Informatii despre Andantino Music Club
Cine are copilasi inscrisi acolo? Vreau sa-i dau pe ai mei din toamna si am nevoie de impresii proaspete! Multumiri!
Raspunsuri
radu300 spune:
Am o cunostiinta care are fata acolo. Este foarte multumita. Sper ca este vorba de clubul de la casa Armatei, eui la ala ma refer.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
Sasha.p spune:
Nu, nu e vorba de clubul de la Casa Armatei, ci de gradinita de pe strada Cezar Boliac, sector 3, nu ?
Eu am avut acolo baietelul in toamna, dar doar vreo 2 saptamani. Sunt argumente pro si contra, cel mai bine ar fi sa o vizitezi direct.
Eu l-am avut initial la program scurt, dar pentru program lung am preferat alta gradinita.
Ce mi-a placut : locatia - strada linistita, in cazul meu aproape de casa, mancarea la pranz se gateste acolo, dimineata in schimb le mai dadeau si cereale (cu lapte) o marca necunoscuta, in niciun caz Nestle.
Ce nu mi-a placut prea tare : pe cei mici nu reuseau sa ii tina in frau, cel putin al meu alerga in toate clasele si nu le faceau fatza. Curtea este foarte mica, ii scoteau pe clase afara si in general casa este destul de mica.
Ma rog, e parerea mea si cel mai bine ar fi sa o vezi personal. Poate sunt alte aspecte care te vor incanta si ii vei duce acolo.
Orice decizie ai lua, iti doresc mult succes, ca stiu ce inseamna sa alergi dupa gradinita.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
lalaandreea spune:
buna...
nu are nimeni informatii despre aceasta gradinita?
si pe mine ma intereseaza
multumim
Loreena spune:
eu am vizitat gradinita acum 2 zile; nu prea mi-a facut o impresie placuta; curte mica; spatiu in interior destul de mic; baiatul directoarei tipa dupa ea sa vina sa ii arate nu stiu ce la calculator in timp ce ea ne prezenta gradinitza, si mi-a dat asa impresia ca parca era prea rasfatat; ea fugea ba la el ba la noi sa ne explice; in plus eu am sunat inainte sa stabilesc intalnirea si i-am zis ce varsta are fata mea (1 an si 5 luni) si mi-a zis ca pretul e de 8 mil, dar cand am ajuns acolo a doua zi a zis ca e prea mica si pentru copii mici costa 10 mil; mi s-a parut cam mare dezordine, adica am mai vizitat gradinitze stiu cum e , dar nu stiu parca mi s-a parut pe undeva lipsa de profesionalism; si mi s-a parut asa mi-a dat impresia ca e falsa, avea un zambet fals si era prea "dragutza"; in aceeasi zi am mai vrut sa vizitam o gradinitza si nici n-am mai intrat pentru ca de la poarta nu ne-a placut si am ajuns la gradinitza la care ne-am si hotarat care e 8 mil, dar alte conditii; sfatul meu e sa vizitezi mai multe gradinite, doar asa iti poti face o parere; eu am fost si la acorns de ex, nu aveau locuri, dar spatiu pentru grupa mica mi s-a parut mic, chiar si ei aveau in plan sa se extinda; jucariile erau de calitate; la little one era spatiu mare, dar educatoarea a lasat copii singuri sa plece sa linisteasca un coleg nou si jucariile erau cam putine; deci trebuie sa vezi mai multe ca sa ai termen de comparatie sa iti faci o parere
Poze cu toata Familia
capcaunul spune:
Andantino a fost o gradinita buna pana anul trecut, cand s-a rupt efectiv in doua. Ce a ramas pe loc a fost descris de Loreena cu exactitate. Mai multi copii au parasit gradinita din cauza baiatului educatoarei. E inadmisibil ca acesta sa ramana de multe ori pe post de supraveghetor al copiilor mici. Taxa de 10 milioane e aberanta la ce se ofera - acum e o gradi de maximum 5-6 milioane.
Capcaunul cel bun