raportul.Nu te-am uitat...in curand am sa iti trimit ce am vorbit.Nu voi intra foarte des si va rog sa ma scuzati dar aici merge internetul f prost si astept cate 10 minute sa se incarce pagina.
O sa mai intru va pup

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Bun venit, Sabina ! Lasa, ca nu-i bai, o scoatem la capat !
Felicitari si tie pentru cele 500 de gr. date jos

Nora

Mergi la inceput

Tot Olim si Gina au ramas codase la raport, cu avertisment !!!

Olim, tu ai promis...ce s-a intimplat ?

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Imi beau cafeaua si ma gindesc ca maine pe vremea asta ma pregatesc sa plec la concurs. Nu sunt extrem de pregatita, dar nici nepregatita. Imi doresc sa se intimple ceea ce e in Voia Domnului ! Asa ca...Doamne ajuta !

O zi buna va doresc !

Nora

Mergi la inceput