Scandinavii stiu DC (106)
Raspunsuri - Pagina 14
yank spune:
Dragi poienari,bine v-am gasit.Iaca am ajuns la Arad,dupa un drum de vreo 6 ore de la Bucuresti.Noutati?! Mici de la Dedulesti s-au micsorat si s-au scumpit si s-au inmultit gropile.
In rest plictiseala.Sabina,saptamana aviatoare ne vedem sa imi arati castelu.Pune si o castelana in el pina viu(ia vezi daca nu poti sa aranjezi cu vikinga)
La multi ani celor care serbeaza ceva...orice.Va pupez de nu va vedeti.
P.S.Xeno,tu esti exmatriculat si pedepsit.Pedeapsa,sa mananci o saptamana ce iti gateste adusca cind o ia migrena
P.S.2 Cine o vede pe Veve sa ii spuna ca e leapsa
Veve spune:
Iaca nu mai stiu dac-o felicitai pe Irena!Eniuiei,draga noastra draga,"La multi ani" frumosi,plini de tineretea si zburdalnicia de acum,sanatosi si plini de-amor!Sa ne traiesti cat cuprinde ca sa ne saturi de !
Xenocidu' da' stiu c-avusesi tupeu sa dispari asa far-o scrisoare de-adio ceva;personala,bre,nu de-astea-ngramadite!Miss u much!Fa bine si termina cu prostiile!
Pup iu all!We de vis (cu adusca la paris!hihi)
PS Daca-l vedeti pe-a lu' Iancu Jianu,transmiteti-i c-am primit tastatura si ca dupa ce termin cu el o sa zica ca l-o traversat tzunami!Aaaa,si succes cu bromura!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lilanda spune:
'Neatza
Bre, voi pe cine mai sarbatoriti acilea???...spuneti-mi si mie ca io nu mai iteleg nimic Ori va preparati pentru luna viitoare
yank, bun sosit in patrie si ghesefturi multe!!! Inclusiv castelul cu castelana cu tot, dar si cu bucatar (pe adusca, evidement :-))
veve, pe cind tu de dixtrai cu greturile, xeno scrise ca ia o pauzare fortata, fiindca pleaca si el pe undeva, unde Sabina stie, da' nu spune
Amu' ma duc sa citesc reteta aia postata de Adelucctza, ca vaz ca o venit si rindu' consortului la suferinta...ma duc sa-l hidratez
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
'neatza!
io sufar in continuare, dupa o vizita la urgenta ieri parca de azi-dimineatza incep sa ma simt mai bine, da' inca is cam ametita ca de doua zile n-am reusit sa maninc nimic si abia am reusit sa beau ceva ceai ... m-am supradozat cu inhalatorul si cu siropul de tuse asa ca facui si o intoxicatie pe care o eliminai ieri pe la amiaz' ... no, cam atat despre sanatatea (sau ne) mea ... incerc sa fac ceva de mancare fara producere de mirosuri (ca in perioada asta mi-s sensibila si la ele)
si pe aici s-au gasit lebede moarte pe ici pe colo da' le trimiseram si noi pachet in UK (am inteles ca probele care se dovedesc a avea virusul sunt trimise mai departe pentru a se stabili daca au si ala 5 parca, care se transmite si transforma)
lil nu stiu daca am citit io bine, da' parca ziceai ca socrela maninca cc curcan decand cu gripa aviara ... da' ce ala nu e e pasare si ai scris ca ati mancat curcan de 28 kg sau am vazut io gresit?
ma duc sa ma mai odihnesc un pic :-) ca mai am de recuperat ... si voi mai scrieti sa am si io ce citi
doruletz spune:
neatzaa
valeu adela fa-te bine si incuie gainile alea in cotetz ca nu-i de gluma, trebe sa luam masuri cum incepe vreuna sa stranute!
Valabil si pentru Niels!
bre, vaz ca doar francezii nu trimisera rata aia moarta in UK, ia sa le dam ideea
mai viu
Sabina spune:
Buna!!!
tot dela net cafe:)
Yank, eu vin joi in Buc, marti dupa amiaza si miercuri dimineata e sotul meu,plus baitu cel mare.care e de luni..Astept tel tau sa vedem cum aranjam!
copii, sunt bine, da tocmai ce aflai ca taxa la concurs e 75de euroi@!!!!
va mai scriu miercuri seara:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iarina spune:
Hai sa scriu si aicea bancu', la Caricaturi s-ar putea sa nu fie gustat.
Din jurnalul unui taliban
Luni: Ma bligdizezg.
Marti: A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu.
Miercuri: Am omorad eu baiadu.
Joi: A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare.
Vineri: I-am omorad eu be dodzi.
Sambata: S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad.
Duminica: Am omorad eu dod zadul.
Luni: Iar ma bligdizezg…
lilanda spune:
Valeeeu, iarina, cere repede scuze
Adelucctza, io te credeam prin vreun weekend romantic si tu te dixtrai pe la urgente...pffuuuui (sa mai amintesc de lulea???). Da si ai auzit bine, curcanul soacrei era de 28 de kile!!!!! Probabil ca din cauza dimensiunii s-o fi gindit ea ca-i mai rezistent la gripa aviara
Bre, auzitara-ti ca se incinge treaba in Fisie dupa alegerea premierului palestinian??? Cica, dupa ce acesta o declarat ca nici vroba sa recunoasca statul evreu, Israelul a hotarit sa impuna din nou restrictii de circulatie in Fisia Gaza si a taiat www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/02/19/114145.htm" target="_blank">fondurile de salarii ale Autoritatii Palestiniene (vreo 55 de milioane de dolari pe luna, pe care habar n-aveam ca-i plateste Israelul!!!).
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iarina spune:
Mey io am ajuns la concluzia ca palestinienii astia sunt o cauza pierduta....sufera cica ca n-au tara , dar daca s-ar procopsi peste noapte cu tot teritoriul israelian , n-ar stii ce sa faca...nu sunt in stare sa se organizeze, sa traiasca ca un "popor"...in loc sa puna osul la treaba, banuiesc ca s-ar reorienta spre americani si s-ar apuca sa mai arunce neshte bombe. Io una am fost extrem de dezamagita cand am vazut ce-au votat si cum au votat...cu picioarele adeca...ca ccc capul le sta la razboi.
Macar s-o spuna p'a dreapta...ca sanje vor ei..
P>S. lilutz cre'ca visul oricarui virus de aviara este un curcan gras, mare si fromos de 28 de kile
iren spune:
Doruletzu, nu-i ziua mea, bre, ce-tzi veni? Da multzam de urari, le pun la pastrare shi le scot de Sinziene
Lilu, p-asta de 8 martie n-o organizez io, ma ocup numa de rezervarile la discoteca, ca de resto se ocupa Lorelei, e traditzie deja
Hai ca mak sa mai cetesc din urma.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.