Scandinavii stiu DC (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
ce liniste p'acilea se vede ca e 13 si lumea chefuieste!

Hai sa spui ce mai aflai io: cica Suedia vrea sa fie prima tara care nu va mai folosi petrolul! Ministrul dezvoltarii, Mona Sahlin, zisa ca pana in 2020 www.futura-sciences.com/news-suede-veut-etre-premier-pays-passer-petrole_8230.php" target="_blank">Suedia nu va mai fi dependenta de petrol.
Sa vezi atuncea caricaturi cu Mohamed in presa scandinava

adusca, titlul ala imi spune www.ziua.net/f.php?zyear=2006&thread=193643&id=20579" target="_blank">ceva. Nu stiu daca e vorba de acelasi mesaj, daca da, intradevar ultima fraza e jignitoare insa in rest io zic ca omu' spunea adevarul. Cine s-a urcat in ultimii 5 ani in avion fara sa se gandeasca macar o secunda la vreun atac terorist... sa ridice primu' poseta!

Sa va spui si de Gepetutza: de vreo cateva zile a descoperit placerea libertatii de expresie si trage frate neshte chiote ca la nunta la Dobrosloveni! Nu'sh ce sa-i mai fac, io sunt adepta neconditionata a totalei libertati de exprimare DAR ()... imi vibreaza nervii ca sārmele de telegraf! Nu's cum s-o mai invat sa mai exprime si altceva ca-mi face pe neuroni!!

PS Uitai sa pomenesc de www.courrierinternational.com/illustrations/dessin/2006/02/i59951burki.jpg" target="_blank">JO 2006 si desenele pe gheata.
Si iata si noul look al www.courrierinternational.com/illustrations/dessin/2006/02/i59881ricardo.gif" target="_blank">Micii Sirene daneze.

Gata, plec si io la chef acuma, mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Metoda, sa stii, ca-i verificata si ca functioneaza pina si la nivel managerial, i se spune www.carrotbooks.com/index.php?page_id=21&page_cat_id=7" target="_blank">"carrots culture", premiul fiind, bien sur, morcovul (romanii aplica varianta proprie cu morcovul... in alta parte ).

Lil, pe cuvint ca nu stiam... Mie mi s-a parut stupida la inceput, da' cind am vazut ce serioasa e fi'mea cu patratelele ei (primite la gradi) am zis sa incerc, de ce nu...

Mai si nu mai ziceti de PC-ul asta ca iar ma enervez... Intr-o seara care ziceti voi ca era dilema mea existentiala? E PC sa ceri cuiva sa fie PC? Pe cuvint ca nu bausem nimic.

doru, multi la Gepetuta!

taticdetoma, cavalerul vostru n-are iesiri d'astea de personalitate? Ca stiu ca sint de-o virsta. Mie fi'mea mi-a facut creierii funda.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by doruletz

adusca, titlul ala imi spune www.ziua.net/f.php?zyear=2006&thread=193643&id=20579" target="_blank">ceva. Nu stiu daca e vorba de acelasi mesaj, daca da, intradevar ultima fraza e jignitoare insa in rest io zic ca omu' spunea adevarul. Cine s-a urcat in ultimii 5 ani in avion fara sa se gandeasca macar o secunda la vreun atac terorist... sa ridice primu' poseta!

exact acest mesaj era la jenerale aseara, vad ca intr-adevar omu' e suparat rau, si fiind din Israel, cu frica mereu in san, nu pot zice ca n-are dreptate.

quote:
PS Uitai sa pomenesc de www.courrierinternational.com/illustrations/dessin/2006/02/i59951burki.jpg" target="_blank">JO 2006 si desenele pe gheata.
Si iata si noul look al www.courrierinternational.com/illustrations/dessin/2006/02/i59881ricardo.gif" target="_blank">Micii Sirene daneze.

daca primele 12 caricaturi aparute in presa daneza nu mi-au placut, astea doo sunt pur si simplu bestiale, unde le tot gasesti?

nenea iancu o dat bir cu fugitii, io zic c-o fugit cu palinca cu tot, zgarcitu'

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

yank!
mister bombi!
gepetutza scumpa!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

nene yankule, unde esti, bre? la muntzi ani! (copirait altcineva)

domnu' bombi, sa traiesti!

doru, felicitari pentru gepetutz de 4 luni!
(bis-ul ala nu are semnificatii ascunse, adica nu m-am gandit la gepetutza 2)

io am net din cand in cand, mai mult nu!
dar va urmaresc, atat cat reusesc

s'tetzi mai bine pusi la punct cu evenimentele, decat hotnews

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz

Mijto...pun pariu ca p-asta n-o fura nimeni!!! :-))

Mei, iote ce citii io in presa (???) franceza...cica Jirinowski are informatii cum ca tot scandalul caricaturilor ar fi fost orchestrat de USA pentru a obtine sprijinul Iuropei in atacarea Iranului, fix pe 28 martie, data la care vor avea loc alegerile in Israel.
Nenea Jiri zice ca duamna care detine ziarul Jyllands Postens e fumeia unui membru al organizatiei Bilderbergers, organizatie care se intilneste o data pe an si care pune la cale politica mondiala. Cica dl. sot al editoarei fuse prezent la toate ultimele 5 intilniri ale grupului, iar Jiri mai stie ca tot acest grup o fixat atacarea Irakului in 2003. Apoi cica, violentele de strada din Franta, de anul trecut, tot de organizatia asta au fost organizate ...oleaca de SF...
Mai nou, cica Iranul o sa protesteze si fata de publicarea unui caricaturi germane, care infatiseaza un jucator de fotbal iranian ca un terorist!!!...asta o fi orchestrata tot de USA, evidement!!!

Vaz ca noi tot aratam aci, sticlele da di digiaba, ca nea' Iancu s-o dat la fund...am zis io ca-i carpanos!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

multumim tuturor de urari si pt ca ni s-a uscat gitul de la atita telefoane, inca un rind la toate lumea:

Adela, - saru'mina, foarte frumos tortul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Nu am dat bir cu fugiti,eram in zona.Ce bir cu fugiti cind eu abia puteam sa merg
Iesi petrecere mare,multe lacuste,citeva muste betive si doi prieteni buni.Telefoane si iar telefoane,palinca de Zalau a ramas intreaga,s-a baut vin si whisky.Am primit vreo 6 camasi,din care 2 acelasi model ,un playstation in miniatura(nu stiu cine i-a mintit ca eu am vreo pasiune ptr joace),nevasta-mea mi-a cumparat un set de butoni,ac de cravata,stilou si pix de la Mont Blanc(sint superbe,gold de gold) si sper din toata inima sa nu le pierd cum fac de obicei.
David,a luat-o dea bushelea prin toata casa si urla ca si Gepeta,cred ca o sa iasa ceva tenor,ca are volum si voce fratilor!
Acum ma dreg cu ceai si aspirine si mi-a promis baba mea ca o sa imi faca un masaj.Sper ca anu asta
Pup u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Bag si io okiu sa spun la multi ani tuturor sarbatoritilor!

Io din pacate is cam "ambetata" de ieri, am prins o raceala si acuma ma lupt s-o duc pe picioare. In timpul liber urzesc planuri de viitor, dar de citit va citesc, asa ca Adelutzo nu-mi mai arata mujchii aia, ca-s in zona, chiar daca ma manifest mai putin.

Va pup pe toti, sa fiti cuminti!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

apropos de maximele lui Toma catre tata:
ne uitam impreuna pe poze facute acu 2,5 ani. Mami, cu Stef in burta (8luni de sarcina) si Alex calare pe burtoi pupandu-l
io- Ducu, unde era Stefi?
el- in burta lu mami
eu- da' ce fecea acolo?
el- statea acolo ca l-a mancat mami!
eu-
el- si venea mancarea peste el!

Mergi la inceput