Clubul moldovencelor de peste Prut (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Fetelor sa va mai pun cite ceva:

FEMEIA daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei.daca te pocneste ea, e autoaparare. daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist.daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. daca te roaga ea, iti face o favoare. daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers.daca nu, esti homo. daca-i oferi flori, urmaresti ceva. daca nu, esti molau (te gandesti prea mult). daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. daca nu, esti lipsit de ambitie. daca o doare capul, e obosita. daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. daca nu, ai pe altcineva. Barbatii mor mai repede decat femeile si cred ca stiu de ce

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Crinia

Fetelor sa va mai pun cite ceva:

FEMEIA daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei.daca te pocneste ea, e autoaparare. daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist.daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. daca te roaga ea, iti face o favoare. daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers.daca nu, esti homo. daca-i oferi flori, urmaresti ceva. daca nu, esti molau (te gandesti prea mult). daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. daca nu, esti lipsit de ambitie. daca o doare capul, e obosita. daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. daca nu, ai pe altcineva. Barbatii mor mai repede decat femeile si cred ca stiu de ce

Super!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Corina, marca care o procuram inainte se numea Jordana(oja), dar cum am scris de vreun an cei de la piata tot imi spun ca a disparut aceasta marca de pe piata MD... si am incercat alte marci in jur de 20 lei si tot sint rele ca cele de 5 lei... De aia sint deja dezamagita de ce se gaseste la Piata Centrala... La Jordana, de semenea imi placa f mult paleta de culori.
... sint de acord ca nu trebuie sa fim asa dure uneori cu barbatii, dar ce sa-i faci daca uneori ne invadeaza piticii ratiunea

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Cornelia marca de care vorbeam e Nataly sau ceva de genul asta, cind voi vorbi cu ai mei voi concretiza cum se scrie.

Mi s-a parut ca unele lucruri de mai sus cam coincid.

Va mai pun ceva, insa la sigur ca tb de le facut un curs de asta barbatilor si de le ca sa fie acolo pe mai mult timp:

Curs de formare pentru barbati
Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a
le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a
creierului a carei existenta o ignorau.

Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:

Modulul 1: (curs obligatoriu)

1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)
3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un
sport

Modulul 2: Viata in doi
1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore)
2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi
primeste prietenele (500 ore)
3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550
ore)
4. Sa inteleg ca pantal onii nu se duc nici o data
singuri pana la dulap (800 ore)
5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa
ma ratacesc (500 ore)
6. Cum sa supravietuies

Modulul 3: Timpul liber
1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua
ore (exercitiu practic)

Modulul 4 : Curs de bucatarie
1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON
deschis ; OFF inchis
2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara
sa ard cratita
Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga
pastele

CURS INTENSIV
Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor,
cursurile vor avea maxim 8 inscrisi

Tema 1: Calcatul: de la masina de spalat pana la
dulap, acest proces misterios
Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata
(demonstratie sustituta de diapozitive)
Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de
a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si
cele elementare)

Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a
duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici
tetraplagie. (Practica in laborator).
Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori,
chiar daca te-ai casatorit cu ea
Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica
creste langa veceu? ( Expozitii cu tema "generatia
spontana")
Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas
(Teleconferinta cu Universitatea Harvard)
Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere
informatii fara riscul de a parea impotenti?
(Marturisiri)
Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa.

Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe
murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu
terapie muzicala)
Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil
sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce
ea parcheaza?
Tema 12: Ceasca de la micul dejun. Leviteaza singura
pana la chiuveta

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Hai ca azi o sa va distrez un pic

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o intrebare, de fapt vreau si sa ma sfatui.

Este vorba de contraceptie. Ce metoda de contraceptie folositi? Care vi se pare mai buna? Si de ce? Ce ati folosit inainte de nastere si ce dupa?

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare..
Crinia ce bine zis mai sus .Hai ca nu sunt chiar asa de rai barbatii ..Spre exemplu(asta sa-l laud pe al meu ) isi calca in fiecare we. singur camesile pentru toata sapatamina ,asa ca eu nici nu stiu ce-i ala fier de calcat .
Sa ne zici cum e la gust tortul si ce receta ai facut ?
Cornelia e greseala sa pui solutie de sters unghiile in oja pentru ca isi pierde din luciu si se ia de pe unghii si mai repede .Este special dizolvant ca sa-l faca mai subtire ,intreaba la piata .Si eu sunt fan oje ,inainte de casatorie cred ca aveam vreo 20-25 culori,acum abia gasesc timp sa le mai vopsesc .
Poze la tort am facut dar inca nu le-am pus in webshots .
Alina cum a fost la examen ?
Noi mergem la plimbare pe litoral cu familia ,poate fac niste poze sa va arat oceanul pacific .
We placut si ne mai auzim .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Davina tortul s-a primit fosrte gustos, nici nu ma asteptam sa fie asa de bun. Si e o receta foarte simpla. Ti-o trimit pe PM.
Pozele cu tort vi le pun mai tirziu.
Ce barbat bravo ai. Cum l-ai deprins sa calce singur? Poate imi dai si mie secretul?

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna frumoaselor .

Sorry pentru atita lipsa, dar fiind iubitul meu sot acasa, nu prea mi-am permis sa intru pe net, am savurat din timpul avut la dispozitie in trei.

Voi ati schimbat tema de discutie, si eu acum ca sa ma laud cu ce am mai facut prin bucatarie sunt off topic .

Ei bine, sa incepem cu inceputul.
Eu acasa foloseam diferite marci de oje. nu aveam una preferata. am incercat mai multe, si scumpe si eftine si cam greu dadeam de una buna. insa cind l-am rugat odata pe Valeriu sa-mi cumpere, a gasit o oja care mi-a placut foarte mult, costa doar 12 lei. se intindea foarte usor pe unghie, greu se lua. de dezolvat ojele cu solutie de sters sau acitona am incercat dar nu era una din cele mai bune idei, deoarece oja se brinzea sau se rarea foarte tare, nemaivorbind ca si se lua de pe unghie pina in seara.

Cu cremele deasemenea aveam probleme, imi era fata foarte grasa de la ele sau foarte uscata.Imi era greu sa gasesc ceva mediu.

Aici folosesc gama Nivea, atit la oje cit si la creme, anti-persperant, gel de dus s.a. Ce-i drept e foarte scump, o oja e in jur la 60 lei, insa isi merita banii. pe unghie se usuca usor, nu lasa brazde cind vopsesti, nu se jupoaie de pe unghie, si ce e cel mai important nu se ingroasa in sticluta.

Acasa am incercat citeceva din gama Oriflame, si Avon. De unele produse eram multumita de altele nu. Mi-au placut foarte mult unile parfumuri.

Rujul e Maybelline, deja il scot la capat asa ca o sa-mi cumpar altul Nivea.

Cam astea au fost la tema data

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, ba ne intereseaza si mincarurile, asta e un subiect mereu in voga, doar mincam in fiecare zi, nu?
Hai, spune-ne si noua, cu ce mincaruri iti mai rasfeti barbatelul.
Eu de exemplu am facut, cica, un desert din prune uscate cu miez de nuca si frisca. Normal ar trebui sa fie ceva bun, dar eu am folosit niste frisca vegetala, care e o mare, mare porcarie, si din aceasta cauza am stricat tot gustul. Desertul a devenit foarte greoi, abia l-am terminat de mincat. Bine, vorbesc de mine, ca sotului i-a placut mult, macar asta ma linisteste. Oricum, data viitoare fara frisca naturala nici nu ma apuc, sa-mi fie invatatura de minte.

Alina/Davina, foarte bravo e sotul tau, vezi sa nu-i calci vreodata camasile, ca mai stii, poate se invata cu narav .

Karina, metoda de contraceptie folosita de noi este prezervativul. Aceeasi metoda o foloseam si inainte de sarcina, de citiva ani deja. Am luat cindva pastile, dar din anumite motive (optiune personala) am incetat sa le iau. Din aceleasi motive nu ma atrage varianta steriletului, iar metodele de gen calendar sau spermicide nu mi se par suficient de sigure.

Astept si eu pozele cu tortul tau, si poate postezi reteta chiar aici, in subiect, ma intereseaza si pe mine.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput