cat timp folositi un ruj?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

quote:
Originally posted by Leditia

mitumac eu te intrebam referitor la ce-am subliniat eu cu rosu,deci la rujul de la max factor(alegere gresita spuneai tu) care e?Pt ca eu sunt multumita de max factor,am ceva produse de la ei..si-s multumita.Iar in dec.am achizitionat alte produse de la ei si ma batea gandul sa-mi iau si rujul lipfinity.Stiu ca tine mult,am vazut o emisiune in care a iesit castigator,doar ca nu ai senzatia aia de buze moi..

Scuze de neintelegere....da lipfinity...sa nu iti iei,,,asa cum au mai spus si alte fete....usuca foarte rau buzele...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Mie imi plac mult lipglosses de la Guerlain, Estee Lauder si Lancaster.
Dar si rujurile mate uneori. In general un ruj imi ajunge cam un an si jumatate, am mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

nu-mi dadeam seama de ce nu imi mai place sa folosesc ruj.aveti dreptate fetelor,rujul ma imbatraneste si pe mine!!asa ca traiasca gloss-urile!!
nu ajung sa isi schimbe mirosul ca le termin,dar nu pot sa va spun exect cam cat tin unul pt ca am mai multe,nuante deschise sau incolore si le folosesc alternativ.dar cam la 6 luni mai cumpar cate 2-3!deci,cam 2 luni un gloss!imi plac l'oreal/maybelline.lancome si burjois mi se par cam grase si prea unsuroase!

Mergi la inceput