Clubul moldovencelor de peste Prut (15)
Raspunsuri - Pagina 3
Crinia spune:
Cornelia uita-te inca un site cu meteo. Nu stiu care e precizia pentru Romania, insa pentru Canada e aproape 100%. Eu ma conduc dupa acest site
http://www.meteomedia.com/Meteo/Villes/Intl/Pages/ROXX0003.htm
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Davina spune:
Buna gospodinele mele !
Eu am intrat aici dimineata si v-am citit .Am vrut sa o intreb pe Nati cum se pastreaza tortul la congelator si deoarece am gasit raspunsul pe prima pagina nu am mai avut timp sa scriu, ci m-am apucat direct de treaba .In sfirsit l-am terminat si l-am bagat si-n congelator pina la Sf. Valentin .L-am facut in forma de inima .
Crinia faceti ziua de nastere fara tati ori cind vine el ?cum ti-a esit diplomatul ?
Aliona e mai important gustul sa iasa bine la prajitura decit cum arata .Eu cam intotdeauna pun in vas mai mic pentru ca imi place sa-mi iasa prajiturile inalte .Ti-a placut gustul ? eu abia astept sa o fac din nou.
Lilia tine-o tot asa .Arunca si la noi mai multa energie .Cum se simte Amelia acum ca n-are ghips ?
Cornelia nu am inteles de ce nu-ti plac ojele ..poate-s vechi si se ingroasa sau sar repede de pe unghii ?
Eu am avut alergie cind mi-am cumparat o crema de la L'oreal ,dar totusi ma mai dadeam si nu am mai avut .Fata se inroseste de multe ori eu cred de la tonice ca au alcool in ele .Eu pot sa zic ca nu-mi place de la Revlon ojele si sunt de kk,si Covergirl nu cumpar absolut nimic de la ei ,m-au dezamagit .Am vazut la maniciuriste ca pun un strat de oja incolor la sfirsit ca sa tina mai mult timp .
Rodica si Lucia mai scrieti ca ne lipsiti .
Weekand placut .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Davina spune:
Nati am uitat sa-ti zic ca am cont pe msn doar ca nu am messengerul instalat .daca vrei ti-l dau pe pm.
poze
poze noi
Balbina spune:
quote:
Originally posted by Davina
Nati am uitat sa-ti zic ca am cont pe msn doar ca nu am messengerul instalat .daca vrei ti-l dau pe pm.
Normal ca vreau, numai sa-ti instalezi messengerul.
Nu stiu cum ne vom intersecta noi din cauza fusurilor orare, dar cumva tot putem comunica.
Scuza-mi scleroza, ce tort ai facut, truffle cake cumva?
Lucia, Rodica, pe unde sinteti?
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Davina spune:
Da,am facut truffle cake ,i-am furat ideea Luciei ,sper sa nu te superi
poze
poze noi
alinkav spune:
Neatza podrujkili!!!!
Wow ce harnicie s-a instalat pe aici!!!!
Eu folosesc absolut tot de la L'Oreal, creme, demachiant, tonic, de spalat pe fata, fond de ten, rimel, gloss, etc. M-am impacat bine, si sunt foarte multumita. Am folosit o data Avon(crema de fata era) si m-am pricopsit cu bube rosii pe fata!Dar asa de la Avon imi plac creme de maini, si cam atat.
Lilia, super harnicuta ai fost, mai ales la faza cu spalatul de 2 ori! Sa ne arati si noua poze cu bunataturile tale!!!!
Eu maine am un examen, la contabilitate!Si deja ma enervez, la teorie sunt tare departe de realitate, dar cu practica sunt cu picioarele pe pamant!Si e tare nasol, ca e duminica!
Alex se uita la desene, stand pe o masina(mare), care la randul ei sta pe pat!Si sare, dar e mai bine, decat sa sara pe podea, sa-mi vina vecinii de jos!
Azi fac si eu ceva bun, ca mi-a adus mama azi zgusheonka, si trebuie sa profit sa fac ceva mneam!
We placut in continuare podrgili de peste Prut!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Davina spune:
Alina bafta la examen.Ce bunatate faci cu zgushenka ?
si Deanna e inebunita de desene animate de nici nu stiu cum sa o iau de la TV
poze
poze noi
Crinia spune:
Davina vreau si eu ID de la messanger. Dar la yahoo nu ai cumva?
Oare cit avem?
lia_c spune:
'buna seara si la cei mici si la cei mari
'io tot singurica azi toata ziua
Alina, mie imi plac ojele de mic copil . Inainte cu vreun an in urma inca erau la piata o marca de oje care tineau bine si cind dadeai cu pensula pe unghii se vopsea bine + ca si culorile imi placeau. Dar de vreun an nu mai gasesc si am luat la inceput din astea de 5 lei, apoi din astea de 20 lei si tot nu-mi place, cind le dai pe unghie ies carari peste jum de zi deja incep sa se ia vopseaua... S-apoi si se usuca repede si kiar daca le torn soluti ep/u sters unghiile tot nu ajuta, nu iese cum vreau eu. Si deja m-am saturat de situatia asta. Am incercat si cu un strat incolor de asupra si iese tare nasol...
Fa poze cu tortul...
Alinka, bafta la examen! Mi-ai facut si mie o pofta de zgusionka, mi-am pus si eu sa fiarba ca apoi s-o maninc, imi place mai mult cum se primeste dupa ce o fierbi...
Corina, multumesc p/u link...
Pozele nu le-am pus in album, ca inca n-am USB port acasa. Noi sintem ca cizmarul fara cizme Dimineata ograda iarasi era plina cu zapada
we placut
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
Crinia spune:
Alina bafta la examen.
Cornelia eu cumparam de la piata un lac care costa 12-15 lei (ma rog, fiecare stapin isi punea pretul sau) si era foarte bun. Am uitat cum se numeste, dar voi intreba pe ai mei din MD si iti voi spune. Imi plac mult culorile de la ei.
Nu iesi la sanius? Da unde e sotiunea?
Davina inca nu l-am desfacut Diplomatul, mai spre seara, dar din cite vad eu e destul de tare.
Oare cit avem?