Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 12
adif spune:

ieri am vazut si eu emisiunea cu Andronache
ii dau dreptate in mare parte, totusi mi se pare exagerat cu restrictia la rosii si portocale![]()
m-am hotarat sa renunt definitiv la carnea de porc si mezeluri, oricum nu eram prea mare consumatoare...
cel mai greu imi e sa renunt la zahar
si fainoase (doar de asta m-am ingrasat!)
dar sa ne gandim in primul rand la sanatate, daca mancam sanatos kg in plus se duc de la sine
usor de zis, greu de facut, dar merita sa ne straduim
allain spune:
Neata fetelor,dupa cum spuneam saptamina aceasta am sarit calul ,rau de tot!Imi e foarte greu sa ma abtin la atitea bunataturi care le fac pentru familie.So, pentru saptamina urmatoare am sa incerc sa maninc disociat,si am sa incerc sa nu mai maninc impreuna cu ei la masa,asa poate nu mai cad in pacat.Imi cer scuze,din nou ca nu am fost pe faza aseara la emisiune,cine a urmarit-o imi poate face si mie un rezumat,sa-mi spuna ce a vorbit macar despre grupul sangvin AII,multam fain,cine se indura?Numai bine!
mihaela amalia spune:
'Neata fetelor!!!
In dimineata asta sunt bucuroasa caci tocmai m-am coborat de pe cantar
sa vad rezultatele de la iaurtul de ieri si..
surpriza pentru mine...voua va las surpriza pe luni...poate se mai inmulteste acolo kg pierdute![]()
Meniul meu de azi: iaurt, iaurt, iaurt...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Heiii fetelor unde fugirati????Hai faceti prezenta ca vine acusi Nora si ne mananca pe toate![]()
si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Moniland spune:
Buna dimineata fetelor, dupa obisnuita
de dimineata a venit randul iaurtului. Ma iau dupa tine, Mihaela. Oricum ma gandeam sa mananc iaurt, dar cand am vazut ca esti fericita castigtoare a kg. in minus (stii tu cate), mi-am zis ca azi e ziua de iaurt. Numai ca eu mananc iaurt activia cu musli. Iar maine seara bineinteles K-K. Sa nu uitati de el. Si apoi sa vedem luni la raport.
monica
devylla spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si sa nu ma uitati caci chiar daca nu intru eu tot ma tin de dieta cu ciu cu vai...
insa o tin.Ceea ce este bine este ca nu m-am ingrasat si asta ma bucura.
Aici internetul merge tare greu si ma enerveaza ...de aceea intru mai rar.Va pup si mai vb
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

mihaela amalia spune:
Sabina da' tu pe unde mai esti acuma??In Romania?Ca sunt cam comfunza
!!!
Eeeee am cam trisat iaurtul azi, am mancat o farfuriuta de ciorba, ca i-am facut lu' fiica'mea si nu ma pot abtine sa nu mananc ciorba proaspat facuta
...Da' recuperez eu nici o problema![]()
si bb
Site Amalia
nora2005 spune:
Bun (re)gasit !
Am venit azi noapte, pe la ora unu ! Am cazut frinta...Am avut o perioada infioratoare. Cred ca a fost cel mai greu concurs pe care l-am dat...pina acum! Am luat proba scrisa, am facut si la interviu foarte bine, insa nu ni s-au dat rezultatele...Sunt prea multi si trebuie sa mai selecteze dupa ceva. Probabil dupa dosare...iar? Nu stiu ! Pe luni sau marti vom afla rezultatul final. Deci suspans!
Cred ca va fi o asteptare dificila, dar nu am ce face ! Eu am facut tot ce-a depins de mine...mai departe, nu stiu de ce depinde. Plus ca nu stiu ce-au facut toti la interviu...Din 150 au trecut scrisul doar 79. Iar interviul...nu stiu citi, ca nu am stat linga fiecare sa-l intreb. Iar locuri sunt 20 ! De-acum, ce-o vrea Bunul Dumnezeu. Eu sunt optimista ! Dar nu am habar dupa ce criterii ne vor mai departa in continuare. De la Bucuresti aflu tot luni daca mi-au admis dosarul...!
Am mincat, am baut si ceva bere, am mincat si ceva prajitura...asa ca nu stiu cum stau cu kg...Probabil am pus, dar...nu am fost nici acasa, am fost stresata, nu am mincat in felul meu obisnuit...imi revin eu, numai sa fi meritat tot efortul acesta !
Azi am avut examene, 2, am venit acasa...vreau sa dorm...ne auzim mai pe seara !
Va multumesc ca ati fost active si ca ati fost cuminti. Totul e ok ! Si poate luni la raport vor sta bine lucrurile la multe dintre voi...la mine nu-s deloc sigura ca va fi asa...dar v-am spus ca nici nu conteaza, tinind cont prin ce-am trecut. Poate va povestesc cind sunt mai odihnita cum a fost (in detaliu !)
Week-end linistit ! Afara e soare si frumos ! Iesiti la plimbare !
Nora
simomic spune:
Buna fetelor,azi ca de obicei atunci cand sunt de noapte prestez putin mai tarziu. Moni ai pefecte dreptate totul cu masura
stai sa vezi azi dezmat ca e ziua sorei mele mai mari,se lasa cu gratare noroc ca nu fac prea mare rau. O sa sar putin si calul ca vreau sa va spun ca i-am facut un tort cu ananas si alune caramelizate ca Sori de cate ori deschidea frigiderul
, la o felie oi atenta si eu ca nu o fi chiar mare bai (glumesc ardeleneste). Am uitat sa va spun ca de azi pana Duminica viitoare sunt in concediu
si maine plecam in Targoviste in vizita la cumnatica mea, am mare noroc ce e frumos afara si sper ca o sa fie si drumul bun.
Nora am fost tare cumintici,eu am reusit in sfarsit sa-mi pun pozele..
SUNT SIGURA CA O SA SE IMPLINEASCA TOT CEEA CE-TI DORESTI, pacat ca sunt asa departe ca valtfel trebuia sa faci
, oricum noi am fost cu sufletul alaturi de tine si te-am
.
Mihaela zau nu re-ai saturat de iaurt, merita incercat?
In 24 sunt Dragobetele iar in 25 sarbatorim 1 an si 5luni de casnicie, Nora iti cer de-acum dezlegare la dezmat.
Deocamdata va
si dupa ce ajung acasa de la petrecere incerc sa-mi fac timp sa mai intru putin pe aici.
SIMOMIC
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by simomic
In 24 sunt Dragobetele iar in 25 sarbatorim 1 an si 5luni de casnicie, Nora iti cer de-acum dezlegare la dezmat.
Deocamdata vasi dupa ce ajung acasa de la petrecere incerc sa-mi fac timp sa mai intru putin pe aici.
SIMOMIC
Se rezolva, mai ales ca te-ai anuntat din vreme
Petrecere frumoasa ! Si ai grija sa mai si dai jos in zilele in care nu esti prinsa in...frumoase evenimente !
Nora