Oligospermie (20) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 13

Liana30 spune:
daniela76 bine ai venit
danyalo te va lamuri diriga cu sigurantza...
dirigooooooooooo pe cuvant de onor daca nu viiii nu's ce sunt in stare sa'ti fac
alooooooo????????? aloooooo??????
oligospermisti?????
pai asa ne fusa vorba????/
sa nu veniti cu martisoare???????
rushinika!!!!!!
.........rushinika!!!!!
..................rushinika!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

daniela76 spune:
Danyalo: spune-mi si mie,te rog, unde a facut sotul tau spermograma, mi se pare destul de complexa, si sotul meu trebuie sa repete analiza dupa tratament si as dori sa aflu cat mai multe despre gigeii lui, sa pot lua o hotarare despre ce vom face mai departe...
mutumesc
danielal

danyalo spune:
tiza mea din constanta...probabil de aceeasi varsta cu mine!!!
Bine ai venit in club!!!
scumpa mea... noi am plecat de la 300 000 / ml ...cred ca acum 2 ani aproape... cu diagnostic de oligoastenoteratospermie severe si acum am ajuns la oligoastenoteratozoospermie fara altceva si la o val. de 6,8 mil /ml fara menogon!!
Dna dr. ne-a spus ca nu sunt studii facute si ca...pe langa faptul ca e scump...sunt multe sanse sa nu reuseasca tratamentul... noi am avut si analizele hormonale...care au determinat-o pe dna dr. sa-i dea acest tratament!! acid folic 1/zi.. bioseleniu zinc 1/ zi... ( le-a luat fara incetare mult timp... pauza a fost insa de vreo 3 luni..acum vreo juma' de an..cand a luat ceva naturiste...care nu cred ca i-au facut rau) acum o luna..dna dr. pe langa acid folic si biosezn l-a pus sa ia si clomifen 1/zi...pe care l-a suportat bine...iar dna dr. zice ca s-ar putea ca si de la clomifen nr. sa mai fi crescut!!
vom mai repeta iar spermograma peste o luna...si vom vedea..dar intre timp vom face si prima ISA din viata noastra!!
Dany

danyalo spune:
scumpa mea tiza
te duci frumusel in stanga sus...la meniu...dai clic pe mesaje private... dai apoi clic pe options... si acolo bifezi optiunea activeaza mesaje private...apoi imi poti scrie pt. a-ti da eu detaliile necesare!! insa eu nu voi raspunde azi decat f. tarziu in noapte...adik..dupa ora 22.oo cred!!!
Liano...am zis bine fato??? sau am derutat tiza!!!???
Dany

daniela76 spune:
Dany: multumesc mult pentru raspuns, noi nu prea am avut norc, sotul meu a plecat de la 25 mil/ml in 2003 si a ajuns la 10 mil/ml in 2005 noiembrie, cu un vol de 2.5 ml, A:0%, B:5% C:5% si D:90% cu peste 4 mil de leucocite si cu un diagnostic de prostatita cronica, asta i-a spus-o urologul...peste toate astea mai sunt si gasita, la HSG, cu ambele trompe infundata...
danielal

danyalo spune:
TIZA MEA
Nu dispera...ca te . trompele se desfunda prin instilatii sau laparoscopie..pb. sotzului e mai grava...dar nici acolo nu disperati!! daca dupa desfundare totul e ok la tine si sunteti amandoi de acord... puteti incerca IAD...sau poate face tratament..E o idee buna sa vina in Buc. la dna dr. Matei..dansa va va spune cum stati de fapt...si va fi sincera in privinta sanselor de reusita... va va spune adica daca are rost sau nu sa incercati cu tratamente!!
Eu o recomand cu caldura...e prima data cand il vad si pe sotul meu mai optimist! Imp. e ca si el are incredere in dansa...
Vor mai fi fete care vor zice la fel ca mine... referitor la dna dr. e o profesionista...da uneori prea multe detalii..explica..am stat de fiecare data peste o ora...sa ne explice amanuntit..insa ieri ma grabeam ca sa nu intarzii la servici, si nu am mai avut timp de discutii!!!
Pupici
Dany

AYSHA 2 spune:
O primvara fericita si un martisor cu doua linioare pentru toate aspirantele !
Eu am un baietel care da toata ziua cu shutu si ma sperie.
P.S. Oare ma mai tineti minte ?...
Va pupa pa toti
Aysha 19+

luli spune:
SALUTARE la toti meseriashii de aici!!!!AYSHA oare baietelul tau vrea sa se faca fotbalist?
Mai Liano cine e diriga?!?!?
Behind every love is a great story
Luli

thea_m spune:
Buna primavara oligospermisti! Sa apara soarele si in spermograme si cat mai multi bb-i.
Aysha sa-ti traiasca baietelul! Ce trece timpul! Dar cum sa nu te mai tinem minte?! Sa fiti sanatosi toti trei!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

Tabitha spune:
Aysha: sarcina usoara in continuare si sa ai o primavara superba!
Iuli: aveam o diriginta? A, da! MOana. Unde esti, doamna diriginta, ca danyalo are nevoie de tine?
Liana: esti un izvor nesecat de poezii.
daniela76: bine ai venit si vezi sa nu stai mult pe aici.