cat timp folositi un ruj?
Raspunsuri - Pagina 3
lizy spune:
eu le folosesc pana se termina;numai ca imi schimb culoarea ( si rujul ) de 2- 3 ori pe zi.
clyo spune:
am vazut ca multe dintre voi folositi glossuri; eu sunt in cautare de un gloss mat, fara particolele acelea lucioase, sclipitoare
, sper c-ati inteles ceva; a gasit cineva asa ceva?
dati-mi, va rog, un exemplu concret, gama, nr.
nu va deranjeaza ca dispare usor de pe buz?e
Raza de soare spune:
Desi am o colectie impresionanta, adica le vad, le cumpar, in ultimul timp nu prea imi sunt necesare. Nu zilnic, in orice caz. Pt ca mai mult de jumatate de ora nu rezista, din cauza sotului.
Si atunci, le folosesc doar la "ocazii". La birou imi dau cu gloss, dar cam atat.
Oricum, de 2 ori pe an fac curatenie generala printre cosmetice si cu regrete gen "ce culoare frumoasa, pacat ca nu l-am folosit" dar si cu " ce nevoie am eu de 5 sticlute de oja cu sclipici, cu 3 modele aproape identice", le arunc.
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
clyo spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
gasesti peste tot
toate marcile de renume au o astfel de gama
ai exemplu concret?
io am incercat la multe "marci de renume" si nu am gasit.
ar fi unul de la Dior dar nu prea ma avantajeaza nuanta.
Leditia spune:
clyo eu de gloss-uri mate n-am auzit.In principiu toate gloss-urile lucesc pe buze..Eu am mai multe marci si toate lucesc pe buze..(nu toate "de mare renume",ci maybelline,max factor,l'oreal,avon,oriflame,j'adore si cam atat,cred
)
Mie nu-mi plac alea lipicioase..in rest le prefer pt ca sunt mai naturale si m-am dezobisnuit de ruj(acu am impresia ca ma imbatraneste
)
pupici.
POZE
Mara76 spune:
Eu folosesc un ruj cam pana il termin, iar daca expira... la gunoi cu el. Sunt obsedata sa nu pun nimic pe mine care nu e in termen. Ca nunate prefer cele mai naturale, iar pentru seara, ocazii, am cateva rosu inchis.
Clyo, cred ca tu vrei gloss fara sclipici, nu? Ca de gloss mat eu n-am auzit, toate dau senzatia de buze "umede", sunt stralucitoare. Ultimul meu gloss este de la Seventeen, Wet Lips, cu fitru solar. Nu are particule sclipicoase si rezista ok daca nu mananci/bei/saruti. ![]()
clyo spune:
Leditia, Mara 76,
cred ca m-am exprimat io gresit, nu-mi plac particolele scipicioase, senzatia aia de buze umede e ok, dar glossul se duce repede...
cu Seventeen m-am impacat bine, cred ca ma duc sa vad ce nuante au.
Leditia, J'adore e Dior, nu?
Leditia spune:
quote:
Originally posted by clyo
Leditia, Mara 76,cred ca m-am exprimat io gresit, nu-mi plac particolele scipicioase, senzatia aia de buze umede e ok, dar glossul se duce repede...
cu Seventeen m-am impacat bine, cred ca ma duc sa vad ce nuante au.
Leditia, J'adore e Dior, nu?
Pai am uitat,mai am si unu de la rimmel,e ok(nu are particule din alea).Da,particule din alea sunt pe la diverse gloss-uri din anumite game,nu la toate.La mine cel de la l'oreal are particulele de care vorbesti tu
Da,de la dior e.
Mie imi plac toate,doar sa aiba culori calde,nu tipatoare si sa nu se lipeasca..si sa tina ceva(moama ce pretentioasa sunt
)pup iu.
POZE

.