cat timp folositi un ruj?
Raspunsuri - Pagina 2
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by asi
Si eu am mai multe dar doar unul il folosesc zilnic.Celelalte le tin pana expira.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
asa e cel mai corect in opinia mea...
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
daniella4 spune:
Cat scrie ca e in termenul de valabilitate. Dupa ce iese il pun intr-un sertar...si din cand in cand mai arunc din ele!!![]()
Daniella, mama lu'Alexis
gabriela_tutuianu spune:
cred ca fiecare are metode lui de a determina daca mai e bun un ruj sau nu.
pe multe rujuri valabilitatea este trecuta pe cutia acestora.pe care o arunc, normal.de aceea maibine ilarunc decat sa nu stiu cand expira.
nu se aplica si in cazul cosmeticelor
Tanya spune:
Pana ma plictises de el (si il dau) sau pana se termina... si bag si pensula si-l termin de tot:) daca e unul care-mi place mult.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Edessa spune:
Si eu sunt de parere ca atunci cand nu mai sunt bune rujurle isi schimba mirosul si ne anunta ca e cazul ca sa ne debarasam de ele!
catalynaa spune:
Pai nu prea folosesc rujuri..ma inteleg mai bine cu gloss-urile.Am si vreo doua rujuri care imi plac cu ccc care ma dau foarte rar.Daca primesc vreunul cadou si nu imi place il dau cuiva caruia i se potriveste.
ingerash spune:
am avut rujuri da' le'am dat, folosesc gloss sau balsam simplu acum iarna.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
NicoletaB spune:
tot glossuri folosesc
nu ma prind decat vreo 2 nuante, asa ca lunar trebuie sa iau altele
anka-maria spune:
Io imi cumpar, ma dau de 5 ori si p-orma zac in trusa de machiaj pana la expirare, dupa care le arunc. Nu folositi un produs cosmetic mai tarziu de data lui de expirare! Vara-mea a facut o reactie alergica urata la un ruj expirat, i s-au umflat buzele si a stat umflata 2 zile, iar o colega de camera s-a umplut de pete rosii de la un fond de ten expirat. Probabil ca nu devin periculoase la cateva zile, sapt de la expirare dar la un an ai sanse mari sa patesti ceva daca esti mai sensibila.
Nu cred ca am terminat vreodata vreun ruj si de necaz nici nu mai cumpar, inseamna ca arunc banii degeaba. Mai bine un gloss transparent sau roz, astea se consuma mai repede si nu apuc sa ma plictisesc.
De fapt io am probleme cu produsele de machiaj in general, n-am terminat nici un rimel, creion,fard. Mai toate ajung sa fie inlocuite anul urmator cu altceva.
just me
gabriela_tutuianu spune:
asa patesc si eu.arunc banii degeaba,dar nu ma pot abtine.cumpar tot timpul si nu folosesc decat unul sau doau si alea nu pana la terminare.caci iau altele.
nu se aplica si la cosmetice