Mamici de mai-iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
irinaghita spune:
Zax felicitari pentru baietel!!

Sa fiti sanatosi si nastere usoara!

Irina
22+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
inaioana spune:
Carmina, casa de piatra si tot de va doriti sa se implineasca. Va doresc sa fiti o famile ca in basme: sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!

Ti-am scris astazi in speranta ca azi intri pe aici si vei putea vedea urarile. Dar si pentru ca e de fapt prima zi in care te-ai dezmeticit femeie serioasa, maritata!
Asteptam povesti si pozici!
Zax, felicitari pentru baietel. In sfarsit se mareste gasca noastra de baietei. ei, eu nu ma spar ca sunt atatea fete, e bine sa ai de unde sa-ti alegi nora!
Fetelor, aseara a venit sotul meu din Franta si a adus pentur bebe atatea chestii superbe incat nu tre' sa mai cumpar nimic. Vreau sa va spun ca il scot din maternitatea in blugi, tenisi si hanorac!![]()
Am avut si la Katja chestii misto dar astea m-au dat pe spate. Katja nu a avut blugi chiar asa de mici, abia pe la 4 luni i-am luat. Bebe mic are deja.
Imi pare rau ca nu pot pune poze, dar cum imi iau aparat digital (foarte curand , ca sunt disperata) le pozez si vi le arat! Sunt mortale!![]()
Virgi, mersi frumos de invitatie dar cred ca e cam departe pentru mine atat acum cat si la vara. Dar cine stie..."om trai si om mai vedea". Mie mi-ar placea la nebunie sa ajung o data si pe acolo...sper ca ramane deschisa invitatia!![]()

Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Lya spune:
Zax,felicitari pt baietel
!
Cristina si Mihaela,La multi ani !

Tot ce va doriti,sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">20 sapt
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
virgi spune:
Zax - felicitari pentru baietel, sa ai parte de o nastere usoara si sa va aduca numai bucurii.
Ina - parol
M-ai facut foarte curioasa cu ""jeansii" pentru nou nascuti. Asteptam poze.
Saptamana viitoare ma pun si eu pe cumparaturi
zax spune:
Buna fetelor,
Shoricutza, Lacri, Raalucutza, Irina, Ioana, Lya va multumim din suflet pentru urari. 
Faptul ca cineva iti este aproape este extraordinar de placut.
Eu vreau sa va zic ca vineri am fost la dr si mi-a recomandat strict trei zile de odihna fara discutie.
Se pare ca programul si stresul de care am avut parte la munca si-au pus amprenta.
Si am zis gata!!!!! Mai usor cu munca ca nu ne ridica nimeni statuie.
Ce e important acum este sa fim sanatosi. Nu?
Dr. mi-a recomandat GYNIPRAL. A mai luat cineva. Da niste reactii destul de naspa. Mai ales dimineata.
zax
22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png
raalucutza spune:

MIHAELA LA MULTI ANI!BEBEL SANATOS SI NUMAI IMPLINIRI!

RAALUCUTZA
25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
Zuzi spune:
Eu am luat gynipral. Da reactii mai ales in primele zile si daca doza este mare, adica 3/zi. La 2/zi dupa 2-3 zile nu mai ai nici o reactie.
Bea multe lichide si fa-ti analiza de poatasiu pentru ca gynipral elimina potasiu asa ca in mod normal se ia impreuna cu potasiu. Singurul medicament cu potasiu pe care l-am gasit eu este aspacardin (potasiu si magneziu). Lipsa de potasiu in organism poate da crampe musculare (adica intariri sau dureri la burta).
Sanatate!
zax spune:
Multumesc Zuzi pentru raspuns. Eu iau la sase ore, deci patru pe zi. Iti dai seama ce nebunie. Daca o sa fie OK o sa reducem portia. Reactiile naspa sunt legate de cresterea ritmului cardiac si de scaderea tensiunii. Dar trebuie sa tinem sub control contractiile ca sa zic asa.
zax
22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png
Zuzi spune:
Reactiile tale sunt tipice pentru acest medicament. Stai linistita si nu te speria. Sigur o sa-ti reduca doza dupa 3-4 zile. Discuta cu medicul si de potasiu ca sincer este foarte important. Iti spun din proprie experienta. Eu am trecut prin asa ceva prin sapt. 16-18.
Sanatate!
nastad spune:
Buna dragelor!
Intru pe fuga, am o gramada de treaba la serviciu.Sunt si foarte obosita, Oana are oxiuri si este foarte nervoasa.
BB2 creste, nu pot sa mai inchid nasturii la pantaloni, abia astept sa merg la ecografie sa vad ce este.
La multzi ani sarbatoritelor!
Va doresc o saptamana foarte buna!
Doina
19+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana