Oligospermie (20) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

danyalo complicata rau spermograma sotului tau...sincer sunt termeni pe care nu i-am mai intalnit...
Oricum mi se pare ca ati evoluat foarte bine de la 300.000 la 6,8 mil.
Si eu am inceput sa-i dau sotului ca+mg+zn+ seleniu pe langa catina si tinctura de telina. Speram sa ne imbunatatim si noi calitatile si cantitatile...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Semnez si eu condica,ca demult n-am mai facut-o...
Daniela76bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici...
Ayshasa-ti traiasca simburelul si sarcina usoara in continuare:tu esti un model pentru noi,deci:se poate-Doamne ajuta!

Lianauite din pareta mea

Tabitha,Luli,Danyalo,Thea,si restul fetelor
ADELA

Mergi la inceput

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Un gand frumos de 1 Martie , care sa-ti vesteasca primavara ce va veni,un vestitor gingas de primavara ghiocel si o imbratisare ,fie ca primavara ce va veni sa va umple sufelete de sperantza si bucurii

Intr-o zi vei vedea ca toate au intrat in matca lor.
Tot ce ti-ai dorit a devenit realitate.
Vei privi inapoi, vei zambi la toate ce s-au intamplat,
Si te vei intreba "Cum am trecut prin toate?"
Doar tinand speranta aprinsa, nerenuntand la vise
Si nelasand niciodata dragostea sa plece din viata ta.

Daca e nevoie fa o schimbare
S-ar putea sa schimbe cursul vietii tale.
Daca e nevoie continua, caci
Ce pare imposibil, este asa doar daca renunti.
Daca e nevoie opreste-te,
Si o viata noua va incepe.
Daca e nevoie asteapta,
Miracole se intampla in fiecare zi.
Daca e nevoie mergi inainte,
Visele te-asteapta.
In aceste versuri cred ca ma regasesc, imi dau un tel....

Mergi la inceput

Gasca pe unde umblati ?
Mie mi-e un somn de mor... daca nu dati semne de ... eu ma duc sa plimb perna pana ...

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Lianooooo
Aysha daca te-am uitat??????? Pai vara trecuta nu am cum sa o uit niciodata! Cum e la 19 saptamani, ca la zero saptamani e tot asa........
Danyelooo pot sa-ti spun ca de vreo 2 ani studiez la "Scoala de spermograme" (profesori seminaristi Moisa si Matei, pentru cursurile de zi) dar limbajul spermogramelor tot strain a ramas de mine , ca ori nu sunt eu facuta pentru a intelege aceasta stiinta, ori stiinta asta e prea exacta pentru cat de mofturoasa e soarta si cat se distreaza ea pe seama calculelor noastre.
Sunt multe cazuri in care cu un numar de 5 milioane s-a ramas natural, dar si cazuri in care cu 100 milioane din aceeasi moneda, se asteapta de ani buni.
E bine ca nu exista leucocite multe (1,2 e bine), deci nu sunt infectii. Ceea ce imi ridica mie un semn de intrebare este valoarea anticorpilor antispermatici. In spermograma noastra scrie doar "+" si la analiza din sange a iesit un numar foarte mic din acesti anticorpi. Acum, daca valoarea de 15% e ingrijoratoare sau nu, Matei poate da un verdict, eu as intreba-o sau as face analiza din sange, preventiv (cu anticorpii astia nu e de joaca)...............
Cat te ajuta valorile WHO si Kruger etc etc etc mi-e greu sa-ti spun, dar pot sa-ti confirm ca al meu, desi are astenoteratospermie, are anumite valori exact ca al tau sau chiar mai proaste. La formele Kruger, de exemplu, stau la fel, la WHO e diferenta mare intre ei doi, asa cum al tau la indicele de anomalii multiple a obtinut 1,8 si astenoteratul meu are 3,2.
Stii cum e, conteaza media pana la urma si pe langa valorile astea matematice conteaza poate si o nota la purtare de-a lungul vietii si ce vrea "muschiu'" lu' Doamne Doamne..........
Te-am incurcat mai rau???????

Mergi la inceput

Oana spunei fetei ca cel mai mult conteaza un singur muschiulos!!!

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

M oana,
Multam muuult dna diriginta....cat de cat m-am lamurit...pb. mea e acum cu anticorpii antispermatici!!
Scuze..insa tot aud de chestia asta si nu stiu ce inseamna??? de ce e atat de grav? Sper sa ma lamureasca cineva!!!
Raman...DATOARE!!!!! cu ce vrai tu...suc, berica,tarie...
luli
io abia acush semnez condica...de seara!! daca inca nu ai adormit...zic prezent!!!
pt. toate fetele...sper sa nu uit pe cineva...barbye, adela achim,thea_m,Tabitha,tiza mea de la constanta...
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Poezie despre iubire si speranta

Cind mi-e greu
Ma sprijin de tine,
As putea sa stau o viata asa...
Pling, pe urma zimbesc
Sint sigura ca o sa-mi fie bine
Stii de ce, iubitule?
Fiindca nu ma indoiesc
Nu ma indoiesc de tine

Va daruiesc un martisor tuturor, cu mare drag!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danyaloo uratoooooo tocmai pe mine???????sa ma uiti???? tocmai tu????
oana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput