Coenzima Q10

Coenzima Q10 | Autor: iga

Link direct la acest mesaj

Care dintre voi foloseste (bea),acet fel de capsule si ce rezultate daEu,personal beau de aproximativ o luna BENEFIQUE Q10de la SHISEIDO,dar este prea devreme sa ma pronunt.Voi folositi coenzima Q10si cit este de eficienta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

N-am folosit decat creme de fata cu coenzima Q10, nici nu stiam ca exista fiole de baut.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Exista si fiole si pastile si creme...si cite si mai cite... Cica e foarte buna pentru ten coenzima asta, am auzit si eu la televizor pe aici. Nu am incercat-o pina acum. Am auzit ca ar fi si foarte scumpa.

Este un antioxidant puternic (protejeaza impotriva radicalilor liberi care sint raspunzatori de imbatrinirea tesutului). Are si proprietati anticancerigene, cardiac suport, etc..

In cremele cu coenzima q10 nu prea cred...am cumparat odata o crema de ochi pe care am dus-o inapoi ca mai rau imi usca fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cred ca e o chestie la moda, poate o avea unele proprietati, dar nu mai poti sa te intorci fara sa dai de coenzima minune. Mai stiti de guma de mestecat cu xilitol? :) Mie tot asa mi se pare, o chestie de reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

eu am folosit o crema de noapte cu coenzima Q10, de la Nivea, a fost foarte buna in comparatie cu celelalte pe care le mai folosesc (de exemplu L'Oreal)

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns golden spune:

Intern exista mai multe variante - ma refer la piata romaneasca : coenzima q10 in diverse concentratii (10, 15, 30, 50mg) sau combinatii dintre care mai eficienta mi se pare cea cu ulei de catina, facuta de o firma romaneasca, cunoscuta.
Am folosit pe mine si apropiati coenz de 30mg care fost f buna ca energizant usor si antioxidant. Este f buna pt cardiaci, se foloseste in tratamentele post operatorii.
Ca si in cazul spirulinei,carnitinei sau a altor suplimente,nu apar rezultate instant dar pe termen lung este benefic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

In primul rand, pentru a putea sa vezi daca are efect un tratament cu Coenzima Q10 (la fel ca si pentru orice alt tratament) trebuie sa analizam fiecare caz in parte, daca persoana respectiva are nevoie reala de un tratament cu acesta substanta.

Da, dupa ce s-a pus in evidenta aceasta Co Q10, cercetarile au aratat ca exista o corelatie statistica intre deficitul aceastei substante si numite afectiuni.......

Totusi, de aici, pana la a transforma aceasta substanta in panaceu universal, e cale lunga.......

Se pune intrebarea: cand este util un tratament cu Co Q10 ? Atunci cand exista un deficit.... ar spune bunul simt, si nu trebuie sa fii mare profesor doctor pentru a stii asta !

Din pacate, din motive strict economice, asistam la o avalansa de reclame pentru diverse produse ce contin o cantitate mai mare sau mai mica de Co Q10..... si fiecare produs ne va face sigur mai sanatosi, mai frumosi, mai destepti......

Hm, ce va mai sa zic ?
Mancati corect, beti corect, respirati corect, zambiti in fiecare zi macar 24 de ore, bucurati-va de fiecare clipa si va garantez ca nivelul Co Q10 din organismul vostru va fi la un nivel optim, cu sau fara adaus de pastile / fiole / capsule sau creme......

Evident asta este o opinie proprie si personala !

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Mancati corect, beti corect, respirati corect, zambiti in fiecare zi macar 24 de ore, bucurati-va de fiecare clipa si va garantez ca nivelul Co Q10 din organismul vostru va fi la un nivel optim, cu sau fara adaus de pastile / fiole / capsule sau creme......

Evident asta este o opinie proprie si personala !

Sint foarte de acord cu opinia ta.

Dar pe masura ce imbatrinim, nu ne strica un "boost"

Natasa, intre guma de mestecat de la televizor si enzima cu functii vitale pentru metabolismul uman e o mare diferenta... Cel putin pentru cunoscatori.

Mergi la inceput