cat timp folositi un ruj?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Lancome nu mai fabrica glossuri in sticlute de mult...

Cele mai noi si grozave glossuri le are acum in tubulete de plastic, asa numitele "Juicy Tubes"...Eu am pe cel numit "Simmer" si e mortaaaall!!! Are un luciu bestial, tine mult si nu e lipicios pe buze iar mirosul e divin. Il folosesc non stop!

Mai nou insa am picat victima glosurilor de la Lancaster... Man, ce miros au!!! Parca mi se par mai bune decit Lancome...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu folosesc din ce in ce mai mult gloss-uri desi am foarte multe rujuri in special stay-on.nu-mi mai plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

apropo de cumparaturi.de fiecare data cand merg la cumparaturi si imi doresc ceva nou(pentru care nu am nimic pus deoparte)intru in diferite megazine cosmetice cu sotul meu.si ma tot invart... si incerc produse...si ilintreb ce parere are(dhe, ce parere sa aiba-toate rujurile si fardurile sunt la fel pentru ei)si ma tot uit...si cand cred eu sa s-a umplut paharul-deja transpira-e prea dragut sa-mi spuna "hai sa mergem"- mai incerc nuanta care-mi place.si de fiecare data scoate bani si mi le cumpara (desi am destule acasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by Allure

Lancome nu mai fabrica glossuri in sticlute de mult...

Cele mai noi si grozave glossuri le are acum in tubulete de plastic, asa numitele "Juicy Tubes"...Eu am pe cel numit "Simmer" si e mortaaaall!!! Are un luciu bestial, tine mult si nu e lipicios pe buze iar mirosul e divin. Il folosesc non stop!

Mai nou insa am picat victima glosurilor de la Lancaster... Man, ce miros au!!! Parca mi se par mai bune decit Lancome...

am avut si io unul juicy tubes dar mi s-a parut lipicios rau, hai ca mai incerc o data.

a auzit si io ca produsele Lancaster ar fi super, dar nu stiu unde sa le gasesc. In Ro nu am vazut, m-am uitat si pe afara, prin duty free si nu sunt.
are cineva vreo idee?

aaaa, Lipfinity e cel mai rezistent ruj la ora actuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Da, Lipfinity e rezistent, dar mie imi distruge rau buzele. Dupa ce ma demachiez trebuie sa ma dau cu tone de miere ca sa le repar. Oricum, pentru ocazii, e cel mai bun ruj pe care l-am folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pai eu folosesc cam 4 nuante de ruj, in functie de imbracaminte. In general ma tine cam 1 an. Ce-i cu Invincible Kiss Proof de la L'Oreal???? cina e permanent! M-a dezamagit! Nici 2 ore nu tine. Si o groaza de bani. Stiti voi un ruj cu adevarat permanent, adica sa tina o zi???

puiutzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

quote:
Originally posted by Leditia

quote:
Originally posted by mitumac

Cand m-am casatorit am achizitionat un ruj Revlon si fard de ochi tot Revlon....Sunt superincantata...Rujul este hidratant si un pic mentolat la inceput. Am si ruj Max Factor(set)...am facut o alegere gresita...degeaba dai cu gloss ca se usuca buzele intr-un hal...mai obisnuite...Seventeen...si Radiant...am de la Radiant un ruj lichid....mortal.
Am ajuns la concluzia ca dai un ban dar stai in fata...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Ce ruj,ala lipfinity?
Ca am auzit ca ar usca buzule,desi e cel mai rezistent ruj de la ora actuala..Bine,mie toate astea rezistente imi usuca buzele,de aia prefer gloss-ul,inafara de faptul ca acum mi se pare ca rujul ma imbatraneste/maturizeaza..cred ca m-am dezobisnuit de el

POZE

Este Revlon moisturestay...nu ma imbatraneste pentru ca este o culoare natura...apropiata de culoarea buzelor mele...Oricum sunt produse de calitate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

mitumac eu te intrebam referitor la ce-am subliniat eu cu rosu,deci la rujul de la max factor(alegere gresita spuneai tu) care e?Pt ca eu sunt multumita de max factor,am ceva produse de la ei..si-s multumita.Iar in dec.am achizitionat alte produse de la ei si ma batea gandul sa-mi iau si rujul lipfinity.Stiu ca tine mult,am vazut o emisiune in care a iesit castigator,doar ca nu ai senzatia aia de buze moi..
Allure,cum spuneam..de mult am avut glossul acela.
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetele, Lipfinity tine intr-adevar o zi intreaga. Pe mine m-a tinut de la 3 dupa-amiaza pana la 6-7 dimineata, deci cam 15 ore si a aratat bine, mai ales tinand cont ca am fost mireasa, ca am pupat o gramada de oameni, ca am mancat, baut... numai ca senzatia care ti-o lasa pe buze este de ceva uscat, lipit pe buze. Neplacut, dar macar arata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cand incepe sa aiba un alt gust mai ciudat si un miros diferit il arunc .....

ANDANII

Mergi la inceput