Clubul moldovencelor de peste Prut (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, la oje nu ma pricep absolut deloc, nu folosesc. Cit depsre firmele enumerate de tine, n-am avut niciodata crema de fata de la vreuna din ele, ci numai creme de corp si geluri de dus de la Avon si Oriflame, atit. Parca nu am avut nici un fel de alergie de la ele, dar nu pot sa spun ca am fost tar impresionata de calitate. De vreo 2-3 ani m-am oprit la niste produse mai accesibile (le cumpar di magazine, nefiind nevoita sa astept pina imi livreaza produsele comandate) si relativ bune.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Oho, pina sa scriu Corneliei, ce imbulzeala s-a facut pe aci!
Aliona, imi pare rau ca nu ti-a iesit prajitura cum te asteptai, dar ai gasit singura greseala, ca ai folosit o tava cam mare. Zi-mi, la gust cum a fost, cred ca buna tare, nu?
Karina, nu-ti place titlul noului capitol? Ma plictisisem de vechea denumire. Daca aveti alte idei, va rog sa dati navala, poate schimbam denumirea la fiecare capitol nou.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Apropo Cornelia si eu am alergie la produsele de la MaryKay. Ei zic ca e natural si nu mai stiu ce insa cind am fost la o prezentare de-a lor si am aplicat toate cele 5 etape imediat mi s-au dilatat porii si s-a inrosit fata plus ca un pic s-a inflat. Si ei au fost mirati de reactia care s-a produs. Eu nu sunt o persoana alergica, insa ....

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Natalia Nuuuuuuuu, eu nu am spus ca nu imi place insa am spus ca am remarcat si am intrebat de ce ai schimbat.
Dar daca sincera sa fiu imi place cum suna "Clubul", plus ca denumirea veche nu e actuala. Ea era buna la inceput ca indemna fetele din RM, insa dupa ce s-a format un "club " cred ca merge de minune denumirea.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Corina, la mine la fel s-a intimplat cu Mary Kay, am aplicat toate etapele lor (de fapt kiar ea mi le-a aplicat) si la urma m-am ales cu o mincarime de nu reuseam sa ajung mai repede la chiuveta sa ma spal. Mie nu mi se mai intimplase sa am alergie pe fata, cu toate ca sint alergica(am scris in subiectele anterioare). Bine ca la Avon si Oriflame (am testat la nasa niste produse de fata si par care si le cumparase ea si p/u ea erau ok, dar pe mine iarasi incepuse sa ma manince fata si noroc ca chiuveta era aproape si m-am spalat bine-bine si n-am inregistrat efect de liunga durata. Pe mine ma minca si capul de la sampoanele lor, ziceai ca am "elefanti" in par
Eu am incercat si "Ciornii Jemciug" si tot am capatat alergie in jurul ochilor(mi-am luat crema p/u ochi ca sa economisesc sa nu dau mai scump pe una care stiu ca e ok). Acum deja imi cumpar doar L'Oreal. Asta orice produs n-am cumparat toate s-au potrivit f bine. mi-a placut si Vichy, dar pe asta l-am folosit doar din mostre. Mi-e frica sa mai testez... Caci trebuia sa umblu cu fata in pamint sau sa maschez cumva alergia de la produsele mentionate mai sus si ma simteam tare nasol... Cind ma decid va zic ce am luat si ce calitate sint...

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Nati ma gandesc ca-i buna inca nu am taiat acum ma cert cu sotiunea sa mearga el sa taie si zice ca-i lene si lui..Auzi ce am ajuns sa ne fie lene sa aducem praji de la frigider hi hi
Vai da ce active santeti
Ce mai faci Karina cum merg pregetirele pentru aniversare,eu tare mai emotii am avut si am si plins cand am vazut tortul cu luminarica de 1 an ..Vai ce emotii o sa vezi tu..

Mergi la inceput

Corneliareferitor la produse trebue sa folosesti ce crezi tu ca e bine pentru tenul tau,de multe ori calitatea nu e asa buna chiar daca are pe ele scrise un nume de renume,si astea de nume mari pretul nu tot timpul e egal calitate ca mai platim si reclame si etc.
Eu acum folosesc asa renumitele(Amway) ca nu am avut ce face si m-am pricopsit cu produse cam de 300$ si acum imi plac nu asta este le folosec sa nu faceti si voi prostii ca mine,eu am cam luat-o in bara,dar nu ca nu sant bune,dar sant f. scumpe si nu vad nici o diferenta fata de altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

multumesc de sfat Aliona, eu ma stradui sa fie un echilibru pret-calitate. Poate mi se potrivesc mai bine L'Oreal si p/u ca toate cremele, gel de fata, tonic, demachiant sint L'Oreal si poate cind ai cite un produs de la fiecare Brand, ele pot sa interactioneze si sa dea reactii adverse... La moment sint f multumita de L'Oreal, mmm mai am o crema Nivea(dar o folosesc doar cind e ger afara, e grasa). In rest am gasit gel de dus perfect p/u mine - gama Dove si ma opresc aici...
Nopate buna, imi cer scuze daca am plictisit pe cineva deschisind subiectul cosmeticelor

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Fetelor m-am uitat pe la mancaruri si am o intrebare:
Cand eram la gradinita ne dadeau un fel de ciorba cu castraveti murati si cu un fel de ceriale(alac)asa-i spuneau rusii un fel de arpacas, voi nu stiti cum se face? asa mi-i dor de acei ani si poate mancand asa ceva voi retrai momentele....Dac stie cineva sa ma ajute.mersi si Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Cornelia straniu, dar eu la fel folosesc toata gama de L'Oreal: demachiant, tonic, crema pu fata (am incercat si hidrafresh, si inca citeva). Am ramas si eu multumita de aceasta marca.
Aliona oricum pune poza cu praji, dar cred ca a fost foarte gustoaaaasa. Incerc si eu fel de fel de mincaruri ca avem un pic de invitati.

Oare cit avem?

Mergi la inceput