FIV 60
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
.........."La multi ani!!!!".............
.....sa fiti iubite si fericite...si mereu indragostite!!!
..
alinuk io astept retzeta ta
"Nimic nu-i imposibil!"
Dasha spune:
La multi ani si sa fiti fericite
Gina dar tu faci FIV normal,nu ?Adica fara donatie de ovocite ...
Oricum ma indrept si eu frumusel spre Ro ca nici aici nu ii dau de capat
Briantisai mai sunat la clinica?
Va rog din suflet sa imi spuneti si mie ce stiti despre MedNewLife?Merge vreo fata de pe forum la ei?A mai facut cineva FIV acolo?
Pleaaaaase!
Va pup pe toate
Never say never!
cristinici spune:
Alinuk sarcina usoara si sanatosi. Esti unul din cazurile fericite de extra. Pe vremea cand le-am facut eu nu se stia alt tratament decat operatia. Oricum bafta si sa stii ca ma bucur pt tine.
Pis ce mai faci?
Gina tu cand vrei sa faci urmatorul FIV?
cristinici
Monica-Elena spune:
Cristinici aici suntem ne-am intors de la munte. Imi cer scuze ca nu am timp sa citesc din urma ptr ca ne ies si dintii de sus si suntem f agitat si captam toata atentia lui mami.
Felicitari celor care au reusit si bafta celor care urmeaza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
luci_miru spune:
Buna fetelor! doua zile nu am mai intrat pe forum si voi...ce faceti...nu aveti somn...
Alinuk felicitari.. cred ca esti cea mai fericita femeie..Eu am intrat mai tirziu pe forum si nu stiu prin cite probleme ai trecut.
Gina eu am facut Fiv-ul la Medsana, cu dl profesor Ancar.Acum astept sa treaca cele doua saptemini.Am emotii.Cele care ati trecut prin aceste clipe ce ati simtit?Ati putea sa ne dati citeva amanunte chiar daca nu seamana nici un organism cu altul.Asept vesti de la voi!....si vesti bune de la celelalte fete.
Miru
Doina T spune:
Alinuk si Gina multumesc mult de informatii. Cred ca o sa sun si o sa incerc sa explic situatia. Sincer, eu mi-as dori sa existe si alta cale, insa noi avem diagnostic si recomandare de FIV de 10 ani, si atunci eram inca in tara. Ultima consultatie, cu recomandare de FIV, acum 5 ani a fost data de Dr. Niculescu, care mi se pare ca e tot la Giulesti, nu? Asa ca poate ne primesc...
Si eu protestez si astept Martisorul mai degraba, dar va urez tuturor
Happy Valentine's Day !
Mersi inca o data.
Doina
kla78 spune:
LA MULTI ANI fivoaselorsa fiti mereu indragostite si iubite ca tare frumos si bine e.....
MONICA-ELENA sa-ti traiasca ....si pt dintisor! apropo...umbla?cat timp are??
PIS ai facut et-ul???
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
iliuta spune:
LA MULTI ANI FETELE.
lA MULTI ANI DASHA PENTRU ZIUA DE MAINE CAND VEI IMPLINI 28 DE ANI.Sa fii dericita si sa ti se indeplinesca cea mai mare dorinta.
Mihaela
Avalon spune:
Alinuk, FELICITARI! Iti doresc sarcina usoara, fie ca sunt unul sau 2 bebelusi!
Crinuta si Andicu, va multumesc mult de tot pt lamurire, mi-am notat.
Tuturor fetelor care sunt acum in pregatiri acum le urez multa, multa bafta!
Gina, asa ieftin te-au costat toate analizele????? Doar 900.000? Nu cumva ai uitat un zero la sfarsit? Ca eu am facut calculele si am ajuns la frumoasa suma de 10.000.000 lei vechi...
Kla, doctorii aia sunt idioti de-a dreptul! Cum adica in cazuri grave se face betahcg? Credeam ca numai la noi e asa... Asteptam vesti mai bune de la tine...
Edyna, tinem pumnii sa se fi prins bebeul/bebeii bine si peste cateva zile sa ne dai vestea cea mare! Unde ai facut FIV si cati embrioni ai pastrat? Despre durerile de spate poate te lamuresc fetele care au facut fiv si stiu... Dar e ceva ce nu inteleg: pregnylul nu o sa afecteze testul de sarcina din sange pe care-l vei face pt a vedea daca fiv-ul a reusit?
Monica, bine ai revenit printre noi! Speram ca Mihnea sa treaca cat mai usor de perioada asta dificila cand cresc dintisorii.
Veronici, ce vesti ne dai?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.