Mamici de mai-iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Mihaela , la multi ani!
Zax, felicitari ptr. baietelul grasunel!
Alia, streptococul de grup B a ramas cuminte si e sensibil la antibiotice relativ slabe gen penicilina, ampicilina, cefalosporine usurele, eritromicina si altele. Deci fara griji ca este leac ![]()
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
zax spune:
nastat - succes la eco. Suntem alaturi de tine. Speram sa fie baiat sa mai echilibram balanta sexelor
Zuzi thanks pentru raspuns. Faza e ca reactiile alea ciudate sunt numai dimineata. Dr mi-a recomandat magneB6. O sa o intreb maine si de potasiu.
Pupici la burtici
zax
22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png
doroti_5 spune:
Salutare Burticute!
CE de harnice sunteti, imi ia 3ore sa va prind din urma.
Mihaela, Cristina LA MULTI ANI, BB-I FRUIMOSI SI SANATOSI!!!
Am vazut o groaza de fotografii frumoase, si niste hainute de lasa ochii sa curga dupa ele!
Amonar e numaidecit sa nasti acolo? Da ei ce nu au clinici private?
Luana, cam tirziu da iti zic si eu, stau la servici pina la 1mai, si DPN este 14 mai, adica se mai gasesc de alde tine, si sa stii tot din aceleasi motive.
Zax felicitari pentru baietel, sa fie sanatos, si tu bine ca mai dai cite un semn de viata!
Virgi, ceea ce priveste icrele de peste, taticul meu e proprietar de iaz(si medic) si ma indoapa inca din primele luni cu icre prajite de peste(proaspete), ca eu de cind au ai mei iaz, nu mai suport pestele, si el imi zice ca macar asta sa maninc(ca asa sunt eu alintata si ingrata fata de el, ca ma alinta) si vad ca nu am patit nimic pina acum...
CArmina nu ne dai si tu un semn de viata?Vrem poze, poze, poze!!!
O zi buna tuturor!
zax spune:
Diana,
Multumesc pentru felicitari. Poti sa-mi dai te rog niste recomandari pentru problema mea legata de contractii si tratamentul cu gynipral.
Oricum eu m-am hotarat ca de vineri sa nu mai stresez foarte tere la munca. Motiv pentru care o sa ma vedeti mai des pe forum![]()

![]()

![]()

![]()

zax
22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png
Zuzi spune:
Zax
vezi ca mie farmacista mi-a atras atentia nu medicul de povestea cu potasiu. Eventual du-i prospectul unde scrie si intreaba-l in mod diplomatic. La inceput eu am ignorat-o pe farmacista, dar dupa ce am luat gynipral si tot nu eram in cea mai buna forma mi-am adus aminte de aspacardin si dupa ce am inceput sa-l iau am vazut schimbari majore in bine.
Succes!
ama_kaly spune:
Zax FELICITARI PENTRU BAIETELUL GRASUNEL!!!

Sa va traiasca si sa creasca mare si frumos!!
Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea daca sanii se deformeaza de la alaptat..si aici ma adresez mamicilor care asteapta al doilea bebe si au trecut prin experienta alaptatului.
Azi ma duc sa vizitez Bucurul..sper sa imi fac o impresie bunicica ca altfel schimb si dr si spitalul
inaioana Dr.Chitescu mai e la medlife,nu stii?Ca as vrea sa merg si eu pentru o eco 3D si la alt dr de la ei nu m-as duce..io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
Am sunat la medlife si m-am interesat pana una alta..ecografia 4D costa numai 1.050.000 
Ina tu de care ai facut,tot 4D?Si care e diferenta intre 3D si 4d ca la pret sunt la fel..In schimb,la dr Chitescu pot sa fac programare abia pe 10 martie 
LYLY daca im aduc bine aminte,tu spuneai ca poti interveni la ea astfel incat sa fie grabite lucrurile putin
ca pana pe 10 martie mi se lungesc urechile
io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
zax spune:
Ama ,
Multumesc pentru felicitari!!!! 

Am vazut ca deja ne-ai trecut pe listuta. Speram in curand sa venim si cu numele.
Cat priveste treaba cu sanii, nu pot sa te ajut, pentru ca si eu ca si tine sunt la prima sarcina.
Stiu ca se discuta la un moment dat sa initiem o discutie pe tema obiectelor necesare de cumparat inainte si imediat dupa nastere. Stie cineva, a aparut discutia? Sunt foarte interesata. Pentru ca, sincer, habar n-am ce trebuie cumparat decat asa, vag: patut, carut si cateva hainute...
Mamelor cu experienta, please 
Pupici
zax
22+
inaioana spune:
Ama, sanii nu se deformeaza de la alaptat, asta este o prejudecata. Se pot lasa in urma sarcinii dar nu in urma alaptatului. Cu alte cuvinte..daca e sa se lase, se lasa din cauza cresterii lor in volum din timpul sarcinii (ca descresc dupa aceea cand slabesti) nicidecum din cauza alaptatului. Incearca sa porti un sutien bun tot timpul (da, si noaptea!)ca sa nu ti se lase.
Toata treaba e genetica, n-are legatura cu alaptatul ci cu cum ti se modifica corpul in sarcina. Spre exemplu mama mea m-a alaptat mai putin de doua luni si are sanii impecabili (doar cu cateva vergeturi care sunt din sarcina) iar eu am alaptat 18 luni si am sanii la fel de impecabili (cu aceleasi vergeturi
). Am o prietena care nu are copii si care a avut sani foarte frumosi dar a avut o sarcina intrerupta in luna mica (pe la 2 luni) in urma careia i s-au lasat sanii destul de rau.
Asa ca...uite-te la mama ta si vei afla raspunsul!
Sper ca am fost cat de cat coerenta!
Cat despre Chitzeaca, habar-n-am daca mai e acolo, eu data urmatoare vreau sa ma duc la Iosup la CMU. Cred ca cel mai bine dai un tel si intrebi...
Ioana
27 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ama_kaly spune:
Ina merci frumos pt raspuns!
Cu sutienele nu ma impac deloc ca nu port si nu le suport,mai ales acum in perioada asta!
Insa daca e musai..dar oare bustierele nu sunt bune in acelasi scop?
Am sunat la ei,dar la Chitescu e liber abia pe 10 martie pentru programare..
si la alt dr nu m-as incumeta sa ma duc!io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe