FIV 60

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Mai dar nu stati deloc...v/amscapat din ochi cateva zile si sunteti deja la FIV 60...
Alinuk felicitari si sa dea Domnul sa ai frumosi si sanatosi.
Bafta multa si celorlalte fete.Gina tu ce faci? Faci la Giulesti pana la urma ,nu? Good luck si tie.

Va pup pe toate si sa auzim si in acest capitol de muuulte

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

Bravo Alinuk ! Sa fie intr-un ceas bun si sa iasa bine si sanatosi - fie ei identici , sau nu ...

Fetelor care sunteti la Giulesti, o intrebare: cum se obtine o programare pt. consultaie si FIV ? Cat de aglomerat este ? De ce va intreb: pe mine ma bate gandul sa ca pentru o a 3-a incercare sa vin in tara sa incerc acolo. Si as vrea sa stiu cum pot eu sa imi fac programarea, ca daca de exemplu dureaza vre-o luna doua pana iti vine randul ar trebui sa o fac de aici. Eu stau in Montreal si nu prea am fost multumita de cum au decurs lucrurile la clinica la care am facut cele 2 FIV-uri nereusite, asa ca ...Ce ma sfatuiti?
Multumesc.
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragutzele,

M-am linistit oarecum. Musiu Hergheliegiu mi-a confirmat sarcina si a spus ca e oki. S-a uitat el cam piezish, insa a zis ca ar fi sarcina unica. Sarcina e sigur si s-a ashezat bine!Am pus-o bine, vorba unui clasic in viatza

Asa ca unul sau doi, sanatosi sa fim toti trei :)

A zis ca sa iau ca masura de precautie utrogestan. Marinescu mi-a dat dufaston.
Am inteles ca ar fi acelasi lucru si eu as merge in continuare pe dufaston....voi ce stiti de bastil astea???

Va pupic, si va tin la curent cu vesti noi.

Pentru fetele care au avut extrauterine si mai au o trompa cel putzin...stau la dispozitie cu retzeta mea, sa-i zic de succes!

pupici tuturor,
alinuk cu samburel la purtator

Mergi la inceput

Doina

La Giulesti programarile pt FIV se fac intr-adevar din timp. Numai ca inainte de a incepe procedura trebuie sa ai recomandarea de FIV. Iar astia nu stiu daca o dau asa ca vrei tu...(cel putzin la mine asa a fost: eu m-am dus chitita pe fiv si cand am ajuns la consulatie mi-a zis ca ar trebui sa mai incerc trei luni, timp in care am facut HSG,histeroscopie si o tura de instilatii)..dupa care n-a mai fost nevoie de fiv.

Poate daca ai mai facut FIV si ai o recomandare de acolo s-ar putea sa te bage direct in procedura, habar n-am..
Eu iti dau nr de telefon la care iti poti face programare. Cel mai bine le spui la tel cum sta treaba:
**Giulesti - 021 316 12 81 interior 73, vb cu doamna Geta
**sau la Marinescu Medical Center 021 224 31 27 - este clinica partic a prof
multa bafta!
PS: la multi ani indragostitelor! Eu si iiubitul meu shotzior am hotarat sa protestam impotriva americanilor si ne vom sarbatori dragostile de Dragobete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Am observat ca de cite ori ma intorc de la munte , vad ca cineva a ramas insarcinata.... poate ar trebui sa merg mai des. A auzit cineva ceva despre SPERMAMAX?

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

La multi ani fetele si sa fiti iubite!Pt. cine a facut sau face fiv la Giulesti cu Dr. Niculescu ce parere aveti sa merg pe mana lui?Si mai am o nelamurire iti trebui neaparat recomandare scrisa pt. fiv sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Alinuk interiorul la nr de telefon de la Giulesti este -150 la FIV la d-na Geta.
Dasha il fac tot la Giulesti pentru ca eu l-am facut tot acolo anul trecut si am reducere de 300 E acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Alinuk ,dupa cele trei extrauterine ale tale, este o binecuvintare aceasta sarcina ,sa-ti ajute D-zeu sa ai o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Alinuk, chiar ca esti un exemplu pentru noi cele care avem la activ extrauterine si care am ramas cu o trompa.Mie personal acum imi este tare frica sa mai incerc sa raman insarcinata dupa ce am trecut prin ce am trecut, dar vazandu-te pe tine ca ai reusit imi fac si eu curaj sa mai incerc din aprilie incolo, insa acum imi strang si actele pentru adoptie.
Sa duci cu bine sarcina pana la capat si sa ai un bebe sanatos!!

Dana
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinuk

Doina

La Giulesti programarile pt FIV se fac intr-adevar din timp. Numai ca inainte de a incepe procedura trebuie sa ai recomandarea de FIV. Iar astia nu stiu daca o dau asa ca vrei tu...(cel putzin la mine asa a fost: eu m-am dus chitita pe fiv si cand am ajuns la consulatie mi-a zis ca ar trebui sa mai incerc trei luni, timp in care am facut HSG,histeroscopie si o tura de instilatii)..dupa care n-a mai fost nevoie de fiv.

Poate daca ai mai facut FIV si ai o recomandare de acolo s-ar putea sa te bage direct in procedura, habar n-am..
Eu iti dau nr de telefon la care iti poti face programare. Cel mai bine le spui la tel cum sta treaba:
**Giulesti - 021 316 12 81 interior 150 (nu 73..are dreptate Gina), vb cu doamna Geta
**sau la Marinescu Medical Center 021 224 31 27 - este clinica partic a prof
multa bafta!
PS: la multi ani indragostitelor! Eu si iiubitul meu shotzior am hotarat sa protestam impotriva americanilor si ne vom sarbatori dragostile de Dragobete!

Mergi la inceput