cat timp folositi un ruj?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

indiferent cat de draguta este trebuie sa se ingrijeasca.
sau mai bine spun tocmai pentru ca e draguta trebuie sa se ingrijeasca.rujurile si lip-glooss-urile au particule hranitoare si vitamine si au si factor de protectie solara.

buzele se rideaza repede.nu mai spun ca de jur imprejurul buzelor pielea se brazdeaza cel mai repede.trebuie sa ne inrijim.nu e numaimoft!

nu se aplica si la cosmetice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by clyo

Leditia, m-am uitat la pozele tale, ce draguta esti .
la ce-ti trebe tie ruj sau gloss?

clyo mersic.Eu zic ca am nevoie..sau ma rog,chiar daca n-as avea,tot as zice ca am nevoie,ca-s dependenta.Asta cu cosmeticele la mine cred ca-i o boala.Desi niciodata nu apuc sa le folosesc pe toate tot imi iau intr-una.
pup iu
ps..culmea e ca in pozele alea nu-s machiata si aranjata deloc..poate ai observat cat de "bine" imi sedea parul(ma refer la pozele in rochie)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sunt valabile 2 ani. pe unele este scris termenul de valabilitate...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu

indiferent cat de draguta este trebuie sa se ingrijeasca.
sau mai bine spun tocmai pentru ca e draguta trebuie sa se ingrijeasca.rujurile si lip-glooss-urile au particule hranitoare si vitamine si au si factor de protectie solara.

buzele se rideaza repede.nu mai spun ca de jur imprejurul buzelor pielea se brazdeaza cel mai repede.trebuie sa ne inrijim.nu e numaimoft!

"niciodata nu e prea tarziu" nu se aplica si la cosmetice

m-ai inteles gresit , ii spuneam ce draguta e si fara machiaj, naturala.
nu am zis ca nu trebuie sa se ingrijeasca.

Mergi la inceput

Leditia, sincer, arati foarte bine, naturala, imi place cum ai iesit.
si io sunt innebunita dupa cosmetice, Doamne cati bani dau pe ele, nici nu le folosesc pe toate.
sunt fan Lancome, acum am inceput sa mai diversific, am trecut pe Estee Lauder, Dior.

aseara am plecat la vanatoare de glossuri, n-am gasit nimic sa-mi placa dar m-am ales cu un ruj stay on (iar)

Mergi la inceput

clyo,esti o draguta,mersi de complimente..
Referitor la glossuri,e unul de la lancome care mie imi place mult si tine destul pe buze.
Eu nu pot spune ca-s fan la o anumita marca,daca glossul indeplineste conditiile mele,cele expuse pe pagina precedenta,il iau.
Acu'sa-ti zic o povestioara,ma rog rezumatu'..acu aproape 6 ani ne-am dus noi in "luna de miere" la mare,dar au venit si niste prieteni cu noi tot in perioada aia..si eu eram cu cele mai multe bagaje,carau baietii si nu stiau ce naiba am acolo asa greu..cand am ajuns m-am apucat sa desfac alea pe acolo,ca sa ma schimb,aranjez eu un pic si sa plecam, iar ei stateau toti de vorba care pe unde sa mergem..si cand vad "rucsacu cu pietre"(cum il numisera ei)cu ce era plin?cu cosmetice!Si acu fac misto de mine,ca io le zisesem,ca-i cu bunatati..ei saracii credeau ca-i de mancare si cum erau lihniti de foame de pe atata drum,deabia asteptau sa le dau ceva bun de papa ..Sa-i fi vazut ce dezamagiti erau si totodata socati de atatea cosmetice..
Da,ce sa fac..imi plac si n-am ce face.
Sorry de off-topic.

POZE

Mergi la inceput

Leditia, esti mortala
asa as fi si io, dar nu ma lasa barbatu; ma rog acu chiar nu mai pot sa ma desfasor ca tre sa car biberoane, lapte, scutele, jucarii si multe altele.
care-i glossu ala minune de la lancome?
imi poti spune si nuanta?

mersi

scuzati ca suntem asa de offff topic

Mergi la inceput

clyo nu mai stiu exact cum se numea,l-am avut de mult,mi l-a dat cumnata-mea,ma rog logodnica lu' frate-miu,era ceva cu star,era in ambalaj de sticla(nu plastic)sper sa ma intelegi..nuanta nici atat n-o mai tin minte,dar era fain,mi-a placut.Culmea e ca eu nu ma uit niciodata cum se numeste nuanta,ma uit cum vine pe buze,in sticluta/tub..ambalaj ce e..Prefer nuantele calde,naturale..
pup iu.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Cand m-am casatorit am achizitionat un ruj Revlon si fard de ochi tot Revlon....Sunt superincantata...Rujul este hidratant si un pic mentolat la inceput. Am si ruj Max Factor(set)...am facut o alegere gresita...degeaba dai cu gloss ca se usuca buzele intr-un hal...mai obisnuite...Seventeen...si Radiant...am de la Radiant un ruj lichid....mortal.
Am ajuns la concluzia ca dai un ban dar stai in fata...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitumac

Cand m-am casatorit am achizitionat un ruj Revlon si fard de ochi tot Revlon....Sunt superincantata...Rujul este hidratant si un pic mentolat la inceput. Am si ruj Max Factor(set)...am facut o alegere gresita...degeaba dai cu gloss ca se usuca buzele intr-un hal...mai obisnuite...Seventeen...si Radiant...am de la Radiant un ruj lichid....mortal.
Am ajuns la concluzia ca dai un ban dar stai in fata...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Ce ruj,ala lipfinity?
Ca am auzit ca ar usca buzule,desi e cel mai rezistent ruj de la ora actuala..Bine,mie toate astea rezistente imi usuca buzele,de aia prefer gloss-ul,inafara de faptul ca acum mi se pare ca rujul ma imbatraneste/maturizeaza..cred ca m-am dezobisnuit de el

POZE

Mergi la inceput